- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rics22
tag
válasz
Kemotox75 #14387 üzenetére
talán 216-0728020 ha jól emlékszem,ez volt múltkor egy ilyenen...
Másik off,vissza lehet nézni,hogy ki mikor kezdte,én leírtam már párszor,hogy anno 2009-ben,a nagy gyárakon kívül magánkézben nemnagyon volt BGA Rework állomás itthon,egyetlen jovy-ról tudok,és kedvelt barátunk is sokat gyakorolt,hogy 7k-s áron tudja adni a reflow-t végül
a vasalós történetet szerintem nagyjából mindenki tudja,ebbe a gépbe raktam aztán én egy kerámia alső fűtést,és ez került az egyik itteni taghoz.(aki szerint én átvertem,és nem lehetett dolgozni a "géppel" )
Nekem még megvan,hogy anno akitől vettem az első hontont,kintről,Ő még a weblapján meg a vaterán árulta a kábeleket,diag. cuccokat
a MAGot (Hahaha) ismerem innen,nagyjából az 1-2 éve kezdő nagyon isten embereket is,akik azt se tudják hogy ki vagyok,pedig akkor ők még bőven anyu húslevesét ették d.u 2-kor,amikor vége volt az iskolának.+vannak a veteránok,akiket már nem követtem az utóbbi időben(sőt,40+-os visszavonult,de kell valami pénz,ezért bga-zok rádió gurukat sem,és nem is akarok vitába szállni velük sem)
Az egész maszlag,értelem nélküli hülyeség légyege,hogy ugyan húzott be szépen engem is "F",jártam jól az üzleteiből én is,de az egyetlen,aki VALÓS képet tudna adni a munkásságáról,tényleges évekről,amit eltöltöttünk egymással mondhatni szemben,jóbarátként,az én lennék,de feleslegesen nem pofázok,mert nincs értelme teleírni a topikot! (nagyjából,néha F. kérdése is ködös már
) egy teljesen más világ az övé,és a többieké is. Mindenki elhiszi,hogy az övé a zsír frankó. Nem egymást kéne savazni meg átbaszni a palánkon...HA szar a magtuningoló gépük,akkor az csak a többieknek jó,nem? (higgadtan,logikusan végig kéne gondolni...urban legend,de az ilyen forrasztott gépek 2-3hét után leálltak,és mentek át egy másik szervizbe chip cserére.--> Konklúzió ???
Én magamon kívül senkit se védek,én átmentem a saját elvem szerint abba az irányba,hogy egy jó csapatot kell felépíteni,KORREKT üzletpolitikával,amivel hosszú távon is talpon lehet maradni...ténylegesen párszáz box,és a mostani 150+ noti után eddig 3-5%-os garis hiba arány van,ami szerintem vállalható
Nincs BMW-m igaz,de ha itt élnék egész nap a fórumon,és fikáznám a másikat,akkor se lennék előrébb
Srácok,aki érez magába annyit,szánok valamikor az időből simán egy bga bográcsra,megsütjük a régi chipeket és letoljuk metiles pálinkával,amit itt a fórumon senki nem főz,mert nem 1 idény alatt akar meggazdagodni.u.i Innen a fórumról,(még egy másik helyről,amit nem adok ki,mert titkos
) ismertem meg az egyik legprecízebb -rohagyá' meg,nem írom hogy a legjobb (fck) - tagot,akit mindenki fikázott,mint embert,valóban egy utolsó tahó energiaitalon és pörgetőn élő 2m-es gyúrós állat,de a legjobb az egész csapatban,ez tény
úgyhogy ennyit az itteni megítélésről.
Neveket DIREKT Nem írtam,tudni lehet így is,hogy kikről van szó,így aki nem kíván beszállni,az is tovább tudjon lépni
nem fogok tudni reagálni erre érkező reakciókra,nincs is nagy jelentősége,csak leírtam OFF-ba,törölhető is,ha sértő,de nagyvonalakban próbáltam leírni a valót
pacsi mindenkinek -
Gigabyga
aktív tag
-
ielektros
senior tag
válasz
Kemotox75 #12622 üzenetére
Nem akartam. Oszinten megmondom nem mertem. 3 napig minden iranybol talalkoztam veluk minden pozicioban lattam oket csak ugy egyben nem... Ha meg ket segget jobban megnezek ezek kozul a 20 eves csirkeseggek kozul akkor komoly gondok lettek volna mert szerintem atrantottam volna az aktualis kepen levo mozgojarda jo oldalara legalabb egyet es ott helyben megfociztam volna ugy ahogy van.
-
gliga69
tag
-
gliga69
tag
válasz
Kemotox75 #8251 üzenetére
- a codec mellett van mellett audio végfok?
- hangszórókkal sorban szokott lenne kis induktivitás, esetleg azok nem szakadtak?
- jack aljzat kapcsolója nem hibás?
- volt 1x 1 nagy szívásom egy acer masinával, aminél szintén nem lehetett hangot csiholni csak ubuntu alatt, ott az volt a baj, hogy a modemet elfelejtettem visszarakni... és emiatt a hdbuson a címek eltolódtak -
válasz
Kemotox75 #7412 üzenetére
Valószínűleg az LVDS RGB szinkron vezérlésénél G vagy B engedett el a GPU alatt.
A belső monitor vezérlése és a külső monitor meghajtás teljesen elválik egymástól a GPU-ban.
Amikor mindkét helyen hasonló hibát produkál a gép, akkor ott valami más (adatsín, kommunikációs, táp) hiba van a GPU körül. De ez is GPU hiba, újragolyózhatod, vagy egy elnyújtott rif-ló ahogy jónak látod! -
-
ielektros
senior tag
válasz
Kemotox75 #5231 üzenetére
Hat ez nagyon valtozo mert attol veszek akinek eppen van uj vagy legalabb annak hazudott (eddig mind uj volt) de szamlas es garis chipje. Megnezem, hogy mit lehet elkerni a javitasert es ha jo vagyok akkor nem zavar mennyibe kerul a chip. G86-771-A2-t a "Witcomp" -tol vettem 52€ -ert. Dragabb mint a kinai, de uj volt es szamlas, garis. Igy meg mar ugyan annyiba kerult. (azert azt ne felejtsd el, hogy en nemetorszagban dolgozom)... Egy ilyen chip csereert 125-170 eurtot lehet elkerni ami messze tobb mint otthon de 1 ev jotallas is benne van az arban. Es ugye ez brutto ar.
Ettol fuggetlenul nem mindegy nyilvan, hogy egy chip 41$ vagy 52€, de mivel eddig 6-7 chipbol egy mindig fos volt, igy osszessegeben mar rogton mas a gyerek fekvese. En is pusztan arra alapozom, hogy a chip a hibas, hogy eddig barmikor visszaraktam reballozva a regi chipet az "uj" helyere, mindig azonnal indult a gep.
Azt ne felejtsd el, ha mondjuk nemetorszagbol veszel chipet EU adoszammal Magyarorszagra akkor netto arat kell fizetned az aruert es aztan a tobbi nyavaja a te dolgot otthon (vagy befizeted az afat vagy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Netflix
- TV antenna és jelerősítés
- Vírusirtó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest