Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
Nem miden Shift kódnak van lejárati ideje.
Ezek elméletileg még működnek, nyisd meg a Steam overlay böngészőben, úgy gyorsan be lehet őket szurkálni (Extras -> Shift code). Lesz pár aranykulcsod, így fel tudsz áldozni egyet-egyet már az elején.
Rendszeresen jön az utánpótlás is. -
SenorGrande
senior tag
Akkor nem értetted. Valószínű azért fagy le, mert indításnál lefuttatja ezt a script-et, ami a NET.frameworkot frissítené. Mindaddig meg fogja próbálni frissíteni, amíg egyszer végig nem fut hibátlanul. De ha törlöd/átnevezed azt a fájlt, a framework setupot nem indítja el, hanem egyből a játékot.
Szerintem egy próbát megérne, de te tudod. . .
-
SenorGrande
senior tag
Lehet, hogy egy DLC megvennék a GMG-s akcióban. Melyiket ajánljátok leginkább?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Aaanyááám! Ez tényleg b@szott idegesítő lehet. Mit gondoltak a kedves fejlesztők?! (Költői kérdés.
) -
SenorGrande
senior tag
Shift kód, skin-eket és egy smg-t ad: KTCBJ-C9RTC-BSFTJ-33TT3-FBWHF
-
SenorGrande
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem értem a kérdésed. Természetesen Steam-ből indítom, de ez most teljesen irreleváns.
Lehet, hogy valamit rosszul fogalmaztam meg. A "problémám" az, hogy a Steam - bizonyos részeken változó tartalmú - exe-t tölt le a játékhoz mindig, akárhányszor indítok egy fájl integritást tesztet a Borderlands 2-n. Arra lennék kíváncsi, hogy más(ok)nál is van e ez a jelenség. -
SenorGrande
senior tag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, megköszönném, ha ránéznétek ti is.
Ellenőriztettem Steam-mel a játékfájlokat, és érdekes módon, letöltötte újból a Borderlands2.exe-t. 12MB-ot töltött le, 33MB az exe. (A játékkal egyébként nem volt semmi problémám, hibátlanul futott.)
Az a kósza ötletem támadt, hogy leellenőriztetem vele újból. Nem kis meglepetésemre, újból letöltötte, mert nem egyezik a fájl.
Még háromszor ellenőriztettem le vele, de már biztonsági mentést csinálva az előző exe-kről. Van jelenleg három darab Borderlands2.exe-m, amik byte-ra pontosan megegyeznek méretben, ellenben mindhárom pontosan ugyanazokon a részeken különbözik. (Az összehasonlítást Total Commander - Összehasonlítás tartalomra menüpontjával csináltam.)
A játék mindhárom exe-vel hibátlanul működik.
Másnál is van ez?
Miért lehet ez, miért, és mi alapján változik egy exe? Ez nekem furcsa, sosem hallottam még ilyenről.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszeresen jön az utánpótlás is.