Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
breakout123
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Néztem most róla egy videót, hát nagyon jónak tűnik. Talán a legjobb pisztoly a játékban.
(#52495) DeadMeat - ImAnderZEL szerint is szexi.

-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem tegnap lett meg a(z) Unica, szóval még van 20 fejes hátra és meglesz a Deagle is!

Pont kapóra jön, mert a Phantom assignhez meg kell kb 30-40 pisztol kill és kb annyiból lesz 20 fejes is, remélem!Az új phantom jelszót tudni már?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Bezony az.proxy: unicával kinszenvedés lesz a 20 fejes.. Az a pisztoly egy rakás hulladék.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
breakout123
üzenetére
Annyi különbséggel talán, hogy nagyobbat rúg vissza és 9 lőszer van a tárban.
(#52495) DeadMeat: a deagle mindig jól néz ki, a cs-től far cry-on át a cod-ig
(bár mw2-ben már annyira nem tetszett), itt meg megkockáztatom talán a legszebb fegyver. -
Dtomka
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hm, akkor jól céloz 1-2 ember, mert futás közben lőttek le. Viszont pistol only mapon (P226 vs Deagle) az előbbivel többször én jöttem ki gyöztesen, mert gyorsan lehet vele tüzelni és 16 bull van benne
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
breakout123
üzenetére
kb igen. sőt... szekszibb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
breakout123
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor olyan, mint a magnum volt a 3-ban?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ennyire OP lenne ez a fos? Olyan pontatlan mint a rosseb.
-
Dtomka
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ejha, ez egy pisztolymániás
. Az a G18 olyan jó?A deagle viszont jó lehet, mert általában 1 lövéssel leterítenek. (Én a P226-t használom
)(#52485) prokxy
Tudom miről beszélsz. Sokszor nem tudok fedezékbe menni mert az ember megakad mindenféle kis dologba. Bár ha fedezékbe értem akkor is van, hogy meghalok...BF3 ban ha fedezékben voltam, akkor az ért valamit, itt sokszor nem. Ezt kellene már tényleg kijavítani, mert talán ez a legidegesítőbb probléma a sok közül. -
iMaverick
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Valamelyik nap a Market-es pályán 2 RAWR is nálunk volt (mármint a mi csapatunknál). Az egyik nálam...
Jót irtottam. Kifejezetten tetszik ez a kis masina, csak hogy ne legyen túl egyszerű a dolog, eléggé "bent" van a pályán. Amikor kézbe veszed, akkor meg nem tudsz lőni, viszont el kell rejtőzni, hogy ne nyírjanak ki közben... Cute. 
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
1900+ óra? Van ennek élete?
-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
A járműves harc sem tökéletes, de az infantry az borzasztó...néha úgy halok meg, h totál nem értem, a tereptárgyas átugrálások nem működnek, és persze pont mikor lőnek rám...a hitbox meg, áááá, néha egész jó, de némely szerveren kiakaszt!

Nekem az új DLC tetsztik, főleg a Garden és a Propaganda.

Utóbbin van tank, ez mindent elmond
, a Gardenen meg minden kasztnak fekszik, ill. a hangulata valahogy megfogott! 
Ma meg körbejárom, h hol lehet fellelni az a RAWR masinát, mert kell vele 5 kill! -
Snip3r_HUN
addikt
Mi lenne ennek a kis p*csnek is a top fegyója, mimás mint a Gay18, [link]
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Na amúgy nálam is! Ezekszerint mégiscsak a rendszer szarakodott, és nem feltörésről van szó...
-
A tegnapi origin leállás után másnak nem csinált olyat este, hogy azt irta ki, hogy más gépen bejelentkeztek az originembe, ezért engem kiléptetett?
Utána simán visszajelentkeztem, de akkor meg nekem irta ki, hogy a "másik gépet" kiléptette.
Ez már csak azért is furcsa, mert soha nem lépek be originbe másik gépről... -
Dtomka
veterán
Én tegnap az utolsó missziót újra kellett játszanom a QBZ-95-1 fegyó miatt. Mikor vége lett a játéknak a quit megnyomása után írta ki, hogy a program hibát észlelt blablabla.
Ha legközelebb ilyet tapasztalsz, akkor menj bele részletesen, és ott kiírja, hogy milyen hiba miatt állt le.
Olvass bele az alábbi topicba, hátha valamelyik segít neked:
bf4.exe APPCRASH
1-2 ötlet:
vga griver csere
dx update
vírus ellenőrzés
originben játék javítása
ha van tuning, akkor mindent vissza alapra -
Rico45
őstag
Sziasztok!
CTE topik van itt ph-n?
-
Mappa
addikt
[link] Tegnap kikaptam ezt a távcső kukkolót. Elgondolkodtam rajta játék közben, hogy ez valamit használhat mert nagyon kaszált. Aztán megnéztem adatlapját
Piszok idegesítően játszott sniper+rövid shoti és c4. Na akkor meguntam azt jött a M249. Azzal kicsit kapott. -
prokxy
veterán
BF Hardline megjelenés 2015.
Forras:http://www.gamestar.hu/battlefield-hardline-megjelenes-2015-ben.htmlVmit beláttak a srácok?! Rájöttek, h nem mindent vesz meg a nép, amiben a Battlefield szó benne van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TXT
őstag
Az mitol van, hogy 10-bol 6-7x tuti leall a jatek APPCRASH hibakoddal???

Semmilyen program nem fut a hatterben, sem AfterBurner, sem mas monitorozo program, sot a bongeszoben is csak a BF4 van megnyitva! -
Dexter-2000
őstag
dlc-ket hogyan tudom törölni?
-
TXT
őstag
UCAV WTF?????
-
prokxy
veterán
Amikor a PH-sok egy része összejön egy szerverre, nem tudnak minket megállítani!

Gabesz!

report => SPM 0! Azért az érdekes...

Afro! Tudom, nem 158/0, de haladok felé!

#52454) regener: ok, kösz! Bakker, mire a tanyanettel lejön a 37GB, áááá

-
Dave567
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
Kell a fenének a BF, DE mondjuk egy Realisztikusabb Single-t csinálhatnának, mert a sok kis genyóláda cheater is felkúr néha, azokat is ki kéne irtani már, de úgy örökre, mondjuk egy szívlapáttal hátulról telibe.

-
prokxy
veterán
CTE 37GB-ot akar pluszban letöltetni velem? Mi a tök ez???
-
Dave567
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
Hát ennél a játéknál biztos nem szarabb, na de mind1.
(#52445) Cris99: MOH veszte nem a DICE volt, hanem a Déndzsör Klóz!
Igen tudom ki csinálta, de be segített neki a Dice is, és amibe besegít, vagy talán készít az elvan rontva, érdekes amit a Dice készített mindegyik játék elvan cseszve.
Mindegy EA/Dice egész csapatát idehozatnám Magyarországra dolgoztatni inkább, lapátoljanak Minimálbérért, és hagyják a fejlesztéseket jobb cégekre. -
Dexter-2000
őstag
hahó a dlc-ket hogyan tudom törölni?
-
Dave567
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
Szétlőttek COD-ban ja, csorogtak a könnyeim rendesen, még a százas zsepi is kevés volt.

Na de az legalább nem ennyire bugos, amúgy meg PayDay2-ni szoktam, és elveri ezt a játékot simán, még hangulatba is.(#52440) DeadMeat: Az meg, hogy te nem tudsz benne érvényesülni nem a játék hibája.
Én annyira bírom ezeket a be okádásokat, hogy nagyon, szerinted azért kellett ezt a fost eladnom mert nem tudok játszani vele? Ja Bocsi válaszolok, igen azt hiszed, mert már annyit játszottál a BF4-el hogy agyhugykövetkaptál.
De ami igaz az igaz, Se az EA-nek, Se a Dice-nak nem adnék jogokat, mert a Medal Of Honorba is be segítettek és mi lett a vége, most meg a Hardline-ba is.(#52442) Liquidator: Na már te is beteg lettél.
Amúgy meg dehogy megyek, imádom a beteg embereket. -
-
Dave567
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Mért te miről fogsz beszélni, ha egyszer nem tudsz vele játszani? Mert hibás, Bugos, nem tudsz csatlakozni, meg hasonlók.
Ez a játék sajnos a Colonial Marines sorsára jutott, kb ahhoz hasonlítható, nem baj majd a BF5-ben már lehet lőni rendesen.
Tessék Hardline elhalasztva, félnek egy kicsit.. -
SkyS1gn
félisten
Híínye micsoda kakidobálás folik itten.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Csak ugyan az a töménytelen agyhalott idióta mint a játékban is... Nem mónika só az ennél magasabb röptű volt.
-
zzola
titán
válasz
Dtomka
üzenetére
Te ostoba, honnan veszed a 0 embert, amikor neked nem ment?
Utálom az olyan embereket, aki mások szavahihetőségét meghazudtolja csak azért, hogy okoskának tűnjön-mintha értene valamihez.
4 ember beír valamit, akkor az szent és sérthetetlen?
Ha hozok ide 4 embert, aki beírja neked, hogy eltűnt a Hold az égről, akkor eltűnt, ugye?Köszönöm!

Szerintem búj be a sarokba és többet meg ne szólalj, mert értelmeset úgy sem tudsz alkotni...
-
Dtomka
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Miért forgatod ki a szavaimat?Senkinél nem ment és nála igen...???A senki az azt jelenti, hogy 0 ember volt az összes szerveren.Utálom aki "túloz", azért, hogy mások szemébe nagyobbnak tűnjenek..."
Neked szar, nekünk nem az!Látom kötekedős kedvedben vagy...hanyagolj!Kösz (Témát lezártam....esetleg a korábban említett csoporthoz kívánsz tartozni?)(#52429) spanglee001
Elüldözni?Kevés hozzá 1-2 gyerek
.(#52424) iMaverick
Az airsoft szerintem nem olyan nagy "buli", ellenben 1 ilyen "háborúban" részt vettem volna
!Van olyan magyar szerver amihez a BF4 alap elég hozzá?
Keresőbe beírtam :HUN és nem adott ki semmit. -
iMaverick
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Hát ez az, ha nem látszik... Mindenesetre érdeklődés hiányában elpasszoltam a cuccokat...
Azóta gázpisztolyba nyomom. (Szilveszterkor meg rakéta...
) -
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Ha nem látható (pl. cucctáskában, fegyvertáskában viszed), és a tártól és a lőszertől el van különítve akkor nem köthetnek bele. Nyílván nem azt mondom hogy bankba azzal sétálj be pénz felvenni.
Nekem is van egy G36C-m meg egy 8"-es Dan Vesson revolverem , az első aeg a revolver meg co2-s. 
-
iMaverick
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Beteg. De jó...

Annó az Airsoft érdekelt volna, de nem voltak ilyen "beállítottságú" ismerőseim. Pláne olyan, akinek kocsija is lett volna. (Azért a metrón érdekes lett volna végig menni az M4 Carbine-nal, mondjuk bebugyolálva. Lehet a rendőrök rátérdeltek volna a hátamra.
) -
Dtomka
veterán
Tudom, hogy nagyon off, de Ez már háború: kétezer fős paintball csata Chicagóban
-
Csabroncka
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na ennek örömére elmegyek a Corvinba Majmok bolygóját nézni, meg sem próbálom elindítani az origint.
Ez egyre kínosabb, a bosszantón már túl vagyunk, gáz az egész

-
Dtomka
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Vicces. Emlékszem anno az Anonymus csoport ddosolta a PSN-t azért, hogy adják olcsóbban a játékokat. Az elején mindenki, mennyire egyetértett a lázadókkal, hogy na majd most lesz valami biztosan. Ühüm...a Sony szépen hátradőlt és várt. Hagyta...hadd dos-oljanak. ~ 3 hét után az összes Playstation 3 tulajnak elege lett és őrjöngött meg szidta a hackerek p*csáját mert nem tudtak online játszani...majd azok belátták a dolgot és feladták az egészet.
-
SkyS1gn
félisten
Megint DDos? Nááájsz.
-
wolf13
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Így van , én is most be tudtam lépni...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Elvileg működik már! Csak nagyon lassú.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Ez is igazolja, hogy milyen jó döntés volt.

-
yodamester10
őstag
Nálam se megy,pont most vettem meg a prémiumot

-
CsonkaImo
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nem éppen, de nem kötekedni akarok. Kicsit sajnálom is a DICE-ot, hogy minden rajtuk csattan. (csak azért kicsit, mert a pénzt biztosan megkapták)
-
CsonkaImo
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ha az Originre gondolsz akkor Thanks *EA.
Egyébként nálam sem megy egyik se.
-
zzola
titán
Nálam az origin és a battlelog is üzemel...
log: "WE ARE CURRENTLY EXPERIENCING TROUBLES WITH LOGINS AND GAME LAUNCH. WE ARE WORKING ON FIXING THE PROBLEM."
-
Sabre
őstag
7 körülre hazaérek, addig van ideje megjavulni...

pedig tegnap végre meglett a desert eagle gondoltam picit játszadozom vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Logitech szerviz
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bezony az.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Az a G18 olyan jó?A deagle viszont jó lehet, mert általában 1 lövéssel leterítenek. (Én a P226-t használom