- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
válasz
Potrien #3463 üzenetére
Nem értem az összefüggést, valami kedvezményt ad ha vásárolsz, olcsóbban lehetett telefonálni ?
mexel: Van egy hasznos csomagja, havi (30 nap) 490 Ft-ért 2 számot 9Ft-ért hívhatsz
Az aktív kártya kb. ugyanúgy megy mint máshol, feltöltöd, akkor hosszabbodik az elérhetőség (ha a kártya aktív 2016:12:31-ig, de most csak 1.500 Ft-tal töltöd fel, akkor marad a 12:31-, mert az 1.500 Ft csak fél évet hosszabbít)
Körzetszám 30-as !, és magad tudsz számot választani, le kell venni a polcról kifizeted, telefonon aktiválod (pár adat kell majd amit meg kell adnod!), majd jön egy levél a címedre, ott a teendőket elvégzed és teljes jogú kártáyd lesz.
33Ft a percdíj. -
Herbali
tag
válasz
Potrien #3451 üzenetére
Erre igaz a mondás: Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna!
Nem is értem, hogy egy ilyen problémát, hogyan jutott eszedbe a Blue ügyfélszolgálatával intézni?!!
Mikor bármelyik GSM bolt egy mozdulattal levágja neked a sim kártyát. Nyilván olcsóbban és sokkal gyorsabban mint ahogy a szolgáltató kipostázná neked az új kártyát.
Amíg ide beírtad a történetedet és leégetted magad a fórumon, azalatt az idő alatt utána olvashattál volna a neten, hogy ezt hogyan lehet gorsan egyszerüen elintézni.
Szerintem menj át egy másik szolgáltató legdrágább csomagjába! Az való neked.
Addig én voip-on beszélek a Blue-nettel 3,7 Ft-ért percenként. -
törölt tag
válasz
Potrien #3456 üzenetére
Azért ugye tisztában vagy vele, h az áltanánosítás egy nagyon komoly, súlyos gondolkodási hiba?
Szted közülünk ski nem futott bele még hülye ügyintézőbe? Sztem más is nagyjából úgy oldotta meg, mint én: továbbmentünk, amíg sikerült normálissal beszélni és a dolgokat könnyedén elintézni. Nekem is piszkosul elcseszték elsőre, jól is néznék ki, ha emiatt vérig sértődöm, s fizetek tovább a telenyomornak
De ha neked egy üi miatt arrogáns az egész blue, akkor csak azt tudom mondani, h meg is érdemled
De lassan azt is kell gondolnom, h a divatos ezoterikus tanok, h önmagadat kapod vissza a külvilágtól mégiscsak igazak lehetnek
Most aztán jól megbüntetted őket...
Azért vicces, nem?, h rajtad kívül mki azonnal látja, h itt vjában pszichológia probléma van, és nem technikai. Nem tudtál vmit megoldani, belebuktál, s e kudarcot nem tudtad feldolgozni, s nekiálltál baromságot csinálni, amivel ráadásul leginkább csak magadnak és szeretteidnek ártasz...Nekem azért az még kérdés*, h ha letudtad a blue-t, ezt elmondtad, akkor még miért ragozod tovább?
* Mármint költői kérdés, mert nyilván te magad is érzed, h nem jól döntöttél, és még magad sem tudod elfogadni, mint szeretnéd. Sztem elsősorban magadat győzködöd.
Mert a blue nem ilyen
És még egy: A céget és képviselőjét automatikusan összemosni is hiba. Akkor hol volt a fene nagy bátorságod és okosságod, amikor még éppen az adott, sérelmezett ügyintézővel beszéltél? Miért nem őt osztottad ki? Akkor, ott, rögtön. Annak több értelme lett volna. Hihetetlenül megkönnyebbül az ember tőle
-
törölt tag
válasz
Potrien #3451 üzenetére
Amelyik gazda lusta a szalonna után futni, annak marad a kutyagumi
És itt nem a blue a gazda... Mikor pedig olyan könnyű lett volan megoldani... Legalábbis, ha akarja vki, és nem szégyell kérdezni inkább, mint az első sarkon feladni... Sajnos egyet kell értsek a gőggel. És igen, ez a puska már visszafelé sült el.
-
ztibor
senior tag
válasz
Potrien #3451 üzenetére
Értelek is meg nem is.
Értelek, mert már megoldhatták volna hogy legyen nekik.
És nem értelek, mert ha nincs nekik, akkor nem tudnak adni. Viszont aliról ebayról 3$-ért már lehet rendelni vágót hozzá, és megoldhattad volna...nem egy nagy művészet, de szerintem bevitted volna bármelyik gsm boltba és 1-2 száz Ft-ért megoldják.No offense, szép dolog a bosszú, csak velük nagyon nem csesztél ki ezzel a lépéssel.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest