- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
Viktor0610 #8565 üzenetére
persze, hogy nem. Ki van osztva a piac... Digi próbálkozott, az eredmény először bünti, azt 4ig felvásárlás aztán várhatóan le is állítják majd a mobilszolgáltatást.
-
válasz
Viktor0610 #6849 üzenetére
Felhívtam egy másik telefonról a megadott telefonszámot, és beaktiváltattam a kárytát. Az ügyintéző nem értette, miért nem tudtam felhívni az új SIM-ről a számot, de nem gond. 2 perccel később ( telefon ki, majd bekapcsolás után ) már működött is a kártya
Némi kiegészítő információ: Sprinter futár hozta a SIM-et, nem kért személyit. NanoSIM-et kaptam, ami tudja a 4G-t.
-
1430
senior tag
válasz
Viktor0610 #977 üzenetére
Sikerülnie kellett.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest