- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! S.O.S kérdés lenne.
Ha jól olvasom akkor a BlueMobile számomat feltölthetem az OTP Direkt-en keresztül is mint Telekom-os számot 2500-5000-vagy 10000 ft-al is, ugyanúgy működni fog -
-
mexel
veterán
Még csak pár hete vagyok blue mobile-os de már most unom őket. Az első aktiváló levél nem jött meg. Felhívtam őket, adategyeztetés újból, minden stimmel. Küldenek újat. Az sem jött meg. Mi a francot csinálnak? Évek óta minden levél és küldemény megérkezik, nem jellemző itt az eltűnés. 2 ugyanonnan meg több mint fura, tutira nem jól címeztek valamit. Kivágnám a kukába a kártyát, de pár helyen meg kellett adnom egy telefonszámot és arra kellett, most már nem csinálhatom vissza. Mi a francot csináljak ezekkel a retardáltakkal?
Ráadásul jó fejek a lidlben hogy egy kb 1 éves kártyát kaptam ami természetesen nem 4g-s. Miért árulják a régit is ha tudják hogy nem lesz jó, vagy miért nem kérdik meg milyen kellene?
-
mexel
veterán
Vicces ez a bluemobile. 9.-én telefonon aktiváltam egy kártyát, címet stb megadtam. Ma hajnalban jön az sms hogy a levélben kapott kóddal aktiváljam a kártyát ellenkező esetben letiltják. Na a levélnek még nyoma sincs. mennyi türelmi idő van? Megpróbálom felhívni őket hogy ilyenkor mi van, de nem tudom vasárnap lesz-e épkézláb ember aki segít ebben.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Új a kártyám, most vettem. Az lenne a kérdésem, hogy ez a 90ft-os net pontosan micsoda? Kellene ma valamennyi net és ez elég lehetne.
-
mexel
veterán
Hmm. Hogyan kell aktiválni a kártyát? Azt írják hívjam fel ingyenesen a +36 30 440 87 00 számot. Amikor megtenném közli hogy az adott irányban nem kezdeményezhetek hívást.
Akkor hogyan? Valamit rosszul értelmeztem?Megvan. Nos érdekes. Én a kártyához kapott valamint a sim kártyán lévő számot hívtam ami nem egyezik meg a honlapon lévővel. A csomagoláson és simen a 0630 440 84 00 van. Nme 87. Vagy elírás vagy változott, de azért vicces, mert ha nem netközelből szeretném aktiválni a kártyák akkor csodálkozhatnék miért nem megy
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Aktiváláshoz mi kell? Név, cím, email? ( gondolom az hogy jön a levél, az sms vagy email-t takarnem a postást kell várni
)
Hamarosan megyek a lidl-be. A szám rajta van a csomagokon vagy véletlenszerű? -
mexel
veterán
Egy gyors kérdésem lenne, illetve néhány mielőtt elindulok vásárolni. ( nem mindenre találtam választ a honlapon):
-Ha bemegyek egy lidl-be ott megvehetek egy úk sim-et 990-ért ami azonnal működik, és minden irányba 33 ft-ért beszélhetek?
- ezek a kártyák havidíj mentesek, vagy van olyan ami valamilyen csomaghoz tartozik és fizetni kell érte? ( azaz megveszem, és pl fél évig vagy x ideig tudnak hívni ezen a számon úgy hogy nem költök rá?
-mobilnet ugyanúgy megy a havidíjmentes kártyával ( ha van olyan)
-mi kell a vásárláshoz pénzen kívül? személyi stb?Ja, és a mi a körzetszám? 06-30 vagy 33? ( erre közben találtam választ, hogy 30, nem tudom miért emlékszem 33-ra
)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja és olvastam olyasmit is hogy a 33ft nem igaz, az csak bevezető tarifa. Ez igaz vagy kacsa?
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest