- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
A content bevallottan kevesebb lesz, mint a Bl2-ben, szóval anniy különböző helyszín nem is kell, mint ott volt. Persze értem a problémát, és könnyen lehet, hogy igazad lesz, mindenesetre ha használnak belső helyszíneket is, meg a kettőt jól kombinálják (és ha megfigyeled, eddig szinte csak olyan pályáról láttunk valamit, ahol nagyon sok épület is volt, amire rá/ki-be lehetett menni), akkor talán elkerülhető az egyhangúság.
(Amúgy a poén, hogy ebben a topicban is nem egyszer kifogásolták, hogy az a legnagyobb baj a Bl2-vel a gyenge loot-on kívül, hogy nincs meg az a jellegeztes hangulata, mint az első résznek. Vagyis nem minden pálya olyan kietlen sivatagos -egy idő után rémunalmas- szemétdomb/pusztaság hangulatú...nehéz mindenkinek a kedvében járni).
"Egyébként azt nem értettem a gameplay videókban (bár lehet csak nem figyeltem eléggé), hogy annak nincs semmi következménye, hogy a bolygó belsejéből csak úgy szivárog a 'zoxigén?"
Én egyszer sem hallottam, hogy ez szóba került volna a fejlesztői kommentárokban. De lehet te vagy az első, akit ez egy Borderlands játékban érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest