Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bunfi

őstag

válasz gbors #7160 üzenetére

Azért rakták a játékba, hogy ne próbálhassam ki? Mi értelme van ennek, hogy nem lehet használni, mert nem fizettél érte a véreddel és órák tucatjaival? Ugyanez a logikája a guardianokkal való küzdelemnek. Egy nagy üres tér, semmi fedezék (csak glitchely o'lol), amit meg kapsz, az vagy használhatatlan, vagy nincs rá szükséged, mert amivel legyőzted, az komolyabb holmi. Lehet, hogy négyen egyszerű, de ha egyedül vagy, akkor meg te kapsz mindent, kivéve ha nem jársz utána youtubeon, hogy hogyan kell 6-28 másodperc alatt lemészárolni, leglitchelni (lásd. Pete, Gee). Persze ha megvan hozzá a megfelelő karatered, a megfelelő classmoddal és fegyverekkel. Nomeg emiatt egyre nehezítik (ahogy kijavították a Babymaker glitchet is vagy tették használhatatlanná a CC+Bee kombót) a Guardianokat (lásd 4 sárkány). Ez nem Diablo, hogy AH és arany (jegyezzük meg a fejlesztők be is látták a hibát és átírták a drop rendszert, mert szar volt), se nem WoW, hogy az jelenti az elismerést, hogy neked van olyan cuccod. Aki pedig nem hiszi, hogy ez így nem jó így, az játszon UVHM-et maximum nem küldetésjutalom kék-lila fegyverekkel.

Még a Tina előtt játszottam pár ismerőssel, akikről kiderült, hogy nekik is megvan a BL2+SP. Fél óra játék után megkérdezték, hogy csalok-e, mert nagyon darálok, megmutattam nekik a legendaryket, amiket használtam és megkérdezték, hogy EZ MEG MI?! A játékosok döntő többsége nem nagyon lát ritka lootot. Nem hiszem, hogy csak és kizárólag arra az 5% ultra-hardcore játékosra kellene optimalizálni a játék nehézségét.

Új hozzászólás Aktív témák