- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Hali Urak!
RSOD-m van BF3-4 alatt , kb. 2 óra gémelés után, oprendszer 8.1.
SZERK: mem dump nincs, csak full piros képernyő és sound loop. Ill. a reset segít rajta.VGA nincs húzva, CPU igen, de az elvileg stabil. VGA drivert frissítettem 14.7-re, de a probléma ugyanaz...
(Adatlap kitöltve)
Olvastam 1-2 dolgot erről, vmi bugot írnak, meg írják, h ez biza' a VGA műve, ill. a driver okozza.Teszteltem több tesztprogival, de ott nem jön elő a hiba, csak BF alatt.
GPU-CPU hőm-t nem tudok menet közben nézni MSI AB-vel, mert a BF összesz@rja magát alatta.
(Talán HWinfo-val, de abban meg nem lehet logolni)Van ötletetek, h mit nézzek még meg vagy mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Appa123
csendes tag
2:19+3:56
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #52784 üzenetére
-
ciry
őstag
Hali!
Már vagy 3 hónapja nem játszottam, boldog voltam, hogy magyarok ellen tolhatom, erre egy 2v2 partiban az ellenfél minden szar csalónak elmondott, pl.anyámmal is jól ismerik egymást,tudják, hogy ez a fos az életem, egyszóval jót dobtak a hangulatomon grat. Hátha fórumoznak pusszantom Őket innen is"Csak semmi buzulás!"...
-
Snip3r_HUN
addikt
Éljen a dupla xp hétvége, az agyhalottak is megduplázódtak a szervereken...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
STC Speed
őstag
Tud valaki,olcsó bf4 alapjáték kulcsot?
-
Mirman
őstag
Üdv, megéri megvenni BF4-hez rögtön a prémiumot? Nyújtanak annyi plusszt a dlc pályák hogy már kezdésnek negvegyem vagy inkabb várjak vele addig amig rá nem unok az alapra ?
-
STC Speed
őstag
Nem tudjátok,hogy pl kirúg egy admin,akkor a statom elveszik?
Vagy pl elmegy a netem. -
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #52771 üzenetére
pedig már várom csak ez meg a csinglinges assigment van vissza!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #52769 üzenetére
akkor most i a cod?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
Na aki tegnap írta bc2 az jöjjön, reddawnon vagyok ts.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
odorgg
addikt
Eh, hát most veszem észre jött új dlc.
Oszt most ennyi, vége, vagy lesz még valami?
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #52761 üzenetére
Hogye, mi a bajom? Hogy ezek fontosabbak annál amit a gamemód megkívánna, zászlóhúzás? Minek? Előrenyomulás? Minek? XP farmolás? Hát hogy a rossebbe ne, KD n stuff az kell.
Én komolyan 5 vagy 10 pontot adnék killenként és 500-at egy zászló behúzásáért, assistért meg 150-200-at.
Kör végén nem iratnám ki a killeket mint fő adat, csak az össz pontokat.Ma BC2 anyone?
-
DeadMeat
nagyúr
[link] Imádom! Egyszerűen imádom a drágát !!444!!
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52755 üzenetére
Pedig itt kapsz érte három fegyvert, igaz abból csak egy használható szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #52754 üzenetére
singlét sosem játszom semelyikkel sem, még el sem indítottam, na lejött a p, megyek tesztelni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52752 üzenetére
Ez a kép már a single playerből van, de E zászlónál is egy ilyesmi hajó van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #52751 üzenetére
köszi majd próbálkozom
-
aram01
nagyúr
tán ez az
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52750 üzenetére
Oké, így már megvan, valamiért azt hittem, hogy a szigetek környékén láttad a kettétört hajót, az már a pálya szélén van. Ehhez a szigetre befutó naszádhoz meg azt hiszem valamelyik szélerőművet kell szétlőni, akkor jön a vihar is.
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #52746 üzenetére
találtam egy videot is [link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52748 üzenetére
Akkor az tényleg Paracel Storm lesz, de rohadjak meg, a kettétört anyahajó nem ugrik be.
-
aram01
nagyúr
de tuti van, csak fogalmam sincs melyik az
ilyesmi a kettétört
amelyik kiszalad az meg ilyesmi lehet:Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
tom_tol
addikt
paracel
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52744 üzenetére
Szerintem minden zászlónál meg a bázison is van legalább egy. De egyébként azzal a kettétört anyahajóval kicsit megzavartál, olyan egyik pályán sincs, vagy csak nem jut eszembe. Erre gondolsz?
-
aram01
nagyúr
betelt az ssd-m, törölnöm kellett , ez a sz@r meg újra kezdi elölről a letöltést
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #52743 üzenetére
szerintem az nem légpárnás, bár felülről láttam, amúgy hogy lehet szervázni olyat?
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #52742 üzenetére
Szerintem a Lost Island(s) lesz az, és légpárnás szaladt fel rá, nem?
-
aram01
nagyúr
na amíg lejön kérdezek:
van egy pálya nem tudom a nevét, szigetes meg kettétört anyahajó is van benne, ott láttam az ac-130ból hogy egy nagy naszád (vagy mi) felszalad egy szigetre meg lőnek róla, ezt hogy lehet csinálni?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
AAtt1la
aktív tag
Durva ez a dupla xp 200% boosttal,3-4 kör metro alatt 43-as szintről 57-re léptem elő.
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #52734 üzenetére
kösz, megpróbálom
-
-
aram01
nagyúr
na megvettem a prémiumot 10k-ért, megnézem volt e értelme
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #52726 üzenetére
meg a swag-es srácok! irok angolul valakinek irja hogy kuss már meg rohadt magyarok mondom te nem magyar vagy? aztán anyázik, irtam neki olyan szöveget bekussolt! asszem hrc is ott volt!
egyszer megnéznem ki nyerne BELA vs SWAG vs ati![ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #52713 üzenetére
Ezek a Bela -sok mást nem tudnak csak anyázni.... Én is megkaptam már... Vagyis anyám. :g
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
válasz m0h0senator #52717 üzenetére
nekem is sikerült mindent újra raktam chrome,PB.Battlelog és jó lett, valamiért jobban adja nekem is!
SC: Herczku_Death
-
@rglaaf
veterán
screen shot-ot csak konzolbol lehet nyomni? feltéve ha nem használok semmi külső progit frps stb
PSN:BiZzare_0 ️
-
STC Speed
őstag
válasz Bjørgersson #52721 üzenetére
Jaa érteem
Na ezt tényleg nem tudtam ideáig,köszi srácok!
Na akkor van még ha jól emléxem 3 darab 200% os,akkor egy 200% al 600?Jesszus[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Bjørgersson #52721 üzenetére
Igen, igazad van, félreszámoltam. Tehát dupla xp + 50% boost-tal 3x annyit kapsz, mint alapból.
-
Bjørgersson
félisten
válasz STC Speed #52718 üzenetére
Nem, 100-ból lesz 150 a +50% miatt, abból meg 300 a dupla xp miatt.
-
STC Speed
őstag
Most dupla xp alatt,ha ráadok +50% akkor 150% on fut az eredményem?
-
m0h0senator
őstag
válasz regener #52704 üzenetére
Igen, sikerült. Az egész crome-ot újra raktam. Előszőr csak a battlelog plugint tettem újra de az nem használt. A PB meg a játék mappájából futtattam rendszergazdaként, lement a szokásos ellenőrzés és azóta jó. De komolyan mondom ennyire elb@szott rendszert, hogy egy böngésző miatt képes egy program szinte a teljes rendszert magával rántani. Annyira lassú volt, hogy az egérnek félperces késése volt miután megmozdítottam...
An odyssey through the realm of consciousness.
-
SkyS1gn
félisten
Azért késre nem illik rakni, főleg nem 40x scopeal
-
Bjørgersson
félisten
-
AAtt1la
aktív tag
válasz @rglaaf #52707 üzenetére
Az m2-t én is használom,sunyi egy eszköz .Azt azért észrevettem,hogy a legnagyobb veszélyt nem egy másik tank,hanem a gyalogság jelenti.Ezért könnyebb pl.Silk road-on mert ott nem férnek olyan könnyen a közeledbe.Ha pedig gyalog vagyok ott,az elsődleges célpontjaim javelinnel a c4-es cross versenyzők,esküszöm jobban élvezem mintha egy tankot szedtem volna ki .
Inkább csak néha ülök be,engedem azokat akiknek ez jobban megy,többet ér náluk a tank.[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz AAtt1la #52706 üzenetére
Remélem majd megtapasztalod milyen amikor minden eszközzel minden áron azon vannak hogy kiszedjenek, csak szólok a slam, akna nem vagy csak ritkán sopotolható Az mbtlaw utánad megy a a javelin is a sraw is ha be vagy mérve jah a srawnál még ott van az égbelövés bug, c4 aknás slam-s jihad is utánad megy, ha egy staff-os autoloaderes tankos-al találkozol menekülj bujj el mint a laser guided-es jetek illetve a kisheli elől,
És még ott vannak a suicide hajlamos reconok,supportok, a boostot meg ne nyomd ha az út tele van háznyi méretű kráterekkel mert pörögni fogsz rajtuk mint a rogy
Sok sikertPSN:BiZzare_0 ️
-
AAtt1la
aktív tag
Eddig minden eszközzel azon voltam,hogy szétkapjam a tankokat.Most jöttem rá,hogy ezekbe be is lehet ülni.Kezdő traktorista létemre elég jól ment,még egy jetet is sikerült lekapjak(na jó,silk road-on az nem is olyan nehéz).
Sabot shellt raktam be.Érdemes egyáltalán mást használni,vagy inkább ne pazaroljam az időm velük?
Néztem pár videót,de ahány ember annyi lőszer. -
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #52703 üzenetére
jah meg mentem attól hogy saját maga csapja a földhöz és kicsit rásegítek
-
regener
veterán
válasz m0h0senator #52694 üzenetére
Tehát akkor sikerült megoldani?
A múltkor figyeltük hogy mostanság a PB használja a procit 15-20%-ban (egy i5-öt WTF?!) a semmiért. Olyankor bezártam a játékot és a PB exéket majd elindítja magának ha kell, egy ideig megoldotta.
-
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #52701 üzenetére
nice
viszont ezt a dögcetlit nem értem miért kaptam jo pack-ben volt de..
heli saviour
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...