Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
iMaverick
üzenetére
Ezzel semmi gondom nincs, anno vártam is, sőt már a 3-nál is gáznak tartottam ezt a böngészősdit. A játékba integrált normális szerverkereső az igazi.
A teljesítmény problémákra vagyok kíváncsi első sorban. Végre lett normális processzorom amivel 75Hz-en is jól játszható magas részletességgel, és nincs gond a minimum fpssel, kiégek ha most megint ilyen helyzetbe hoznak.
Popes: Meghagyták a választási lehetőséget? Ha kevesebb erőforrást kér a régi, inkább használom azt, ne szórakozzanak már az emberrel... Egyszer valakinek csúnyán elgurul a gyógyszere az tuti.
-
stoon
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
én csak a többiek miatt venném meg ,ha egyáltalán játszik majd vele még valaki , amikor eléri a rá szánt összeget (5k) !amúgy óra sz
ámilag már én is kevesebbet játszok itt a gyerek a házon mindig van mit csinálni stb!

(#94797) M^xx engem a béta győzött meg arrol hogy ez a csipalend nekem nem kell! korlátozni kellet volna a csipák számát merthát a vh1-ben nem volt ennyi csipa!inkább csak snasz mezei katonák! mert hát a tankok és járműveket csökkentették ezzel arányban fullon lett csipával ! uh kösz...de kösz nem!mérgelődni ott az aszony cipős szekrénye meg gardróbja!

(#94798) Godlike79: nem tudom lesz e valami demóféle de kipróbálnám szivesen ! az előző 3-at is végig vittem!

-
juve600
nagyúr
válasz
iMaverick
üzenetére
ja multiban nem az számit hogy néz ki,lényeg az fps
nekem mindig a sniper elite első része jut eszembe,az volt az első multis játék amit játszottam ( pár ezer órát )
1 mbites nettel,bejött a másik játékos 10 mbites nettel,ő felállt a fedezék mögül,lelött engem,visszafeküdt,elment wc-re,elszivott egy cigit,én meg csak azt vettem észre hogy meghaltam
-
iMaverick
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Mondom van 5 percem rá, kicsit utánaolvasok... Hát nem tudom... Találtam pár oldalt (pl. EZT), ahol elég szubjektíven leírja, hogy mi újság...
Voltaképpen semmi "egetverőt" nem olvastam:
- korai tervezési gondok (pl. lőszer típus)
- bal kezesek nem használhatják (mint a FAMAS-t)
- gyakran elakadt a kosztól (ilyet is láttunk az M16-snál)
- (ha jól értettem) lövés közben véletlenül kinyomták a tárat(?) (mondjuk ez tényleg gáz)Viszont az A2-s modellel sokat javult a konstrukció. Az meg, hogy az SAS másik fegyvert választott? Ja kérem szépen, az egyik csúcs elit alakulat gondolom választhat magának olyan fegyvert, ami sokkal inkább illik a "profiljukba" és nyilván 150%-ig megbízható. A Királyi Tengerészgyalogság meg lehet inkább finnyás volt és azért választotta az M-16A3 "klónt". Azt azért hozzátenném, hogy a múltkorjában volt egy videó a "mi" fiainkról is: idehaza megy az AK, a kinti missziókon már ők is M16-ossal nyomulnak. Gondolom így "praktikusabb" a kooperáció a NATO-s partner hadseregekkel.)
-
válasz
iMaverick
üzenetére
Láttam már 79-81-ért is... ha azt néztem hogy az 500-as meg 42-45 stb... már megérheti.
Persze ha kell annyi hely, meg persze van rá pénz.

(#89769) spanglee001
Jah énis 42-ért vettem a 250-esem... ahhoz képest kimondottan olcsó.

És ha azt nézem mondjuk 1-2 év alatt lehet kinőném az 500-ast is és megint vehetnék, lehet ott lennék hogy úgyis jobb most egy 1TB-os.
-
beers
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Volt bf2-re anno a Point of existence mond, az eu-s hadszíntér volt és nagyon ott volt!
-
törölt tag
válasz
iMaverick
üzenetére
olvastam, amit írtál persze.
Ellenben az általad idézett mondat után jön az, hogy Unfortunately, we hate to see the animals and the placement will stay banned.
Most épp horvátul tudót keresek, azzal teszek még egy próbát.On: megnéztem a war-os vidiket, ügyes volt az IRAM csapat, nekem tetszett.

(#86217) gyiku Ez meg mi a szöszt jelent?

-
törölt tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Egyik mondatában azt irja, hogy a kutya tiltott, a másokban, hogy engedélyezett.Az tiszta, hogy 5/eur/napba fáj a blöki, csak épp az egyik mondata a tagnak, agyonb@ssza a másikat.Ráadásul 650 eur lenne a foglaló azt meg egy ennyire hülye magánkiadónak nem szívesen küldöm el.Ez nem booking.com, vagy Airbnb, itt csak Te állsz a kiadóval kapcsolatban.
-
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
Griff55
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
iMaverick
üzenetére
Az meg külön haszon, hogy a tatai laktanya egy részét a saját pénzükön felújítják.
Elég gáz az így is hogy ott tartunk hogy inkább hagynak épületeket lerohadni, 30-40 éves tankokkal virgonckodunk (már ami még működik), és külföldi segítség kell hogy felújítsunk egy laktanyát, mert semmire nincs pénz. Elvileg a sorkatonai szolgálatot azért szüntették meg mert nem győzték pénzzel, na most sem látni semmilyen pozitív változást amióta hivatásos haderőnk van.
(#76201) odorgg : az meg a másik, hogy a MIG-eket elpasszolták óccsóért, közben a ruszkik meg Pimp My Ride jelleggel beépítettek minden mai kornak megfelelő cuccot azokba a gépekbe és fullosan felújították, feleannyiért mint amennyiből a Gripeneket béreljük. Abból is mennyi van? 2 perc alatt leszedik mindet.
-
gabor7th
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Bár a néggyel nem játszottam, én úgy vagyok ezekkel, hogy hangulatfüggő. Valamikor az esik jól... Amikor ti játszatok vannak akik bevállalják a kommanderkedést? Azért ha valaki jó benne elég hasznos lehet, és kellemetlen, ha csak az ellenfélnek van kommanderje. A comnander ki tudja pl. szedni a campelőket. / A lockeren sok pontot kapsz, de a kommander ott a nyitott pályákhoz képest tehetetlen...
-
viking_arc
tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Persze csak poén volt, én is sokat nyomom a d3-at.

1920x1080, high beállításnál van min.150 fps-em, gondolom ez elég valamire, de lenne érdemes variálni a textúra beállításokat(nem fps növelésről van szó)?
@Zolar: egér szoftver fent van(ha van egyáltalán)? logitech g500s-nél minden probléma nélkül be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hát ennek nem örülök