- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
Tamás9x #5817 üzenetére
tudom,hogy kik ők,és pont azért csináltatták veled,mert "olcsó jánosnak"hisznek,felejtesd el velük!...ennek semmi köze az apeh-hez,... cég nem vihet egy magánemberhez munkát,ha meg igen,azzal kapcsolatban semmiféle felelősség nem terheli a magánembert,mert a cégnek tisztában kell lennie,hogy oda nem viheti...szerinted egy polgári peres ügyben hogy döntene egy bíró?...neked!
-
-
albi31
aktív tag
válasz
Tamás9x #5812 üzenetére
de ne feledd elkérni az árát(ne 4-5-6eFt),mert az ilyen user,mint akibe beleakadtál van egy rakás,a Dunát tele lehetne dobálni velük,és csak az számít hogy ocsóóóóóóóó legyél(ergo,mindenki más,lehúúúúzza őt!),mert jön a szöveg:"nem akarom megtartani,el fogom gyorsan adni",főleg Nvidia-nál hallom ezt a szép gondolatot,amikor elmagyarázom,hogy mi a szitu vele.
Amúgy ez most csak vicc amit leírtál,mond hogy csak vicceltél,nem lehetsz balek,nem lehetsz!!!!! -
hoax
senior tag
válasz
Tamás9x #5802 üzenetére
"Adtam a kijelzőt meg vissza adtam az árát is, csak hagyjon a picsába a szar notijával a user."
Ebből mit fog leszűrni a user? Neeem, nem azt, hogy korrekt vagy, hanem hogy beismerted, hogy te hibáztál még ha nem is így van!
Így működik az "egységsugarú" felhasználó...sajnos... -
netzoli
tag
válasz
Tamás9x #5790 üzenetére
A szabályzat szerint ingyenes minden. De a 180 ft egy hónapra nem sok (annak aki több dolgot is hirdet folyamatosan). Kérdés, hogy van-e / lesz-e díja az új hirdetéseknek? Ha viszont, a hirdetés indításáért is fizetni kell majd, akkor nagyon lefog csökkenni a hirdetők száma. Szóval szerintem nem fognak pénzt kérni egy alap hirdetésért. De, ha mégis, akkor a vaterán árulni sokkal kifizetődőbb lesz. Nagy tételben jelenleg is az, mert nagyságrendekkel nagyobb forgalmat lehet ott bonyolítani. Csak sajnos az öreg NAV úrnak is a játszótere lett. Bár én ennek örülök.
Egyébként, hogy lehet kifizetni a hosszabbítást? Vagy csak tesztelik a PH! polgárok tűrőképességét?
-
mobileman
senior tag
válasz
Tamás9x #5792 üzenetére
180 forint basszus! Ha egy nullával több lenne, az érthető, de mégis 180 forint, fél kiló kenyér ára sacc..
Mégis valahogy fent kell tartani a ph-. t, ha nem megy a reklám, akkor nyilván más módszerhez, mint ahogy a jelen esetben- folyamodnak, senkit nem vág földhöz ez az összeg, mi naponta ennél jóval többet dobálunk be a folyosón levő kávéautomatába.. -
beeper129
csendes tag
válasz
Tamás9x #5621 üzenetére
Tamas9x: te mazochista és időmilliomos lehetsz ! (vagy a gép használója, a Nő, nagyon értékes
) Ezt az átalakítást nem vállalom, de most már nagyon konkrét lépéseket fogok tenni 0,1; 0,2 és 0,3-as rézlemez beszerzés irányába.
Köszi mindekinek a segítséget, maradtunk a reflow-nál, most megy a gép... aztán hogy meddig?
-
albi31
aktív tag
válasz
Tamás9x #5621 üzenetére
Én egy kicsit máshogy oldom meg,persze a BIOS modding érdekelne,mert eddig egy román srác moddingját láttam megfelelőnek,de ott el kellene kunyerálni a PIC programját,így néz ki ...és ilyen hőmérsékleteket produkált: ez korrekt! plusz ez még megfejelve a réz lapkával a IGP alatt! (mármint nem a te verziódra gondolva,hanem ahogy én csinálom!)
(#5648) Benji77 : így van ahogy mondja,és jó ha csak a 30% szar!!!...én már évekkel ezelőtt elmondottam ezt,de mindenki csak legyintett!
-
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #5575 üzenetére
Az az érdekes a chip közvetlen közelébe nincs sok. De körülötte, jutott rendesen képen nem tudom menyire látszik.
Viszont lehet sikeres volt a vga javítás de egy altrészt levertek a panelról...
Egyik lába letörött.... Megoldom valahogy.
Előszedem mikroszkópot és belesek a gpu alá. -
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #5517 üzenetére
Pfff. Csak a hormonok nem lesznek am elegendoek lerendezni az asszonyt
Mutasd meg ki az ur a haznal aztan majd nem csinalja a hepajt.
Viccet felreteve ha ti (a szagra ertendoen) a Flux fustot szivjatok befele akkor az elso fontosabb teendod az az legyen, hogy megoldod a JO szelloztetest. Nem kicsit rakkeltoek lehetnek ezek a szarok amiket elfustolunk majd belelegzunk (akit nem erdekel) nap mint nap. Nagyon figyelj oda ra. Kesobb meghalalja magat az egeszseged.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Tamás9x #5513 üzenetére
Néztem egy pár videót egy sráctól, aki xbox-okat reballozik. Ő azt csinálja, hogy letakarja az érzékenyebb alkatrészeket valamiféle hőálló fóliával(ha jól gondolom).
Itt van az egyik videója. Ezt pont most néztem meg, lenne pár kérdésem róla. Majd holnap összeszedem őket egy hsz-be, mert vannak sötét foltok bőven.Egyébként viccet félre téve ha lenne itt egy debreceni vagy környéki fórumtárs, aki engedné, hogy tanuljak kicsit tőle, akkor azt szívesen venném. Persze nem várom ingyen.
-
Hunter2
addikt
válasz
Tamás9x #5397 üzenetére
"Recovery menüvel akárki elboldogul."
Pláne ha nincs. Találkoztam már pár tablettel amin okosan beállították a feloldási mintát , gmail nem volt beállítva , recovery meg nem volt rajta. Innentl kezdve meg van lőve az ember hogy mit is lehetne csinálni.
ADB-módba nem tudod tenni hogy újra lehessen szoftverezni, ha meg kínai noname tablet ott meg szoftvert sem lehet találni hozzá. -
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #5391 üzenetére
En elfogadom ha ez a velemenyed de azert reagalak ra, hogy en mit gondolok.
Hunternek teljesen igaza van. 20.000.- -os szarokat nem lehet realisan javitani. Ez nem a fejlodes.. Mi a fejlodes abban, hogy eljatszol 3 orat egy androidos szarral? Kitudsz szamlazni 30.000 .- -ot? Mert ha igen akkor nem szoltam semmit. De a fejlodesi irany az lenne, hogyha esetleg nexus 7, egy ipad, egy galaxy lett volna szoban forgo keszulek. Akkor ok, mert ott eselyes, hogy meg a javitast is ki tudja fizetni az ugyfel. .
Kevered a dolgokat kicsit szerintem. "Kénytelenek leszünk hozzászokni, mert tele van a piac ilyen ócskaságokkal, valakinek ezt is kell javítania, ha nem fejlődünk akkor elavulunk."
Kenytelenek nem leszunk, mindenki maga donti el, hogy akar e ilyen szarokat javitani vagy nem. Hidd el a tobbseg nemet fog mondani. De ezt semmi kepen nem nyilvanitanam fejlodesnek. Ez egy mellek vonal. De nem fejlodes
En mar azert par eve bohockodom a piacon es sajat boromon tapasztaltam mar eleget, hogy vannak olyan keszulekek aminel mar ranezesre tudom, hogy csak bukhatok a javitason. Es ezek peldaul ilyenek.
Mindezek ellenere semmi ellenvetesem nincs (meg jo) ha valaki ilyeneket akar javitani. Egyszeruen nem hiszem, hogy egyszeru altalanossagban azt mondani, hogy ez a fejlodesi irany es ezeket az ipari szemeteket egyaltalan javitani erdemes.
-
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Tamás9x #5370 üzenetére
csúnyán beszívtam ma egy asus-al. xD.735-a2 volt rajta,730-al faján kompatibilis új chip felteszem,ugyan az a hiba Biosnál tök jó a kép windows betöltőnél függőleges csík alakzatban lila pöttyök ismerős tippje memória hiba melegítsem meg...megmelengetem már kép sincs xD
megfeküdhetett a memória modul?! -
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x #5302 üzenetére
Akkor zsir
tajcsi: Beraktam egy linket is abba postba ahol a kepkivagas is van. Ez a hozza tartozo rajz. Fogj egy alaplapot es vegyel le rola egy kondit. Hidd el nem oszt nem szoroz, hogy 10pF vagy 22pF. Az 1µH fojto lesz a nagyobb kerdes nem a kondi. Azzal ne foglalkozz.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Tamás9x #5179 üzenetére
wow! Régebben jól jött volna egy ilyen, amikor egy socket A-s Abit nf7-es biosát akartam flashelni windows alól a gyári programmal, és nem lett valami jó.
Szerencsére gariban megcsinálták.
Viszont ez a kis gép kijelzi, ha hibás a rom tartalma vagy maga a rom?(#5180) macko18
Gondolom, ha elvált a beültető lapkától a GPU, akkor az kuka.
-
-
d3lete
aktív tag
-
hoax
senior tag
válasz
Tamás9x #5117 üzenetére
Kinek hogy... Én tuti, hogy nem fogok tiszta gyantát használni forrasztáshoz! Erre találták ki a flux-filcet, nem kell utána takarítani...
Egyébként a flux a forrasztáshoz való és nem kimondottan a BGA-hoz...! A sósav is flux, a gyanta is flux, és a mindenféle forrasztást segítő anyag is flux, azaz folyasztószer. De gondolom ezt te is tudod... -
d3lete
aktív tag
válasz
Tamás9x #5104 üzenetére
Nem tudom 2 lapban is próbáltam és mindkettőbe ez a gond. Meg kell feszíteni. Ha nem feszítem meg csipog a gép és nem ad képet.Lehet kontaktos a gpu széle?
Mert pont a gpu val merőlegesen kell megfogni és ott emelni egy kicsit csak akkor indul be. De menet közbe hiába mozgatgatom működik rendesen.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Tamás9x #5030 üzenetére
Nem hiszem, hogy nálad járt volna a gép, mivel ez új korától fogva nálam volt. Soha senki nem piszkál eddig bele se hőlégfúvóval, se fehér pasztával mert kb 2 héttel ezelőttig nem volt semmi baja.
Közben leszedtem a billentyűt és nem volt alatta semmiféle dátum.
(#5034) KillHates
Ez az rs micsoda? Chipset? Hogy érted azt, hogy "bemelegedni"?(#5037) robick5
Megnézem majd a hűtő alatt ezt a lemezt, de mi a jó eredmény?Az ha van, vagy az ha nincs? Mi célból lenne ott?
Bocs a rengeteg kérdésért, de érdekel a téma nagyon.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Tamás9x #5024 üzenetére
De most szerinted mi a hiba? Mert ha próbálom az egészet végiggondolni, akkor a laptop régen faszául működött. Majd felvált a gpu, amit elvileg most megcsináltak. Most ugye akkor ismét tökéletesnek kéne lennie. Valszeg a reballozás az sikerült, mert különben a gép egyáltalán nem kapcsolna be.... szerintem. Viszont akkor mi a baj? Túlmelegítették volna a gpu-t?
-
Router
őstag
válasz
Tamás9x #4956 üzenetére
Közben megoldódott a gondom. Frissen melegen akartam indítani a lapot golyózás után, csont zárlatban volt a vga táp. Lehűlt ez a gané, zárlat megszűnt, gép indul.
Az milyen.
Viszont arra gondoltam, hogy írok én is egy listát a chipjeimről és bedobom ide becsületkasszásan, hátha jól jön valakinek. De egy topicos chipadatbázis lenne a legjobb aztán szemezgetnénk egymás motyóiból ha kell valami.
-
Hunter2
addikt
válasz
Tamás9x #4938 üzenetére
Az a baj hogy az utcáról beeső arc nem látja a különbséget közted aki szakszerűen megpróbálta megcsinálni a gépet meg az agyhalott PC "szervizes" Józsika között aki hőléggel telibefúj mindent és ha nem jött be akkor elkéri a bevizsgálási díjat.
Az ügyfél csak annyit lát hogy oda vitte szar-elhozza szar de fizetett érte.
Úgy könnyen javítanak bevizsgálási díj nélkül ha egy rendes pákájuk sincs és csak egy 6000Ft-os akciós hőlégfúvó meg egy 3000Ft-os csavarhúzó szett az egész eszközpark.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest