- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
nekem is, de ahogy látom, egyedül csak az élsimítás van kikapcsolva (erre nem is emlékeztem)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ejha, komoly egy munkaállomás (CTE fejlesztői)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
nekem i7-3770 & GTX760 párossal nem sokszor meg 60 alá, felbontásom ugyanaz, mint neked, szóval nem tudom, hogy mennyire kell erősebb kártya (kivéve ha váltasz majd FHD felbontásra)
-
-
feka007
veterán
Cs, szerintetek elég lenne memóriát bővítenem ahhoz, hogy mediumon normálisan fusson és ne legyenek laggok meg winyó-swappelések? Konfig:
Cooler Master Sileo 500, Asus P8H61-M LX2, Intel® Core™ i5-2400, Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, HD5870 1Gb (GV-R587UD-1GD), Kingmax 4Gb DDR3 1333
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
eugabesz
őstag
válasz devilinsid3 #51354 üzenetére
Mindenki előtt ott a lehetőség,béreljetek szervert és megyünk trollkodni...a te admin munkádat még nem ismerjük,majd ha van hasonlítási alap,beszélhetünk róla.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
veterán
Ez volt már?
-
urbi73
senior tag
Valaki tesztelte már . 14,7 ? Érdemes felrakni ,. mivel lehet jobb ?
-
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
aram01
nagyúr
urak a mantle csak betaban van még? (sorry ha baromságot írtam)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
bombibmw
veterán
válasz devilinsid3 #51358 üzenetére
Köszi a véleményt.
Ma 2-től már prémiumos leszek én is. -
Sabre
őstag
válasz CsonkaImo #51366 üzenetére
Mantle-tól kicsit fázom, elég vegyesek a visszajelzések.
Most cseréltem házat, mert 26.5cm-nél nem fért be hosszabb vga, tehát egy 280x immár fizikailag beférne.
Nekem nem ugrál az fps az i5-el sem, lefixálom 60fps-re, ahány hz a monitor és csókolom, betonstabil 1680x1050-ben, amennyi a monitor natív felbontása.(#51367) =HG= : én is erre jutottam, hogy egy 3570k-val jobban járok ár/érték arányban bár azok kevésbé tuningosak és azonos áron egy 2600k jobb választás, nem?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Hali Urak!
Mától van a BattleFest, nem úgy volt, h mától duplaXP?"To get Battlefest started, we’re giving everyone a weekend of double XP from July 12-13, so if you need to level up your game, now is a good time to start or get back into the game."
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
CsonkaImo
addikt
Lenne értelme a proci cserének is, viszont ha AMD kártyát veszel akkor adott a mantle. Így kisebb lenne a cpu limit nagyobb kártya esetén is. Szerintem 2500-al egy 7970(280X) gpu is szépen menne mantle alatt.
Szerk.: Egyébként én i5 2500k-ról váltottam i7 2600k-ra, mindegyik 4,5Ghz-en használva. i7-el nem lett sokkal több fps-em de jóval stabilabban tartja az átlagot, nem ugrál annyira mint i5-el.
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
Urak, egy kis proci upgrade bf4 szemszögből a kérdésem
Emlékszem, volt aki váltott i5-ről i7-re, volt értelme?
Jelenleg egy non-K 2500-at hajtok 3800mhz-en szorzó unlockal Z-s alaplapban és gondoltam egy 4-4.5 ghz nem jönne rosszul. Azonban emlékszem, hogy akkora nagy durr nincs az i5 és i7 között...
És akkor meg már lehet a 270x upgrade jobban megéri mint a proci upgrade.. -
pohár
félisten
hahaha, épp ülök a gunshipben, hallom a lockont, látom az indikátort, hogy jobbról jön, úgy kiszedtem a main cannonnal a jetet, mint annak a rendje
plusz csávó át akart ugrani egy kidőlt fát, ehelyett ugrott vagy 10 métereset (felfele), mondom wtf
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
De nem!
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
Szerintetek most vegyem a Prémiumot,vagy majd a teljes Hardline-t?
Egyszerre a kettő nem kell,mert ezzel is alig tolom,viszont ez azért jobban bejön.
Lehetséges valami eget rengető a Hardline-ban majd,ami miatt érdemes lesz átpártolni BF4-ről?
Nem vagyok egy nagy gamer,szóval elég az egyik és erre már nem is kéne annyit költenem.
? -
=HG=
addikt
válasz devilinsid3 #51354 üzenetére
Nincs igazad!
-
devilinsid3
addikt
válasz mackosajt #51353 üzenetére
nem nekem fogalmam sincs
pont elég volt a 3ban amikor kibannolt, mert "csalunk" majd levette a bant, mert ő jószívű, később visszamentünk ott volt egy aimos a csapatában mondtuk neki, hogy csal dobja ki, ő pedig csak annyit mondott "bemondásra nem bannolunk"
majd később mikor betettük neki a kaput helivel meg tankkal akkor jött az egész admin csapattal stinger baserapelni meg aknázták a kijáratot, de nyilván én semmit nem tudok az IRAM admin munkáról..
ha valaki szidja azt a szervert/adminokat akkor egyből jön itt a védőszöveg, hogy semmit nem tudtok róluk meg ha nem tetszik nem kell odajárni stb. a negatív kritikákat is fogadjátok el, mert van sok.. nem véletlen van a ph társaság egy jó részének "baja" az IRAM admin munkával..
szóval, de igen.. jóval többet tudunk a munkájukról szóval nyugodtan fogadd el a negatív kritikákat is és nem kell a szöveg
és amúgy én pont leszarom mennyien vannak a szerverükön../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mackosajt
addikt
válasz devilinsid3 #51331 üzenetére
Nem akarok megvédeni senkit, de TE mikor voltál fent utoljára a szerveren, és az, hogy Harcimókus(eugabesz) egy szerveren kibukott stílusilag, miként kapcsolódik egy szerver adminoláshoz?
Olyan dolgokról beszélsz, amiről kb. fogalmad sincs. Nem akarsz véletlen a hüvelygombáról is beszélni?
Ezt csak azért, mert legalább tájékozódhatnál, mielőtt hülyeségeket kezdesz írni, ugyanis a szerver majdnem 2 hete üres. Bár ennek te csak örülhetsz.
Na jóccakát, irány a real life, meló...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
STC Speed
őstag
Az a lakotelepes pálya jo lesz
-
gali777
őstag
-
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #51345 üzenetére
ezt jól megválaszoltad magadnak
-
-
pohár
félisten
Battlefield 4 Dragon's Teeth Teaser Trailer
a teljes majd később
[ Szerkesztve ]
-
pils00
tag
Én meg vagyok. Hoztam sört.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
nekem speciel tök mindegy, hogy hol játszunk, ha összejön a csapat elbohóckodunk a csetbe, van mikor a pályán is kicsit, de mindenki élvezi a játékot és a csapatmunkát. Múltkor rush-ra összejöttünk 4-5-en zsinórban mentünk 8-10 kört és mindig nyertünk, ha támadtunk, ha védtünk
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #51335 üzenetére
tudom, hogy nem ott voltál, tudtam értelmezni a mondatod
csak azt akartam mondani, hogy hipe van meg minden aztán mikor senki sem figyel (vagy legalábbis azt hiszik) akkor meg még sem úgy vannak a dolgok és ugyanazokat a dolgokat csinálják amiket ők tiltanak../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #51328 üzenetére
épp ez az hogy nem iram-on voltuk hanem rs-n és odakeveredett valahonnan, fent voltunk vagy 8-10-n magyok és ott flémelt
-
prokxy
veterán
Speciel nekem nincs bajom az admin munkával náluk, de nem nehéz velük összekapni, az biztos.
Te is olyan vérmérsékletű vagy mint én (vagy fordítva, mind1), aztán ott megy a szájkarate, ha úgy van!
Volt, h kirúgattam magam, mert már elharapózott a karate és ban lett volna a vége...
Egyébként ha nem zabos a hangulat (és nem az adott admin fia játszik pl), akkor segítőkészek, csak fogjam be a szám!#51333) yodamester10: van pár magyar szerver, keresőbe írd be, h "HUN". De én egyikre sem megyek szívesen, sajnos. Nem tudom, h pl. multigaming-nek van-e, de azok nem voltak rosszak régen.
Akinek picit jobb a statja az átlagnál, több magyar szerveren le is van tiltva, ilyen a Gyalog-Galopp is, PTO, debreceni, stb.
Premium: megnyered szombattól a FEST-en és problem solved![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy az iramon kívül van másik magyar szeró is?
Akit lekéselek annak használhatom a dögcéduláját és hogyan?Most hogy megint van kis előrelépés a rangokban van ami motivál.Na még egy kérdés,hogy hol a legolcsóbb a prémium? -
marilllyo
veterán
Ahogy nézem már nem is megy a szerver... Az utóbbi 1-2 hónapban holt üres volt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
devilinsid3
addikt
válasz prokxy #51330 üzenetére
IRAM-on senkit nem szeretnek akik jobb náluk.. főleg, ha már 6-0ba vagy elég gyanús ölésekkel
ja meg hát ilyenkor ugye a rugalmas szabályok életbe lépnek és simán le baserapelnek adminként is, mert te megérdemled..
engem még igazából teljesen nem is zavarna a szar admin munka, mert már hozzá vagyok szokva, máshol is ez megy kb. de akkor legalább ne hangsúlyoznák, hogy mekkora hatalmas nagy kiváló admin munka folyik ott.. csak épp ők bemondásra a csalókat nem bannolják, viszont, ha nem tudom ki mondja, hogy az a repcsis csal akkor az csal.. (hiába te kifordulod attack jettel a stealth jetes IstenAdmint.. ő megmondja, mert ő tud repülni)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #51328 üzenetére
IRAM-on engem sem szeretnek, mindig le slam noobozom őket! Ugye eugabesz?!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Még jövök Neked egy bicskázással, mert a múltkor lenyúltad a dogtag-em, úgy megijedtem, majd eldobtam az egeret, Te ki sunyi!
Hétvégén nyomathatjuk, ma tesztelem a felvételt, !Action-nel és MSI AB-vel...de ha kedvet kapok, este 8-9 felé leszek.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
SkyS1gn
félisten
Bakker hogy ennyi 4 után a 3 mennyivel jobbnak érződik... meg sokkal kevesebb a bullshit dolog is.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
A Commander módról van valami magyar leírás?
Nem igazán vágok egy halom dolgot."Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #51317 üzenetére
Köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #51306 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kriszpontaz
veterán
válasz @rglaaf #51311 üzenetére
Psszt! Csendben mert meghallják .
Orosz / Ukrán haditechnikai kiállítás 2014. Vannak érdekes gépszörnyek .
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Tegnap esti csapatás jó volt gyerekek , jó sokan voltunk volt egy kis anyázás is az úriembertől de hát ez van nem lehet minden tökéletes, bár nem értem ezt az álságosságot náluk tiltva van az ilyen viselkedés, felmegy egy másik szerverre ott meg elereszti magát
-
iMaverick
addikt
válasz kriszpontaz #51306 üzenetére
Ööö izé.
Közzététel: 2014. máj. 15.
Battlefield 4 Premium Trailer (Dragon's Teeth DLC Preview)
Szerintem valami "frissebbre" gondolt.
Vagy nem. Nem tudom. Egyáltalán ígértek új trailer-t a megjelenés előtt? (Most olvasom "alaposabban". hogy ezt is írja a kolléga: Vagy én siklottam el felette?)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kriszpontaz
veterán
Az Originnél ezt a most spórolj, ezt vedd meg de már azonnal felugró ablakot hol a fenében lehet kikapcsolni?
#51305 Prokxy: LINK
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Szebb jó reggelt!
Hol marad a trailer az új DLC-ről? Vagy én siklottam el felette?
Pár nap és megjelenik, de egy ingame jelenet nem ártana, mondjuk kis kedvcsináló!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pityaa23
senior tag
válasz daveoff #51282 üzenetére
Mi is csak azt nyomjuk! Bf2 óta, mint a [P*na] klán. Ha ezt lehet klánnak nevezni. Ökörködünk, de mindig hasznos tagjai vagyunk a csapatnak. Nagyon sokszor rajtunk szokott múlni a győzelem. A Nacktbar szeró a kedvenc, ami only Naval strike. Ha valakinek van kedve csatlakozzon. Mindig tele van, jókat szoktunk játszani. Normálon néha megfordulok, meg lenne is értelme, mert ott működnek igazán a gadgetek, de valahogy nem jön be.
-
urbi73
senior tag
Game not starting
We're sorry, it looks like your game didn't start properly.Please follow the steps below and try start the game after each one:
Restart Origin
Repair the game in Origin
Restart your computerNa most meg ezt csinálja Miért is kel újra indítanom ?
-
-
Kephamos
addikt
[link] Kis ptfo. Ez volt az első igazán jól sikerült bf4 köröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység