- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Szervusztok.
Gondoltam megosztok veletek egy kis történetet, ami két hete történtmeg velem.
Anno a gyerekeimnek, a páromnak ,szüleimnek,, sőt még tartalék számnak magamnak is bluemobile kártyákat vettem.(kb két éve)
Történt voszont valami két hete ,ami miatt az összes számot el fogom vinni tőlük (hármat már el is vittem)
Feleségem telefonja tönkrement,és mivel születésnapja közelgett,megleptem egy iphone 5s -sel.
Igen ám de abba a készülékbe már nano sim kártya kell.
Felhivtam tehát az ügyfélszolgálatot, hogy szeretném ,ha adnának nekem egy nano sim kártyát,ha kell kifizetem.
Nem részletezem,de gyakorlatilag merek perec megmondták, hogy nem kaphatok olyat, mert olyan nincs bĺúéknál, mivel nem árulnak olyan készüléket ami olyat használ.
Mondtam nekik ,hogy ez lehet, de pl németországban árul a blu lumia 550 et ami pont nano simmel megy, de egyébként sem értem mért érint ez engem, mivel én anno kártyát vettem, és nem emlékszem ,hogy úgy reklámozták volna a blu kártyákat,hogy vigyázat nem minden telefonnal kompatibilis.
Az iphone 4.5 éve használja ezt a kártyatipust,és más gyártók is használják már jó ideje.
Szo mi szo le lettem pattintva.
Nem adtam fel ,megírtam ugyan ezt nekik mailban,ennek másfél hete,de erre sem válaszoltak.
Azért felháborít,hogy évekig fizettem nekik korrektül, hoztam jópár felhasználót, de ennyire le sem sza@nak.
Részemről soha többet bluemobile!
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Death Stranding (PS4)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest