Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
másnak se...

végigtoltam én is, és nem tudom, hogy milyen élmény lehet editor nélkül 80-asok ellen 61-72-es felszerelésekkel harcolni... mert a loot-tól sem vágtam hátast.
Gondolom másban sem hagyott maradandó nyomot ez a dlc, mert különben tele lenne elismerő hsz-kel a topik...
A class módok tetszenek, de az új fegyverek egyike sem egy Omen, vagy egy Sand Hawk...
Ez a dlc arra jó, hogy egy kicsi újdonságot hozzon,de szerintem nyugodtan ki lehet hagyni (nem egy General Knoxx...
)
Ennek a dlc-nek a hatására hiányérzetem támadt és el is kezdtem x-edszerre a Torgue kiegészítőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest