Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz bunfi #7162 üzenetére

    a loot dropot ne keverjük ide, mert arról nem írtam semmit (btw. az szerintem is szar).

    a guardianek valóban multira vannak optimalizálva, de miután Te is írod, hogy a szemétdombra való, amit dobnak, igazából nem értem, pontosan mi is a problémád. rohadt nehéz, és ha nem csinálod meg, nem maradsz ki semmiből. el lehet dönteni, hogy akarsz-e próbálkozni. megjegyzem, attól sem voltam elájulva, amit az első részben crawmerax hagyott maga után.

    az pedig, hogy a raid bossokat különféle trükkökkel le lehet győzni (nem programhibákra gondolok), az pont a challenge része. nekem állatira tetszett pl., ahogy egyesek gunzerkerrel, két norfleettel nekiesnek voracidiousnak. vagy itt a fórumon az egyik kolléga (bocs, nem ugrik be, ki) lelkesen kampányol a két unkempt haroldos build mellett, amit egyszer egész biztosan ki fogok próbálni.
    a legtöbb játéknak az a halála, amikor egyes játékosok ilyen extrém ötleteket ültetnek át a gyakorlatba, és utána úgy mennek végig minden ellenfélen, mint a kombájn a mezőn békaeső után. ehhez képest a BL2 képes az ilyen ötletekkel szemben is kihívást támasztani - én ezt értékelem.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák