Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivory06
csendes tag
Sziasztok! vagy 4 hónapja volt egy balesetem és azóta mélyültem el a Borderlands 2 be. Viszont nagyon buta vagyok hozzá és szeretnék egy kis segítséget kérni mert nem bírom abbahagyni azóta sem a játékot viszon már most nagyon elvesztem.. egyrészt elértem nemrég a lvl 50 et és megkaptam a uvhm-ot hozzáteszem tvhm-ot végigjatszottam szinte minden fő dologgal megvagyok és amikor átrakom uvhm-ba és jatszok egy szemnyi xp-t sem kapok sajnos :/ masrészt hiába kutatom fel a fejeseket pl caustic caverns azon belül a creeper farmon a papákat hiába ölöm meg 50 es szinten már lassan 10. jére nekem nem dobja a legendary-s cuccokat, neten meg még a legutolsó jómódúaknak is leesik minden egyes akciónál.. hozzáteszem még nem vásároltam a játékhoz semmi dolgot .. majd most akarok hozzákezdeni a captain scarlett es pályát megvenni és kijátszani mert ott rengeteg fegyver szerzési lehetőséget láttam ha jól tudom az az oasis és azon belül el lehet jutni a Treasure Room -ba igen sokszor..Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Trollok komolyan
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó Lenovo Legion 5 Pro Gaming notebook
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs