- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz #73820095 #8653 üzenetére
Nem kértem el azt a párszáz forintot...inkább az a gond, hogy alapból fel sem hívták a figyelmem rá. Naná, hogy 15év után ismét ehhez a hiéna szolgáltatóhoz jövök és akkor változtatnak saját vagy banki app-os töltésre. Kinek fájhatott, hogy kártyával online fizessünk regisztráció nélkül .....megy a nyáj terelése az app-ba.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
válasz #73820095 #8651 üzenetére
Ma költöztem blue-ról dominóra.....nyitóegyenlegem zéró (párszáz ft volt még a blue-n) Ami felcseszett, hogy 45perc várakozás után kerültem sorra és hogy nincs fiókregisztráció nélkül online bankkártyás feltöltés ...vagy csak nem találom a módját?
-
xy.zsolt
őstag
Nincs jobb alternatíva a T-mobile-nál? Keveset telefonálok és net sem kell
-
xy.zsolt
őstag
válasz 4Grider #8604 üzenetére
Azért az szánalmas, hogy 2022ben emberek sokaságát rángatják be az üzletbe online solution helyett. Megjáratják "a barmokat" ha már eddig nem a t-home-ot választották.
És miért lenne nehéz emberek tizezrei szereznek nap mint nap online feltöltős kártyát a világban.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz hajdouczy #8304 üzenetére
Sajnos csak most olvastam a problémádat....Nekem is hasonló gondom volt és úgy oldódott meg, hogy a lejárt, de nem törlődött mobilnet szolgáltatást törölnöd kell. Amíg ezt nem teszed meg addig nem lesz 10GB ajándék neted. Jó nagy faszság mert azt hinné az ember ha lejárt a feltöltés akkor törlik is a szolgáltatást, de nem.....csak felfüggesztik.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot....azok küldtek valamilyen 4G alapkód csomagot a mobilomra....telepítettem és ki-be kapcsoltam a mobilt. Most legalább már H és H+ erősséget ír ki a mobilnethez nem Edge-et...de ezt betudom annak, hogy zárt, árnyékolt helyen vagyok. Eddig 4G lefedettségű helyeken is csak Edge volt
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
az van....be is van jelölve a beállításoknál, hogy 4G, 3G, 2G hálózatra, de most kiszedem és megnézem
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Ez a Bluenetplusz net tényleg csak 3G-n "hasít"? Ha igen akkor ezt miért nem írják ki...pl oda ahova az árát
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!