Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Használtat érdemesebb venni? téli guminál nagyon fontos, hogy nem szabad öregnek lennie, nem?
225/55 R17 nekem ilyen kell -
Eyesis
őstag
Szoktak lenni téli gumi akciók? Mire készüljek, kb mennyi lesz egy szett 4 gumi felrakva?
Van + négy felnim erre, de az egyiket görgőztetni kell, azt hol lehet és mennyibe kerül?
A pereme végig van padkázva, azt érdemes lecsiszoltatni és újra fényeztetni? -
gesabá
újonc
üdv mindenkinek!
nemrég vettem egy E46 bömöst sajnos a szélvédő alatt a vízterelő léc szélvédőre simuló részét a nap megette Tudtok üzlet címet ahol vehetnék újat? Kb mennyiért
-
Xmodule
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
itt svédben van egy magyar gyerek az 120ezerert megcsinalja azt mondta. svéd cég meg fényezés nélkul 300ezer. nem viccelek! amugy én is ezt mondtam a bnömnek hogy ehhez én egyáltalán nem értek és csak csunyább lesz.
Meg most inditott vállalkozást és ezért a sporolás.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Xmodule
üzenetére
a lámpa az e65, de az ajtók e39-re hajaznak pl. (a hátsó lámpa meg 6os, az eleje e46, szóval van benne minden)
CharlieDrop nem loptak el semmit de legalább 20 autót direkt meghúzott valami véglény, erről majd beszámolok mert én is érintett vagyok (igaz nekem nem kell fényezni legalább...)
-
whitezo88
nagyúr
az a durva, hogy ez a bmw csoportban ahol linkelték többek szerint SZÉP
szerintetek eredetileg mi volt? 5ös? 7es? 6os?

amúgy voltam zamárdiban 3 napos talin. eléggé emlékezetes volt, ha van időm és pihenek még leírom de 2 éj alatt ha 5 órát összesen tudtam aludni és pihenni már sokat mondok

-
FET-MEN
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Meglesz

-
BeZol
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Hali, nálam csak akkor van morgás, ha lepadlózom 6osban 110km/h alatt, tehát mikor 1500as fordulat (nemtom most így hasból h mennyinél pontosan) alatt vagyok, legalábbis ilyenkor hallok valamit, ami inkább ilyen darálósabb hang, ebben az esetben ne légy lusta visszaváltani, hiába indul meg közel ugyanúgy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyéb esetben passz. -
roomi
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hi. Szeretnek kerdezni ezzel kapcsolatban. Lehet olyan lampakat kapni amiben drl van? Mondjuk ledes. A lokharitoracsba nem szeretnek barkacsolni. Hacsak nincs spéci belevaló? Csak 316i e46 limusine

-
FET-MEN
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ne azt nezd mar az eg aldjon meg, a felnit, ilyen ha kinnt van nyomtavpogival. A daylight szerintem is lol volt de most be kellett csipkelodni.
-
FET-MEN
veterán
Hali. Hirtelen padlógázra hátul bemorog valami az micsoda?(530d, manuál, chipped)
-
Gézengúz
addikt
És ezeknek ugyanolyan választójoguk van...

-
SLYM
veterán
szerk: megoldódott

-
roomi
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hi. Egyik sem vagyok.
még szerencse. Nekem tök mindendegy, h a CSAk 316i 116 Le-t vezetem vagy a VW csoportos turbós benzinest. De a BMW nagyon über kiraly
, pedig 10 éves. De a 10 év alatt nagyon jó kezekben volt. 
-
CharlieDrop
veterán
miért ne?
Igazából 3 fajtája van a BMW-s társaságnak:
1. Csak SOR6 létezik, az überalles, dízelesek buzik 4 hengeresek köcsögök
2. Dízeles BMW-s: enyém eszik a legkevesebbet mégis 600 ló, mert csippelt. Sor6, V8: buzik, mert sokat eszik, 16i nem eszik sokat, de nem is megy.
3. 16i-t vesz, mert ő már BMW-s, de ne egyen sokat, lenyomok mindent M3-ig
Jó, van többi is, mert én sem tartozok egyikbe se, de eddig ilyenekkel találkoztam leginkább

-
roomi
tag
Most vegyesben hegyen volgyon varosban orszaguton 507 km re 34 l tankoltam. De ez csak egy 316i.
Ilyen motoru bmw vel ide nem nagyon lehet beirni.
-
negro
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
van mas is akkor akinek ki jott

-
CharlieDrop
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
hjah, egyszer én is kihoztam 8 litert az automata 23i-ből 600 km-n

de normálisan ilyen 8.7, város meg 10,5-13ig...azt is észrevettem, hogy sok mindentől függ a fogyasztás, pl. ha sokat mentem városon kívül szemtelenül le tudott menni. Most kíváncsi leszek mi lesz a vége a fogyasztásomnak. Na meg ha igazán rendbevágom a szekeret végre

-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem a volt rekordom 5.9, szigoru 90km/h 300 km-en, meg a 528i-vel(dual vanos, manual) Szoval kivitelezheto. De a kozuti atlag siman kijott mindig 7.8-8l-el, normalisan haladva. Varosban viszont zabalt, 12-14l.
-
negro
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
700km-et jottem pont par hete vele 90-100 kozott es(hajnalban, brutal esoben) lemertem. Gyari adat is 6,5-et ir 90-re de sose jott ugy ki, hosszabb tavon menjek vele ilyen lassan.
Nem is akartam elhinni. Ja, tempomatos az auto es manual. -
MPowerPH
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
A "mindenmásszar" attitűd csak a topik miatt, poen.... Nem igy allok ehhez hozza, de a velemenyem attol meg ugyan az az Accordot illetoen. 525D hiaba 3.0, az egy fojtott 30D. RFT -s gumik tenyleg rosszak. Hangosak, rossz veluk a stabilitas, utnek, rontjak a komforterzetet. Le kell cserelni, es olyan lesz, mintha egy masik autoban ulnel. En megtettem nemreg, tudom mirol beszelek.
Nezz meg elobb egy extrazott 30D-t, M-Packal, mert a nelkul szerintem nagyon buta az E60, mar ami az esztetikat illeti. Na meg a kis felnik, ballonos gumival sem mutat tul jol.
-
erikke17
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Juj, valószinűleg akkor félre írtam, igen úgy gondoltam de igy már értem célzásod

Ó igy már körvonalazódik akkor melyik motor hogyan miképp van
Akkor 25i fogyasztás szempontjából jobb 23i-hez képest.. Mondjuk fogyasztás most csak másodlagos szempont, nagy ménest etetni kell ez egyértelmű 
De manuálban gondolkodom, nem akarok ellustulni meg manuális az manuális marad nekem
Nyögvenyelősen esetleg stepronic-os automatát is bevállalnék de hiányozna az a kuplung 
-
negro
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
"e39 23i szintén zenész a plusz súly miatt, 8 csak országúton 90-nel"
ott vmi nem stimmelt szerintem. nekem a 28i (1 vanons) 90-100 kozotti atlagnal 7 litert ker!
-
Viszlát
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
1. Oké, anno a Hondások között is ezért nem ragadtam meg, a "mindenmásszar" attitűd mifelénk úgy alsós kor végefelé elmúlt.

2-3. Személyes preferenciákon nem nagyon érdemes vitázni. Én azt tudom, hogy átültem a 11 éves Accordomból az 5 éves 525D-be (a számozást nem vágom, de ez még a régi változat volt) és semmivel nem nyújtott többet, jobbat. A runflat gumik nagyon hangosak, így menetzaj tekintetében kapásból rosszabb a BMW. A bőrkormány nem nagy cucc, az enyémben is az van, egyébként pedig műanyag-műanyag mondhatnám, ha nem lenne különbség egyrészt a kinézetében, másrészt a keménységében. Ja és menni is igazából 160 fölött éreztem csak jobbnak a bömöst (kicsivel), ahol a nyomaték egyértelmű előnyt jelent (2.4 benzin vs 3.0 dízel). Mindezt úgy, hogy a BMW évekkel újabb konstrukció és közel a duplájába kerül, ha meg azonos felszereltséggel nézem, akkor még többe. Egy szó mint száz, engem nem győzött meg, sorry.

-
CharlieDrop
veterán
válasz
erikke17
üzenetére
hol írtadm tds leömlőt?
530d 25d leömlővel
Mert ugyanaz, csak a 25d-é strapabíróbb
@(#23842) erikke17
23i: M52B25, szimpla vagy dupla VANOS-szal 2001ig gyártották 170ló 245Nm, alu blokkos
25i: M54B25, Itt alap a dupla VANOS, ha jól emlékszem, 2001-től 193 ló és 245 fölötti Nm (vagy annyi, nem emlékszem pontosan)
28i: M52B28, ez a párja a 23i-nek, ugyanaz csak 193 ló és 280Nm nyomatéknekem e36 23i-m volt az 10 alatt csak országúton evett 8 körül, manuál -1 liter, tehát egy e39 23i szintén zenész a plusz súly miatt, 8 csak országúton 90-nel...
28i inkább plusz 1 liter
25i a modernebb motor miatt ehet kevesebbet, illetve a dupla VANOS-os 23i, 28i is ehet kevesebbett, kb 2-5 decivel -
erikke17
őstag
válasz
Cxgrav
üzenetére
Dízel fele a szívem a nyomaték és a fogyasztás végett húz, de félek tőle h kifogok egy peches darabot vagy még ott a magas szerviz költség.
Nagyon gondolkodom egy benzinesen is, olvasgattam itt 528i-ről el lehet simán járni vele 9 lityiből, de nyomod akkor azt a 10 vagy afölött biztos beszittyózza, de cserébe megy is!
Amúgy a 523i az valójában 2,5 literes ugye? az 525i meg szintúgy 2,5? Vagy miben térnek el?Majd csak lassan ki körvonalazódik, nem sietem el..
-
BeZol
őstag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Végignéztem az oldalt, elég döcögősen töltődik be, viszont felmerült pár kérdés, amire nem találtam választ.
1. Azt olvastam, hogy tagdíj van, de sehol sem írják, hogy mennyi és milyen rendszerességgel?
2. Megfogott az aug. 31-edikei Rust-os kirándulás, nem tagként is lehet menni? -
erikke17
őstag
Most igy tüzetesebben nézegettem akadnak elég jó 530d BMW-k most nem sokat találtam. De ha azt mondod, hogy a 525d-k is vállalhatóak még olyat is megpróbálnék bár ezekből sem fut olyan sok.
cxgrav - Elavult már?
CharlieDrop - Hogyhogy a 530d-re jobb az 525tds leömlő?
Amúgy igen ami nagyon pofás tiptop patika E39-es nem 98as évjárat hanem mondjuk 2001 vagy utána és fullextrás elég közel van E60 árához ... 
Most igy elkacérkodtam gondolattal is, hogy egy kisebb benzintemetőt bevállalni. 2.5 literig szerintetek? Tény hogy nem 6 liter lesz az átlag vele, de nem fog szórakozni ha menni kell
Mondván 21 vagyok, még nem olyan mérvadó hogy spórolós kis motor kell nekem. Élni akarok azt meg benzingőzzel lehet! 
De azért 530d-k nagyon megfogtak, nem fogyaszt brutálisan, ha kell megy, nyomaték van dögivel...

-
H.Ezredes
őstag
BMW Autóklub Magyarország Mindenfelé szoktunk menni
Volt / van egy csomó jó túra / találkozó gyárlátogatások jók szoktak lenni nagyon 
-
BeZol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát akkor kirándulásokat kell szervezni. Körbe kell kérdezni, kinek volna kedve egyet kocsikázni valamilyen cél felé, majd irány haza, vagy valami minimal hotelban megszállni estére, ha a környék miatt érdemes eltölteni még1 napot.
Lehet kezdeni Magyarországon, aztán ha már uncsi, el lehetne nézni a környező országokba. Én most pl. teljesen meglepődtem, hogy milyen gyönyörű a táj Szlovéniában, de ugyanez igaz biztos más helyekre is.
Inkább egy ilyen a fórumtársakkal, mint részeg, bandázó ismeretlenekkel egy táborba zárva
Nekem például nagy álmom, hogy egyszer kocsikázzak ?olasz-osztrák? határon azon a durva szerpentinen
, csak hát kicsiben érdemes elkezdeni 
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
1. BMW topikban vagyunk, ahol minden mas autot lehet osztani, ahogy jolesik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2. Ne akarj mar egy Accordot egy E60-al osszehasonlitani.... Nem tudnek olyat mondani, ahol egy Accord, vagy akar egy masik hasonlo kozepkatos auto akar a kozelebe is erne. Es ezen nincs mit magyarazni.
3. BMW is ugyan ugy szidva van, ha valami szar. Pont az E60 meg nagyon Bangle, tehat annyira nem szep, mar mar furcsa. Ellenben a technikai szinvonal, amit kepvisel, meg mindig a toppon van, es sok akkori extra meg mindig nem talalhato meg a mai kozepkatos autokban sem.
A belso muanyagokrol meg annyit, hogy minden atlag auto abbol van belulrol. De biztos vagyok benne, hogy az E60 sem egy muanyag doboz, legalabbis egy Accordhoz kepest biztosan nem, ami tenyleg csak kopogos vackokbol van osszetakolva. Nezz be egy A6-ba... Ha az E60-ban csalodtal, akkor abban mekkorat fogsz. Pedig arrol a vonalrol egy full-full extras peldannyal van tapasztalatom a nagy motor vegett.mod: Ma tankoltam. Kicsit meglett varialva a remap, nemreg beneztem HeRmAn EzReDeS -hez. Vegsebesseg tesztet meg nem volt idom csinalni, bar ott meg varialni kell a dolgot, mert elfelejtettem szolni, es 280-as limit lett beallitva. Ellenben elvileg erosebb lesz, gyakorlatilag nehez eszrevenni, mert alapbol brutalis.(nem tom hany lo, a regivel hidegben mertek 342-ot, ha jol emlexem, most erosebbnek kellene lennie) Na de a lenyeg: 60 literrel(ennyit tudtam ratankolni, volt kb. 1l a tankban) megtettem 905km-et. Ebben volt Bp. dugozas, osszesen vagy 3 ora. Egy pecsi, es egy orfui szerpentin is(
), meg a chip utani teszteles is, ami padlogazos tema. 6.6l/100km, ennyit irt a comp is. Szoval tobb mint elegedett vagyok, es igazabol csak egy ellenfel van, a sz@r magyar utak. 
-
Ck.
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Most egy ilyen kommentre mit lehet írni? Ahogy írtam, ültem egy 2009-es 525d-ben, ratyi műanyag érzete volt. Persze az F10 már más, de legyen is, egyrészt majd 10 év van a két autó között, másrészt árban sem egy kategória.
Az Accordot megvédeni nem feladatom, igaz használok egyet lassan 7 éve és tudom, hogy a motor nem hulladék, kényelmes és komfortos belső, a zajszint is abszolút rendben van (a már említett 525d-hez képest meg különösen). Azzal tisztában vagyok, hogy német autót agyonextrázva kell venni, mert az alapmodellek nevetséges felszereltségi szinttel jönnek ki, de azért olcsójánosoknak még arra sem tellik, legalábbis egy tizenikszmilliós autót megvenni nem egyszerű feladat a legtöbb embernek.
Úgy általában meg egy jótanács, ha nem akarsz suttyó parasztnak tűnni, akkor a civilizáltság jegyében érdemes lehet kultúráltabban és visszafogottabban nyilatkozni valamiről, még akkor is ha esetleg a te elvárásaid, ízlésed, tapasztalatod más.

CharlieDrop: írok privit.
-
BeZol
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Ne szégyelld az Octaviát, barátnőm szülei most vettek egy 2013/08-as 1.6os tdi-set, és nagyon adja

Iszonyat sok hely hátsó üléssorban, csomagtartóban, igaz nekem elől a jobb térdemnél szűkösnek tűnt, de biztos csak szokás kérdése. A motor pedig 105paci kitudja hány nm, de pikk-pakk gyorsul 80ig, utána is húz rendesen, és simán helytáll autópályán is. Engem teljesen meglepett
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Accord? Pfffejjj...
En mar ultem olyanban, es velemenyem szerint egy tragyadomb, mar bocsanat. Kenyelmetlen is, zajszigeteles nuku, a motorjaik pedig hulladekok. Belulrol meg...messze van az igenyestol, sima kommersz vacak. Futomuve pocsek, vezetni borzalom. Azert ne hasonlitsuk mar egy E60-hoz, vagy akar egy BMW-hez. Tessek rendesen extrazott BMW-t nezni, nem 'olcsojanos editiont'. 
Ugyan ilyet, ami a kepen van, azzal a vacak diesel motorral.
-
BeZol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Most h mondod akkor is volt koccanás legalább 2 helyen

-
BeZol
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Ahogy néztem a programot, nem lesz felvonulás, pedig az nagyon tetszett tavaly Soltvadkertben, igaz ahhoz belépő sem kellett volna, úgyhogy végül is teljesen feleslegesnek éreztem az egészet (sokan csak beálltak a sorba majd kiálltak a végén). Ok, jó volt látni más arcokat, végignézni azt a rengeteg bmw-t, meg vettem magamnak m-es pólócskát, viszont a bikinis csajok elég gyatrán szerepeltek, szállt a por bizonyos részeken, szalonautókat szalonban is látok, ill. mekiben is hamarabb kiszolgálnak mint ott.
Miközben sétálgattam, hallottam hogy este még problémák is voltak, hogy túl részegek voltak egyesek, nem voltak tekintettel másokra (bömbölő zene, pörgették a motort hajnali 3kor), meg volt akkor egy g-poweres m3-as, amire rápakoltak/ültek, vagy valami ilyesmi.
Szóval csak a felvonulás érdekelne, de azt nem látom a programlistában. ( na meg nem akarom a kocsi mellett megint azt hallgatni minden 3. bandától, hogy "nézd má ennek a kis köcsögnek milyen kocsija van" -.- )Nagyon szép tiszta a kocsid, se bogarat, se kavicsfelverődést nem látok így képről, bárcsak nekem is ilyen lenne

A kék karikák is tök jól passzolnak a kocsi színéhez, csak az M-es logót furcsállom, de hát ízlések és pofonok. -
Viszlát
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Csak ennyit mondok.

Hja, az újabb már a dízelt is adja automatával, de rém ronda lett. Pedig a képen látható Accord álomautó (nekem), sajnos haza kell vigyem, ha nem akarom, hogy bezúzzák...

-
FET-MEN
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Kurvajól áll neki szerintem. Ha kinmt lesz nyomtávokkal hol a problem?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FET-MEN
üzenetére
miért nem lehet ötösre való felnit venni rá?
van styling 135 e60-ra is, ez meg e46-ra való
eleve más ET-vel...@(#23817) Xmodule
Én próbáltam ilyen V50-et, vagyis nagyobbat, csak Ford embléma volt rajta, hááát
Meg nem tudom, lehet elfogult vagyok, de e60 35d-ben ültem semmi műanyagot nem éreztem, lehet vezetnem kellett volna@(#23818) Viszlát
A 7gen Accord tetszik nagyon, de csak a 2.4 executive-ban volt automata, meg rossz helyen hajt, bár ha öregszek lehet nem fog érdekelni -
Viszlát
addikt
válasz
Xmodule
üzenetére
Egy ilyet én is kipróbáltam és teljesen osztom a véleményed, nagyon műanyag az egész. Ráadásul a gagyi féle, mert a 11 éves Accordban is van műanyag bőven, de ügyesen megtoldották bőrrel itt-ott és beülve nincs olyan érzésed mint ebben a BMW-ben, hogy egy alsókategóriás plasztikdobozban ülsz.

Egyébként is bajban vagyok, már három 530D-t vizslattam meg igen közelről, de az egyik törve volt, a másikban egyértelműen legalább kétszer annyi km mint óra szerint, a harmadik meg bár patikának nézett ki, szervizes átnézés után kiderült, hogy nagyjából a fél motort cserélni, felújítani kéne...
-
Xmodule
őstag
Ma kiprobáltam a 200-os E61 -et. Igazábol nagyon nem jött be
Az egész olyan müanyag volt. Mármint persze értem hogy abbol van de akkor is valahogy olyan teljesen élettelennek sterilnek éreztem. Ilyet sosem éreztem az E46 ban. Az E36 meg a legjobb volt ebböl a szempontbol. Hát ez van. Amugy tetszett ahogy ment, a képernyön is teteszett kiirta hány km mulva mit kell majd szervizelni ez ngyon okos megoldas. Az index kapcsolo elhelyezése viszont nem tetszett gondolom ez megszokás kérdése. A motor viszont koszos volt. Marmint olajos ez gondolom nem tul jo jel. Na de mindegy. Tegnap meg kiprobaltam a masik E39-et amit irtam is. Az is jol ment viszont pixel hibas volt durván. Nehezebb volt tekerni a kormányát mint az E46nak. Nekem ez fájo pont. nem azt mondom hogy rossz csak azt hogy nekem nem tetszik személy szerint. A kényelem viszont most elsö helyre kerult utánna meg a fogyasztás ugyhogy most kiprobálok valami mást. 1db E36 és 3db E46 után most jön egy 2007-8 as V70 D5 vagy 2.4D. Kényelemre jobban tetszik. Aztan meglatjuk. Vezetési élményre még eddig egy kocsi sem pipálta a BMW -t amiket én vezettem. Viszont hosszabb utakra (120km) nekem már az nem kényelmes az én testemnek. Ettöl függetlenul nem bucsuzom mert van még 2db E46 a családban. Aztán lehet még én is vissza térek. Néha ki kell probálni valami mást is. 
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Nekem nagyon tetszik a felni, azért is írtam, hogy rakj alá pogácsát, mert a felni szép, csak nem jól áll. Nem tudom pontosan, de az előző 5-ösnél még valami más bibi is volt a 3-as szériás felnihez képest (én ötösét akartam a 3-asra rakni, de nagyon nem stimmel volna).
-
H.Ezredes
őstag
-
FET-MEN
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Itt a PH-n mindenki csak a felniket fikázza
amit nem hivatalosan arra adtak ki az már szar. Ezt kapja az octaviam is a vw topicban
gg. Ide sem írok többet. -
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Üdvözlet. Havernak volt egy E34-es 525tds BMW-je ami adagolóhibás lett megcsináltatta azóta pöpec, úgy tudom ennek a motornak ez hibája meg, hogy alapból is elég betegeskedős. Ez valóban igaz? Esetleg E39-es 525tdsnek is megvan ez a betegsége?

-
roomi
tag
Hi. E46 316i. 4 napra lenyultam a fiam kocsijat. Latom, hogy az ora nincs beallitva. Probalkozram a jobboldali pocokkel. Meg sem nyekken a 4db vizszintes vonal. Ez akkor beszart? Vagy benazok?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudtok ajanlani normalis fickot,aki korrektul beszereli?Hol erdemes venni? Az mit jelent ,,cob,,? Ezekben mar van nappali menetfeny (drl)? Koszonom.

, csak hát kicsiben érdemes elkezdeni