Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami még érdekes ( bár lehet,hogy agyi ödémát kaptam)
,de mióta az Intel proci van,mások az effektek is.Nehéz ezt megfogalmazni pontosan,sokkal szebbek a robbanások,jobban van térérzete a tűz effekteknek és ' gyorsabban le is játszódik.Vagy menjek sürgősen ambulanciára? 
-
CsonkaImo
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
290/X topicban volt róla szó nem rég. Ott pedig elég jelentős volt a különbség 2600k és 4770k között minimum fps-ben Battlefield 4 alatt. Amíg elöbbinél 40 körüli, addig utóbbinál 60+ volt a min fps. Nem mondom, hogy ez miatt értemes váltani, de nem is elhanyagolható a különbség.
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
4770K előtt 2600K volt, kb semmi különbség, max annyi, h jobban melegszik és benchmarkokban elveri, de játékban kb semmi. Ment az enyém 4.5-4.7-en is, de visszavettem alapra, még az is bőven sok egy R9 290-nek.
szerk: nálam változást a 280x vs 290 hozott, az FPS nálam is úgy alakul, mint szunyánál. Nincs már FPS beesés, meg folyamatosabb az egész.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen, erre emlékszem...érdekes volt.

Még ki sem próbáltam a Mantle-t R9290 alatt, ma kiderül, h mit produkál!

Kis tanulság: felraktam a chrome x64-et, pöpec, stabil, gyors, de a BL kiegészítők közül nem mind működik, pl. az amelyik a szervert infót mutatja, azaz a scoreboard nem megy. De BF3 alatt is vannak gondok vele, szóval ne frissítsétek be a 64 bites bétára (egyelőre)!

-
CsonkaImo
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Kivétel van szerencsére, de jóval több a gond Tahitis Radeonokkal mantle alatt.
-
CsonkaImo
addikt
asdxv, szunya1: Mantle-t csak R9 290/X-en és a többi hawaii gpu-s Radeonon érdemes használni. Csak ezeken működik egyenlőre normálisan. Kisebb-nagyobb problémák persze még vannak az api-val, de nálam pl. tökéletes Bf4 alatt 290X-el, akár tuningolva is.
-
@rglaaf
veterán
válasz
afrojack1
üzenetére
Azt már nem is mondom, viszont van hogy olyanokat viszont be ad amit nem kéne tisztán látom hogy mellé megy de akkora tré a hitbox hogy betalál ez van bf3 is meg voltak ugyanezek a bugok, sőt most helinél is ujra előjött hogy berobban a TV rakéta és killed in action
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
afrojack1
üzenetére
Mert a hitboxot maga után húzza mint a kondenzcsíkot vagy az orrával tolja maga előtt.
Régebben pont prokxy mellett ültem gúnárként, és rálőtt egy attack helire. Ő úgy látta telibe lőtte és be is adta neki a killt, én meg azt láttam gúnárként hogy mögé lőtt, és úgy robbant fel a heli. Ez az amit nem szeretek a BF-ben, hogy marhára nem azt látjuk még ha egy járműben ülünk sem. Pedig az én pingem 23-30-as volt az övé meg 50. Csak úgy látszik az ADSL net jobban adja neki mint az én csodás UPC-m. -
@rglaaf
veterán
Ez mi már? gyerek zúz rám jet-el pofán lövöm,beadja a killt a jet pedig szépen sértetlenűl landol előttem

-
M@rdel
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Annyit nyomtátok ezt a mantle-t, hogy tegnap én is kipróbáltam.
A max fps-m nőt is úgy 10-15 fps-t.
Aztán megrögzött infantry-s létemre, az omanon, belementem egy attack heli vs attack heli harcba és egész jól ment..... amíg ki nem fagytam
ez kb 1 sec-l előzhette meg a halálomat a játékban

-
törölt tag
-
kisza25
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
te azért egy kitartó emberke vagy, attól függetlenül, hogy most feladtad

már hónapok óta szenvedsz a dologgal és mégsem adod fel
Ráadásul nem gyenge a vas amit használsz, így pláne idegesítő lehet, hogy nem úgy fut ahogy szeretnéd
BF4 alá én úgy tapasztaltam meg, hogy erős proci kell, 4 mag minimum az sem baj, ha húzva van, és mellé olyan VGA amit 90-100%-on hajtasz, mert különben elfogy a proci és jönnek az FPS droppok lagok, ezért is tolom 750ti-vel, mert ugye erősebb kártyához magasabb részletességet kell állítani, hogy meglegyen a 90-100% és ebben a játékban az sajnos hátrányt jelent
-
deadwing
addikt
Na eddig imádott mantlim elkezdte a szarakodást. Fél percenként 10 fps... Nem értem.

-
stoon
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
nem értem én sem hogy miért nem járműre csinálták , a játékmód nekem jobbára mind1 , infiben pont olyan szar vagyok mint járművel , bár vannak néha jó pillanataim!

(#53264) Cris99 :a pain szerintem ez
-
lama_lamm
aktív tag
Közben megoldódott...
-
lowzor
veterán
Miért lehet, hogy a játékban Full HD-nál csak 59,94 hz-et lehet választani, 60-at nem? Mikor még win7-et használtam ott volt a 60 hz is. Idegesít, hogy a monitor mindig átvált...
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az autobalance már csak ilyen. Amúgy nem tudom miért nem úgy oldják meg, hogy a halottak közül válogasson...
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz
afrojack1
üzenetére
kit érdekel mennyi hs adott, nem erről beszéltem
(#53225) =HG=
(#53226) regener(#53216) soultrapp
értem én ezt nem nekem kell megmagyarázni -
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
lehet, de én nem így tapasztaltam
én most is jobbra balra mozgok főleg utolsó pecs óta, mert egyáltalán nem azt látom a pályán ami történik, kicsit olyan, mint a bolygó neve a halálban, mikor a mozgásérzékelő szerint már ott áll előtted(jelen esetben térkép), de mégsem látod
csomószor látom minimappon el is kezdem lőni az irányt mikor meglátom már meg is halt, vicc (ez is csak akkor működik, ha egy fal mellett haladok, vagy folyosón, ilyenkor jön a csiterezés) -
DeadMeat
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Felőlem. Csökkenteni lehet, megszüntetni nem. Plusszban még jön rá a suppression miatti optika hinta, meg a megnövekedett recoil.. Szaladgáljon az akinek három anyja és harminc harckocsija van. Én maradok egy helyben, ameddig lehet. Aztán szaladok

Ezek amiket leírtál nem arra vannak amiről én beszélek. Az egyik a vízszintes recoilt, a másik a függőlegeset csökkenti. Ami talán jó rá az a krumpli és az stubby grip ami a szórást csökkenti.
De persze mindenki úgy játszon ahogy neki megfelel.
-
kisza25
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
pedig lehet, csak más kiegészítő kell a fegyverekre

ha csipőből játszik az ember akkor ergogrip, vaagy az a másik egyenes szutyok
a csőre meg muzzle, ha egyhelyben állós vagy akkor meg angled és compensator, meg ugye van sok variáció van a kettő közé, közelre vagy távolra és hasonlók,
de a hitreg valóban utolsó pecs óta egy kalap kutygumi
-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Ez gonosz lesz:
"vezetünk 300 tikettel és és be bukjuk a kört" => megjötteeeem az ellenbe!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma mehet a móka este, leszek TS-en is, remélhetőleg 1 csapatban...#53243) Dtomka: nem tudom,h így akarták-e, de ez lett belőle!
Az viszont biztos, h a CTE szervereken nekem olyan szinten nem adja az infantry, h csak lesek. A normál szervereken még oké, de a teszten kb. vicc.#53246) kisza25: Compensator? Nem próbáltam még, új jobb?
Közben húzom az M16-ot is a BF3-ban 5e killig, ott erősen megy a totyogás!
-
Dtomka
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
"BF3-ban lehet veszetten közben nyomkodni az A-D-t, de a 4-ben ez nem működik, Te maradsz alul. :/"
Tapasztaltam, hogy az ellen csak idiótán áll 1 helyben, hamarabb kezdem el lőni mégis én halok meg...mert közben "A-D"- zek. Ez teljesen ellentéte a 3-nak, így akarták...?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
Igen. Beindul a csordaszellem és mindenki megy előre, hátra, oldalra még véletlen sem néz senki. A villogó zászlót figyelmen kívül hagyják, a normálisabbja meg vért izzadva szaladgál a hátsó zászlókért. Eredménytelenül persze, mert az enemy csapat mind ott van. És kezdődik a körforgás. Fujj de utálom.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Nem viccből írom, sajna ilyen lett a bf4. Belemozdulsz lövés közben, már nem oda megy a golyó ahova te szeretnéd. LMG-vel , nagy kaliberű pisztolyokkal különösen észrevehető a jelenség. Szar, de ez van. Nem volt egyszerű dolog leszokni a "tapogásról" lövés közben, de most már ha nem nagyon muszáj nem mozgok.
Meg persze ahogy írod szerver függő is. Sőt ha van 2-3 100 ping feletti játékos lépek is le, mert tényleg nem ad be semmit. Ez van. -
marilllyo
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Ha BF4-ből alt-tab-ozok a rendszerbe néha a másodperc tized részére piros színű hangyafoci szerűség villan be. Általában GPU hibáknál szoktak krix krax-ok lenni.
Semmilyen benchmark programmal nem tudom reprodukálni a jelenséget. Kapott cinebench-et, Furmarkot, és persze masszív bf4-et és far cry 3-mat. Sehol máshol nem jelentkezik csak néha BF4-nél és csak ha alt-tabozok. -
prokxy
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Tegnap felmentem pistol only szerverre a unica 6-tal a deagle miatt, egy körben majdnem meglett a 20 fejes, kizárólag amiatt hiányzott az a 2-3 db, mert nem regelte be a játék a találatot.
Fel kellett volna venni és elküldeni a DICE-nak!
Összességében az a mondás a BF4-ben, h lövés közben nem szabad mozogni. Bár azt még nem próbáltam, h a compensatorral milyen. BF3-ban lehet veszetten közben nyomkodni az A-D-t, de a 4-ben ez nem működik, Te maradsz alul. :/
Tehát ha fixen állok, akkor jól adja az infantry. Nem vagyok nagy lövész (BF4 ACE23-M416 18-19% acc, BF3 M416, M16A3 20-22% acc), de tudok gyalog érvényesülni. Persze van olyan szerver, ahol egyszerűen "semmi" nem talál be, átmegyek másikra és megvan a 2-3+ KD simán és a top3-5 hely. Ez csapatfüggő is, 1 fecske nem csinál nyarat!
Bizarre!
Mássz ki a konzervdobozból és pár órát gyalogolj! Azért legyen otthon tartalék bill, egér, monitor, mert szükség lehet rá!
#53231) marilllyo: mi a gond?
-
-
marilllyo
veterán
GPU memóriáját valamivel le lehet tesztelni? A video memory stress test kivételével?
-
stoon
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
sajnos már tudom , kicsit csalódott vagyok ,mert nem erre számítottam , én is a tankra szerettem volna ahol még mutat is valamit!

-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
még 7, még 7...

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sz.r teló! (pedig nekem azt hozza be!

Kisza 25-el nem szívesen beszélnék ts-en! Egy rossz szó és a bipodos kés a fejedbe! Ott is ahol nincs teamkill!!

-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ja dupla bipod

-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
mivan, mivan, mivan?!???!!44!4!

-
Dave567
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Oda is van írva HACKER
Mit csodálkozol, meg persze a tesztelőknek mindig jól fut, aztán mire ide ér, addigra le van butítva. -
afrojack1
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
ez gyanús! szerintem épp hogy lő és megölt 4 embert?
-
soultrapp
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azigen!

-
Bjørgersson
félisten
I've just unlocked the bipod for my bipod. - kisza25

-
yodamester10
őstag
Én meg mindig azon csodálkozom,hogy lehet valaki ilyen jó

[link] -
=HG=
addikt
válasz
soultrapp
üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor 20 nap bant kaptál (aimbot) 07.25.-én 13.00-kor. Lap alján.
-
Mirman
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Köszi , próbálkozom ezek alapján .

-
afrojack1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
mi? pedig már elképzeltem a tankomon!!
...................................................... 
-
stoon
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nekem előbb lett meg bübü

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Lightroom topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,de mióta az Intel proci van,mások az effektek is.Nehéz ezt megfogalmazni pontosan,sokkal szebbek a robbanások,jobban van térérzete a tűz effekteknek és ' gyorsabban le is játszódik.Vagy menjek sürgősen ambulanciára?

(Fraps, Bandicam, helyett kellene már valami jobb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...