Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ivory06

csendes tag

Sziasztok! vagy 4 hónapja volt egy balesetem és azóta mélyültem el a Borderlands 2 be. Viszont nagyon buta vagyok hozzá és szeretnék egy kis segítséget kérni mert nem bírom abbahagyni azóta sem a játékot viszon már most nagyon elvesztem.. egyrészt elértem nemrég a lvl 50 et és megkaptam a uvhm-ot hozzáteszem tvhm-ot végigjatszottam szinte minden fő dologgal megvagyok és amikor átrakom uvhm-ba és jatszok egy szemnyi xp-t sem kapok sajnos :/ masrészt hiába kutatom fel a fejeseket pl caustic caverns azon belül a creeper farmon a papákat hiába ölöm meg 50 es szinten már lassan 10. jére nekem nem dobja a legendary-s cuccokat, neten meg még a legutolsó jómódúaknak is leesik minden egyes akciónál.. hozzáteszem még nem vásároltam a játékhoz semmi dolgot .. majd most akarok hozzákezdeni a captain scarlett es pályát megvenni és kijátszani mert ott rengeteg fegyver szerzési lehetőséget láttam ha jól tudom az az oasis és azon belül el lehet jutni a Treasure Room -ba igen sokszor..Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák