- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
#73820095 #8653 üzenetére
Nem kértem el azt a párszáz forintot...inkább az a gond, hogy alapból fel sem hívták a figyelmem rá. Naná, hogy 15év után ismét ehhez a hiéna szolgáltatóhoz jövök és akkor változtatnak saját vagy banki app-os töltésre. Kinek fájhatott, hogy kártyával online fizessünk regisztráció nélkül
.....megy a nyáj terelése az app-ba.
-
-
xy.zsolt
őstag
Nincs jobb alternatíva a T-mobile-nál? Keveset telefonálok és net sem kell
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
hajdouczy #8304 üzenetére
Sajnos csak most olvastam a problémádat....Nekem is hasonló gondom volt és úgy oldódott meg, hogy a lejárt, de nem törlődött mobilnet szolgáltatást törölnöd kell. Amíg ezt nem teszed meg addig nem lesz 10GB ajándék neted. Jó nagy faszság mert azt hinné az ember ha lejárt a feltöltés akkor törlik is a szolgáltatást, de nem.....csak felfüggesztik.
-
xy.zsolt
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot....azok küldtek valamilyen 4G alapkód csomagot a mobilomra....telepítettem és ki-be kapcsoltam a mobilt. Most legalább már H és H+ erősséget ír ki a mobilnethez nem Edge-et...de ezt betudom annak, hogy zárt, árnyékolt helyen vagyok. Eddig 4G lefedettségű helyeken is csak Edge volt
-
xy.zsolt
őstag
az van....be is van jelölve a beállításoknál, hogy 4G, 3G, 2G hálózatra, de most kiszedem és megnézem
-
xy.zsolt
őstag
Ez a Bluenetplusz net tényleg csak 3G-n "hasít"? Ha igen akkor ezt miért nem írják ki...pl oda ahova az árát
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged