- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Meglehet, mivel egy másik assignmentben külön oda van írva, hogy MAV-val.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pohár
félisten
jól érzem, hogy a CS5-höz tartozó assignmentben a 20 spot assists az csak a kézi spotolásra érvényes? mav, tugs, motion ball nem nagyon akarta növelni a számot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
válasz Csabroncka #51897 üzenetére
Az nem, első körben EMS-el quaddal mondom m átugratunk a nyitott álló vagonon, aztán ahogy repültünk át balról elbaszott a levegőben minket a vonat
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
STC Speed
őstag
Propaganda pályán CODO feelingem van
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Az a bajom, hogy nem működik az originem.
Próbáltam indítani, bejött a bejelentkező ablak, majd töltés és semmi. A feladatkezelő szerint ment, de nem tudtam megnyitni.
Letöröltem, újraraktam, új helyre.
Most már csak egy 5 másodperces töltés, majd semmi. A feladatkezelő se jelzi.
Origin nélkül meg persze nem enged be. Főleg a még le nem töltött pályákra.
Segítsetek kérlek, nagyon izgatott vagyok az új mapok miatt. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valakinek már sikerült ezt megcsinálni? "Win a round of Chainlink with 50 tickets left"
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
KYZRR
őstag
válasz marilllyo #51889 üzenetére
En inkabb pontossagra megyek, vagy megprobalom kiegyensulyozni az aranyat a ket erteknek.
Peldaul L85A2-re HB+Angled grip kombot rakom fel.Az, hogy melyik fegyvernel megyik az elonyosebb a ketto kozul, az neked kell kitapasztalni.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
marilllyo
veterán
válasz SkyS1gn #51878 üzenetére
Hmm. Az angled a stability -t turbózza nem?! Legalábbis nekem minden fegyón a felszerelés a következő : coyote, 2x zoom, angled, compensator. Mindig ezekkel megyek döncizni . Így mutatja a legstabilabbnak. Nem az accuracy az első golyó pontossága és a stability az, hogy ne húzzon el jobbra balra sorozásnál?!
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
VÉGRE!! Én is töltöm a DT-t!!
SC: Herczku_Death
-
@rglaaf
veterán
-
breakout123
aktív tag
válasz devilinsid3 #51884 üzenetére
Nem egészen erre gondoltam, hanem,hogy hogy lehet rámókolni olyan telóra amit hivatalosan nem támogat.
Találtam hardver igényeket, de a felbontása a telefonnak, amit néztem valamivel kisebb.
Ha valakinek van ilyennek kapcsolatban tapasztalata az írjon már privátba pls.[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #51881 üzenetére
. Ez jó volt.
-
devilinsid3
addikt
válasz breakout123 #51882 üzenetére
[link]
4.0.3 vagy frissebb ezt írják, de gondolom nehéz lett volna 10 mp-t erre fordítani, hogy megkeresd[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
-
breakout123
aktív tag
Origin: malysztor
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #51877 üzenetére
Ez csak játék szerintem és hiába pro tankos nekem nem okoz(na) álmatlan éjszakákat,ha jobb nálam - illetve halomra gyilkol ( és nem kötöttem bele senkibe,mondjuk fordítva már inkább, de ezen nagyvonalúan túllépek )
-
-
bul07
nagyúr
Hát nekem valahogy kicsik ezek a pályák
Ha elmúlik az újdonság varázsa nem hiszem hogy fogok rajtuk játszani
Battlefield: Hardline Beta pályája is sokkal nagyobb volt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
@rglaaf
veterán
válasz #16729600 #51870 üzenetére
ezzel az ég világon semmi gond szerintem
nah de sz@r vótam még a vége előtt ki is estem pedig acc azé alakul
vegyél fel blog azt alkotunk valamit tank-aldevilinsid3 ohh bocsánat nem patició ha nem partició akart lenni
nah akkor vesézzük csak ki szunya1-t az az 5 kill slam-el még mit képzel ez istenem...
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #51869 üzenetére
petíció*
de amúgy vele sokkal egyszerűbb az élet, 1x jött velem tankozni, 1 hit volt minden tank
ja nem, legalább 4 kellett bele(#51870) szunya1: szerintem itt alapjáraton veled van baja és a böszmeségeiddel, nem feltétlenül az offolásoddal
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
törölt tag
válasz @rglaaf #51866 üzenetére
Amúgy annak a linkelgetése mennyivel on topikabb ( és divatosabb ) ,hogy teszem azt " nah remek engem ez a tag bosszantott de ha ránézel a statjára 1.helyen " bla, bla, bla Pedig engem aztán tényleg nagyon érdekel, hogy téged mi és ki zavar a játékban és az erről szóló statisztikák linkjeit is mindig a legnagyobb érdeklődéssel olvasgatom
(#51868) devilinsid3 Ha már ilyen lelkesen bújod a statom észrevehetnéd ,hogy a 800 X órámból ,tankban 10 et töltöttem mindösszesen
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #51868 üzenetére
majd felveszem afró-t azt jön tankozni velem azt belövöm én a 158-0-t jaaa de várjá nem jó a a tankba nincs gyerekülés majd irok paticiót a dice-nak tegyék bele a kövi patch-be
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
válasz #16729600 #51851 üzenetére
1. szerinted kár volt járműveket berakniuk egy olyan pályára ami a BF-ben van? szerintem menj COD-ozz vagy UT vagy bármi más.. ennyire zavar a jármű vagy mi a bajod vele? tudod ez egy BF
menj Metrozni akkor vagy Locker, bár azért ott is találkozhatsz quaddal..
2. 28-21 szerintem semmilyen körülmények között nem jó stat, bár én KD fapper meg nolifer noob vagyok, szóval biztos velem van a baj
3. tank zöldfülű vagy? ember, 817 órát játszottál a BF4-el, mégis mi a tökömet csináltál eddig ha járművekkel nem is mentél még szinte??
ha meg infantryban tolod akkor ne lepődj már meg, hogy lelőnek járművel.. ezért mennek ilyen irányba a járművek, mert mindenki sír, ha lelövi egy tetves jármű az érzelgős kis c4 support lelkét(#51866) VAN der BOSS: ne legyél már köcsög amúgy is 158/0ról volt szó
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Ez a bulldog. Közelre nagyon fincsi. Kár a 21-es tárért. Csak a stability-je olyan mintha parkinson-os lennék....még angled-del is. Szóval távolra még mindig a SCAR.
-
törölt tag
válasz @rglaaf #51864 üzenetére
Azt ugye Te sem gondolod komolyan,hogy post előtt el kell neked küldeni az anyagot lektorálásra, ahol is húzol belőle, vagy hozzáírsz és/vagy eldöntöd, hogy mi a divatos és mi nem. Offokat meg hagy ne idézzek tőled ebbből a topikból ( semmi bajom velük amúgy ) ,mert felrobbanna a PH szervere túlterheltség miatt
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
Tegnap én is csapattam egy kicsit a DT-es pályákat... Nem rosszak, nem rosszak, de (kövezzek meg) az NS pályák jobban bejöttek. (Persze ehhez lehet köze annak, hogy az ilyen "paradicsomi" helyszínekkel teletűzdelt Far Cry (1) és Crysis (1) vagy 10x-er volt végigtolva. Trópusi szigetek és írtás... Nyami.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
törölt tag
Végül is használható a pajzs egész jól.Kivéve,ha kilövik az üveg részét.A térképek is egész jók ( kivéve Pearl Market az nekem nem jön be ).A Gardenes is jó.Egyedül ez a teljesen zöldes tónusuk idegesítő.olyan mintha rossz lenne a DVGA.,.valamint Sunken Dragon pályán botrányos az IFV ből való kilátás,csíkos,darabos sötét minden,a parkolóházba bevezetve ez még fokozottabban jelentkezik.Továbbra is tartom,hogy járműveket kár volt berakniuk.Én totál zöld - amatőr tankosként propagandán is tudok magamhoz képest jó statot lőni,ami mondjuk golmudon, vagy silken elképzelhetetlen lenne [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
válasz DeadMeat #51846 üzenetére
na de melyik ace?
Scar-Ht nem próbáltam még, az autosniperekből van belőle egy egész használható - tegnap felvettem egyet és nagyon durván lehetett vele irtani.
Érdekes módon nekem is kijött az első fél óra után majdnem minden körben az új mapokon, hiába a járművek miatt nyergeltem át a cs-ről, jó azért infantryzni is néha.. -
SkyS1gn
félisten
-
Devid_81
félisten
Nah ilyet sem surun hallotok tolem, igaz mindosszesen 10 percet szantam az eletembol az uj DLC "elvezesere" de egesz jok az uj palyak, az elozo homokbuckak a tengeren-hez kepest ez jok ezek.
Majd talan ma este kicsit jatszok is rajtuk.
Viszont az "uj" jatekomod megint hatalmas alkotas lett, nem hiszem el, hogy ennyire nem kepesek/mernek ujitani[ Szerkesztve ]
...
-
addikt
válasz Rico45 #51839 üzenetére
Üdv!
A profilodban látható cuccok elég kevésnek tünnek, de ha korábban nem volt ilyen gondod, akkor próbáld meg az Originben a játékpanelt kikapcsolni. Sokunknál jelentkezett az a probéma, hogy a korábban kiadott javítás után megjelent az 1-2 fps-es diavetítés, de ezt meglépve helyreálltak a dolgok."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
DeadMeat
nagyúr
Scar-H jobb távolra. Az ace is jobb távolra. Azt nem tudom, cte verzióhoz képest változtattak-e valamit rajta, de nem igazán távolsági fegyver. Nagyot üt, mint egy vonat, lehet vele darálni, gyors, de távolra van nála jobb is. Szerintem.
A mapokról meg hasonló a véleményem.Egyedül a market ami nem annyira bejövős, csak kapkodom a fejem mindenhonnan csak kereszttűz Viszont egész jó kört sikerült menni [link] Ügyes volt az ellenfél, kár hogy sokat kempeltek a tetőn.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
marilllyo
veterán
válasz lotTóni #51841 üzenetére
Ja de most megy a sírás, hogy a Pearl Market milyen fos map lett...mert, hogy képtelenség ennyi helyre figyelni...bárhonnan támadhatnak..stb...
Komolyan mondom...mert a Locker jobb sokkal, hogy egy alagútba kell bedobálni a gránátot...igen az izgalmasabb... Hihetetlenek az emberek....PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Sabre
őstag
Bejövős ez az új dlc, pörgős a játék igencsak.
Amúgy meg van elég hatalmas pálya cq-ra, nem baj hogy van pár új infantry pálya.A pajzs mennyire használható? Mert ahogy néztem m32vel csóringereket leírtották a csapattársak secpecc alatt a kommunista pályán
szerk.: a bulldog meglett simán 1 óra alatt, kicsi a tár ellenben nagyon durván lehet vele irtani, megnézem majd az adatlapját. Ráadásul távolra is jó, mert sajnos eddig tényleg jó assault puskát ami távolra is pontos nem nagyon találtam...
[ Szerkesztve ]
-
lotTóni
tag
válasz marilllyo #51840 üzenetére
+1
Mondjuk tegnap még csak átfutkároztam az új mapokat,de elképzelhető,hogy itt húzom majd a fegyókat.
A propaganda map hangulata egész jó,ám természetesen camp paradicsom.
Amennyire vártam az NS-t és csalódtam,annyira jó,hogy bejönnek a nem annyira várt DT mapok.
Már csak lassan csapat kéne,mert nem fejlődök igazán.....two beer or not to be....
-
marilllyo
veterán
Ez a Pearl Market szerintem simán váltja az only Metro/Locker szervereket....és teljesen jogosan. Végre egy olyan infantry map ami játszható 64 playerrel és nem akad be a csata egy folyosón.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Nem tudom mi lehet a hiba de nekem az elmúlt egy héten laggol folyamatosan a játék.
Próbáltam mindent driver stb de sajnos ugyan olyan fos!
Előtte szépen tudtam játszani,soha nem volt ilyen probléma.
Mint a képregény akad, laggol néha fagy :-( Nagyon ideg vagyok mert ez a DLC tetszik most és így élvezhetetlen.
Valakinek hasonló problémája van?Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Csabroncka
addikt
Szerintem eddig ez a legjobb DLC!
Arra már rég rájöttem, hogy ez a játék a szerverről szól, úgyhogy vadászhatok még párat hozzá a kedvencekhez.
Felteszem a kérdést! Miért van a kedvenc szervereken rendre >3 K/Dje az embernek, más szerveren amin soha nem adja (ugyanakkora ping mellett) pedig 2/30!
Sztem. nem én vagyok az első esetben a király hanem a többinek szar az a szerver[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
iMaverick
addikt
válasz kriszpontaz #51749 üzenetére
És milyen igazad is van!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
SipiBcs
őstag
Véleményem szerint nem véletlen került be a játékba a foci. A 2014-es évben marketing szempontból a legfontosabb esemény a foci VB, ez a legnézettebb rendezvény a világon. Ha a focival kapcsolatosan bármilyen tevékenységet kezdeményezel egy egyébként eltérő üzletágban, akkor arra ráharapnak azok is, akik egyébként nem foglalkoznának a te vállalkozásoddal. Ebben az esetben az EA-nak az lett volna a szándéka szerintem, hogy beletesz egy kis focit a BF4-be és a sportlapok és esetleg bulvársajtó beszél a kiadóról, a BF4-ről. Kicsi fejlesztés, mert gondolom nem kellett sokat a fejlesztőknek ezért küzdeniük, nagy paláver!
Ha a DLC és vele együtt ez a focis lehetőség pár héttel hamarabb jelenik meg, a VB ideje alatt (ahogy szerintem tervezték is), akkor hidd el a média felkapja és beszél róla, ami onnantól már ingyen reklám az EA-nak. Viszont így már a kutyát sem érdekli a BF4 játékostársadalmon kívül.
Remélem sikerült most leírnom a gondolatmenetemet, tegnap este telefonról voltam, arról litániát nem nagyon szeretek írni.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
lofagi
addikt
Sunken Dragonon toltam ma este egy kört. Na az a pálya kimondottan nekem való, persze csak is helivel. :] Egyetlen egy dolgot nem értek, hogy a másik heli pillanatok alatt belockolt, illetve lehet, hogy nem pillanatok alatt, de már csak azt hallottam,hogy jön a rakéta, kb olyan volt, mintha AA skilles rakétáit lövöldözte volna. Ez most valami új? Vagy hiba vagy ez mi ez? Ráadásul úgy ugye, hogy a nehezen lockolható perck van berakva. Nem értem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
urbi73
senior tag
Nekem bejön , legalább fejlesztenek hozzá valamit . Még egy DLC oszt szevasz , ez is le lesz xarva . Utána már a BF5 -re gyúrnak .
-
-
TXT
őstag
válasz FollowTheORI #51830 üzenetére
-
pityaa23
senior tag
Engem csak az idegesített, hogy az egyik új mapon egy leszakadt híd tetejéről lőttek a csipák, én lövöm őket, 2 tárat ellőttem, mire rájöttem, hogy a fa lombkoronáján nem lehet átlőni. Akkor szépen szétlövöldöztem srawval a fát (2-kellett a mocsoknak) utána bírtuk egymás lövöldözgetni. Bugfield 4. Egyébként írtam, itt, hogy szar városi mapok, de a market és a propaganda kimondottan tetszik, jó kis infrantrys mapok és itt nem ragadsz be mint mondjuk lockeren, vagy metrón. Persze max 32 fővel érdemes, mert itt aztán mindenhonnan lőnek. Szóval így elsőre nem olyan rossz ez. Szokni kell még.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz SipiBcs #51813 üzenetére
aha, de mi köze az általad említett dlc késésének a cte-s focis hülyeségnek?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M@rdel
őstag
Most komolyan ideb@sznak szaros TDM pályákat, mert ezeken mindegy mit játszol az deatchmach lesz.
Örülhetnek a metro, locker rajongók!
Inkább adtak volna 10db 25%-t, mert annak sincs értelme.
Bocs, de kicsit kiakadtam, ezen a minden szar hibával terhelt fosadékon! -
devilinsid3
addikt
válasz yodamester10 #51818 üzenetére
vagy akinek szüksége van rá
(#51819) marilllyo: Glass mapot a népnek!/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
TXT
őstag
Sracok!
AMD Catalyst 14.7 Beta driver, vagy inkabb a 14.4 WHQL ajanlott BF4 kapcsan?
Kinek-mi a tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Nah most útálhattok Én lettem a közellenség... de majd hagyom mindenkinek, hogy egyszer-egyszer lebökjön hátulról
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
marilllyo
veterán
válasz devilinsid3 #51816 üzenetére
A végén még majd bunnyhopp meg jail játékmódot is áthozzák belőle
(#51818) yodamester10 : Adok cserébe száz 25%-osat. Aztán majd mint Dagobert bácsi az 1 centesekben úszkálhatsz benne te is.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz SipiBcs #51813 üzenetére
és ha még azt is hozzátesszük, hogy CS-ben ez sokkal jobban volt kivitelezve akkor meg már teljesen szar
itt tolod a labdát, összeakadsz, akadozik a labda másik szemszögből + néha a föld alá is beesik.. CS-ben késsel "bökted" majd szépen repült, mintha lőtték volna és nem esett be a föld alá a labda
szerintem felesleges copy volt, mint a defuse mód[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz urbi73 #51812 üzenetére
A resolution scale az biztos, hogy nem elég 100-on?
Nagyon bejön az új DLC. Propaganda meg a Market igen jó mapok lettek.....és ez a chainlink mód is egész játszhatóra sikerült. Talán a Garden-es map ami olyan so-so...de a másik kettő bőven kárpótol érte.
-
SipiBcs
őstag
Foci VB??
Ez egy sima marketing húzás lett volna, hogy olyan közönség is olvasson a játékról, aki nem fps gamer vagy éppen játékos és nézi a VB-t és jópofa poénnak tartja ezt a dolgot. 4 hete nagy durranás lett volna reklám szempontból, 3 nappal a döntő után csak pukika.
-
urbi73
senior tag
Köszönöm . A Fraps az valamiért nálam nem mér . A beállításokkal kísérletezem , ez a resolution scale 140 - van húzva , minden ultrán . Stabilnak érződik , de van néha hogy beakad egy pillanatra , de ez bármilyen beállítással elő jön .
Én már a HDD -re is gondoltam hogy elég gyenge lehet a 8 MB .[ Szerkesztve ]
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt a ChainLink módot sztem most eltalálták! Nekem tetszik.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
urbi73
senior tag
Valaki írja már meg pontosan hogy lehet FPS mérni . Valami ilyesmi volt FPS Draws.1 ?
Vagy lenne valami más progi amivel lehetne FPS mérni ?[ Szerkesztve ]
-
-
Enton
addikt
válasz #16729600 #51803 üzenetére
Mész tank/LAV és kilövöd a földön/bármin lévő c4/mine/M2-őt.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
"Destroy 3 explosives" Ti már láttatok supportként bármilyen megsemmisíthető robbanóanyagot? Én csak saját oldalon találkoztam vele, egyetlen egy nyüves akna sincs sehol....pajzsomhoz kellene
-
csaba951
veterán
#2 GGP Dragon's Teeth Maps ONLY
Lekéseltem az amint, erre rögtön kidobott.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység
- COD Modern Warfare3 Steelbook
- Félkonfig: I7-4790K,Nvidia Asus GTX 1070, Asus Maximus VII Hero, Kingston 32Gb (4x8) DDR3
- CORSAIR 16GB 3000MHz 2x8Gb
- Dell Latitude 5480/ i5-7440HQ/ 8GB RAM / 256 GB SSD / HU vill. bill. / Full HD IPS / exc. akksi
- Asus Tuf Gaming FX505DT 144hz IPS/Ryzen7/16GB DDR4/512 M2 SSD/GTX 1650 Korrekt Áron!