- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Közben megtaláltam a cikkben, csak először a videót néztem meg:
Outside of a few quests that require you to use a car, the vehicles feel largely underutilized and not all that valuable outside of getting you to destinations a lot quicker. Borderlands 2 is a shooter first and foremost, but it’d be awesome to see smarter mission design that takes advantage of them in, say, the way Halo does with its vehicle levels.
Nem tudom végül milyen lesz az autó használat de az első részben az valóban jó volt, hogy míg nem indítottuk be a fast travel network-öt addig ezzel lehetett megoldani a gyorsabb közlekedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest