- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
BF4 bazira nem akar menni: 3-mal semmi gond nincs.
something went wrongÖtletek?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
afrojack1
senior tag
válasz yodamester10 #50794 üzenetére
ha a fiad lennék akkor jedi lennék! titok! gyűjtöttem..
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
devilinsid3
addikt
válasz yodamester10 #50794 üzenetére
meg telója se, ezt is tudjuk
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #50790 üzenetére
Igen, picit érdekes, tápon, alaplapon spórolunk, aztán jön a hiszti milyen kibaszott szar ez az amd/intel, mert baszik jól menni, nem lehet tyuningolni, ect. Rühellem ezt a fos asus lapot, mert szar az elrendezése, se pci nincs benne, de geci jó a tápellátás és nem throttlingol szerencsétlen lap, sem a proci a lap miatt...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
afrojack1
senior tag
válasz devilinsid3 #50790 üzenetére
viszem is! de mind 1 OFF vége.. köszönöm a segitségeteket!
-
devilinsid3
addikt
válasz afrojack1 #50787 üzenetére
vidd már vissza a picsába azt a kurva gépet ahol vetted és vegyél hozzá normális cuccokat, ne értetlenkedj..
vagy ne csodálkozz, hogy nincs fps-ed.. nekem sincs 50ezres alaplapom a 7850hez, de még sincs ilyen problémám.../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #50783 üzenetére
Újra, igen...XPack1-et kell felvenni a CR DLC-hez, de felvettema többit is 2-3 számmal és nem megy.
Előbb meg a UDP port baszkódott, ááá, faszom beleOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
DeadMeat
nagyúr
válasz FollowTheORI #50768 üzenetére
Hogyne... neki kevés, nekem meg 100 fps fölött megy a játék... Ugyan már... az a kurva 20 filléres asrock szar, amit alaplapnak csúfolnak, az vérzik el...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #50780 üzenetére
Újrahúztad a rendszert? A registryben kell olyankor turkálni valamit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
őstag
válasz afrojack1 #50777 üzenetére
Hát nem tudom. Először baromi gyorsan lecserélném az AMD-s alapokat. Ha már ennyire felsőkategóriában gondolkozol, akkor meg i7, de nem 1155-ös foglalatból, hanem 2011-esből. Ha már 100 ezret kiadnál egy kártyáért, akkor az egész rendszerhez stimmeljen. De gondolom azért arra már nem maradna pénz. Viszont a 770-et 780-ra nem cserélném. Annyit nem fog hozni az a 30 ezer. Viszont ha eladod a lapot, meg a procit, tudsz venni simán egy normális 1155-ös lapot, K-s i5-el, aztán az vígan el lesz a 770-el.
Egy szó, mint száz. Ha már lúd, akkor legyen kövér. -
prokxy
veterán
Segítsetek már pls!
Nem enged fel DLC-s mapokra, azt írja, h vegyem meg a DLC-t...
Pedig premiumos vagyok, fent is írja....Mi a szar van ezzel????
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
afrojack1
senior tag
válasz devilinsid3 #50776 üzenetére
szerintem sincs végre egy valamiben 1-et értünk
bombibmw: vásározni?..
darkhembl ha ezt eladom akkor +30k-ért tudok venni egy 780 3gb kártyát... bár mind1 mert nyár végére megpróbálok egy bombibmw teljesitményi és szépségü gépet alkotni..[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz darkhembl #50767 üzenetére
Elég nagy baj, hogy ha nem veszed észre jobb sarokban, hogy 20-fps-re leugrik neki több másodpercre is.
Én is egyébként amondó vagyok, hogy GTX770 biztos, hogy nem kevés. Ott valami hiba van. Én mondjuk újratettem volna a gépet, tiszta rendszerrel is megnéztem volna. -
afrojack1
senior tag
shadowplayel vettem...
kungzi: Mester tanított!SC: Herczku_Death
-
darkhembl
csendes tag
770-es mellé egy i5-4690 3.50GHz proci társul, ez gondolom tökéletesen elegendő hozzá..?
-
nagyúr
válasz afrojack1 #50766 üzenetére
Ha valami kevés akkor a procid lesz az... illetve lehet szar a szoftver környezeted is, valami szolgáltatás/program fut ami zavarja.
Mellesleg a fraps nem feltétlen megbízható.De a VGA tuti nem kevés.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
afrojack1
senior tag
válasz darkhembl #50764 üzenetére
itt egy videó láthattátok hogy normálisan megyek a helivel dropp és már szinte a falba kötöttem ki..
-
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #50757 üzenetére
az idő mindent meggyógyít
úgy, hogy afro van remény!/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
afrojack1
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz afrojack1 #50756 üzenetére
Nem hamarkodtad el ezt a garancia dolgot? Húzhattad volna még pár hónapig, hátha magától megjavul a gépedben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
afrojack1
senior tag
válasz bombibmw #50750 üzenetére
Köszi! igen ha találok olcsón 780Ti-t akkor az lesz, vagy egy sima gtx 780! De legjobb az asus strix lenne 6gb-al ha nem lenne drága...
kungzi: akkor most lehet azért kevés a gtx770-el az fps-m mert csak 2gb van... Minden esetre gariba van de ha visszajön és kevés lesz akkor váltok egy 780-ra.
kovy: sajna, mindig jobb gép kell mert csak így van biznisz..
Más: csak engem dobál kifele pici tuningnal is dx erroral?[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
A bf4 hány gb memóriát használ el a vidikariból?
-
bombibmw
veterán
Ez mekkora.
-
Miles
aktív tag
válasz devilinsid3 #50734 üzenetére
Sejtem hogy ez a mutatvány eléggé nehéz lehet közben lőnek, futnak rá késsel. Kb olyasmi lehet mint defibrillátorral ölni. És vidiben lehet berak 5 sikerültet, viszont 20 failt kihagy.
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #50739 üzenetére
hát, de ha követnék a bf2es szintlépést kb. (na nem a pontszámot tekintve, hanem annak az arányait, amikor ott kellett 10ezer 1 szintlépéshez és 1 körben már 100 ponttal fasza csávó voltál)
akkor sok 1éves csak emiatt hagyná abba szerintem, hogy nem tud szintet lépni
közben meg semmi jelentősége a szintnek, mert semmi bónuszt nem kapsz hozzá, max. a végén col.120 nolifereznek../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #50737 üzenetére
110-től kaptak észbe hogy értelmetlen a szintlépés, így normálisak a ponthatárok, bár a sok XP boostokat meg hétvégéket kivehetnék.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #50737 üzenetére
Mother of God/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
125. szinthez már 700.000 pont kell.
-
nagyúr
-
deadwing
addikt
-
devilinsid3
addikt
nem robbant gyorsabban, mert át kell váltani és ugyanúgy lövés gombot nyomni, mint ha csak alapból megnyomná a detonátort.. látványnak nem rossz, de gondolom vagy a játékának a fele arról szól, hogy erre gyakorol, mert biztos volt egy csomó fail lövés utána meg lelőtték a gyereket
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #50730 üzenetére
Mexikón keresztül 22$ (19 a sima) a Deluxe, ha nem megyünk a Soundra, tuti megveszem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
válasz sixpak #50729 üzenetére
-Crysis3
-Crysis3 (csak DLC)
-Crysis3 digitöl deluáxe = u.a. 1. semmi hasznos többlettel
-Crysis3-ra csak a digitöl semmi hasznos dolog ráapplikálásAmire mutatsz az csak sima C3 upgrade a digitöl deláksze editionra...mer a khee!
Vegyé inkább garden warfaret!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
afrojack1
senior tag
-
pohár
félisten
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt a MAARS kis robotot miért nem lehet használni CTE-n?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Miles
aktív tag
Jó lett az r9 280 egyelőre dx alatt. Full hdban tolom.
Első eredmények biztatóak:
Operation Lockeren -
Laraxior
titán
Nemigazán akar elindulni a game a laptopon
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
afrojack1
senior tag
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #50670 üzenetére
plusz nála ez hobbi, szabadidejében csinálja ezt a saját vállalkozás mellett, de mondjuk LvLCap is házas ember (plusz saját ház Kaliforniában), Jackéknél meg jön a baba, ahogy a legújabb videóban hallottam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #50700 üzenetére
Sajnos ez sem segitett,nem értem mi történt utoljára ment szépen mantle alatt,azóta volt patch le is szedte igaz nem próbáltam már rég.Driver is a 14.4WHQL mint legutóbb...
Test Range meg betölt...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Liquidator
tag
válasz devilinsid3 #50696 üzenetére
én még jól jártam,de te nem tudsz elaludni amig nem játszasz a csontfaszú baglyoddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység