Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
ja igen, neki ment volna, csak szar postra válaszoltam

-
-
fornettisuti
veterán
olyan jó a peccs óta, hogy random kifagy a játék.
az előbb meg olyan volt, hogy belépek deploy, azt se fegyverem nem látszódik belőm, sem más.
külső nézetben, quadra ültem, de azon sem ült senki,
pompás. -
Tomekk.
aktív tag
Hali!
Nem lehet valahol megvenni ezt a Dragon's Teeth DLC-t külön? -
BIROD5
tag
Anno én is vittem vissza 1 napos gépet ,hogy szar a vga . Majd még 2-szer . 1+2+1 hét garis vizsgálódás után nagynehezen cserélték. Csak kicsit téptem magam ,hogy a negyedmillás zsír gép 1 hónapot csücsült a szervízben. Mai napig hálás vagyok a fórumtársaknak a segítségért. Ők tudtak olyan tesztprogramot ajánlani amivel előjött a vga hiba.
-
lowzor
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem tesztelted le amúgy, hogy mondjuk nem a proci kevés-e ehhez a játékhoz? Az simán magyarázza az FPS leesést...
-
Nemt0m12
tag
válasz
afrojack1
üzenetére
Szórakozni velük egyszerű panaszkönyvet kérni és jelezni, hogy fogyasztóvédelemhez fordulsz vmi okkal egyből rendesek lesznek.Velem is elakarták játszani az ilyet kértem panaszkönyvet meg mondtam neki nem most jöttem le a falvédőről nem volt probléma egyből
Sajnos akinél tudják bepróbálkoznak nem szabad hagyni magad. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Van már infó hogy mennyi GB lesz a Dragon Teeth?
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Akkor lehet félreérthető voltam,ez nem egy statikus műfaj, amit csinálok,mert akkor 10 mp alatt kinyírnának.
Felmegyek a hídra,max egy hajót kilövök, utána folyamatos kergetőzés a C4-RPG sekkel a folyóárokban és a környékén. -
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Van egy tuti helyem Hainan on a hídon a szardíniás dobozommal, ahol remekül lehet hajókra vadászni. illetve felkínálom magam csaliként a C4-RPG huszároknak, akik úgysem tudják megállni, hogy ne akarjanak kinyírni és ott remek statokat lehet összelőni ( kivétel,ha van pro jetes a pályán ).Sajnos a kommanderek mostanában ezt már kevéssé hagyják,elsőnek én kapom a szeret csomagot tőlük.

-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Gariba tesztelik. Hogy mondjam ha ők is látják. ? Mind1 holnap megnézi nv játékon és ha rossz, megy vissza.
nem játszhatok a DT-vel 
-
devilinsid3
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
akkor mondd azt, hogy megvetted és ott is beesik -.-"
ha ilyen könnyen leráznak garis kártyánál szerintem vegyél még tőlük másik 2 szar kártyát, majd megélnek belőled#51580) szunya1: van egy hatásos módja annak, hogy kikerüld a cruise missile-t, mozogni kell.. engem ha 400X óra alatt 10x öltek meg vele..
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ezt régebben én is szoktam.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
üzenetére
Azt várd meg amíg a saját commandered support droppal vág tarkón. Én sűrűn csinálom ki a hasaló kemper snipereket akik bokormatyit játszanak a pálya szélén
. Lehet engem kövezni, de utálom őket, mindegy hogy saját csapatban van vagy ellenben. 2 kill után ha észre veszi magát, nem bántom, ha nem, akkor sajnos továbbra is kapja a drop-ot a fejére (már amikor a csapat többi részének épp nincs szüksége rá). -
törölt tag
Rájöttem, hogy nem a 1000 km ről kempelő és fejbelövő snipereket utálom a legjobban.Ezek a nyüves kommanderek, Német és Osztrák szerókon csak engem tudnak levadászni ezzel a cruise missile jófejségükkel. Ezennel vérdíjat tűzök ki a fejükre

-
pils00
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jogos.
Mondjuk a bejelentkező képernyőn csak a dupla xp van kihirdetve.
Letörne a kezük, ha pénteken kiraknák hogy hétfőn tól-ig karbantartás várható?
Biztos az éjjel álmodták meg.
-
spanglee001
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
Ilyenkor azt kell mondani, hogy tessékcsak mondani van e videjó hivásra lehetőség e, hogy megmutassam nem tollas hátam.
Vagy javítanak vagy fizetnek.
Sajna gari ügyben határozottan kell dobálózni a fogyasztóvédelem, békéltető testület, jegyző könyvi panasz és másolat. Egy begyakorolt szöveggel kel érkezni eleve
Sokak írtak blogokat erről. A teszkó és a media markt eddig a legjobb, egyből csere vagy pénz semmi kecmec. -
pils00
tag
Már megint nullás stat?

-
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Ha körültekintő akarnék lenni akkor asszem telefonálgathatnék. Ha nem melózom...akkor szar a net. Vagy csak szimplán nincs áram. ( setét Zala). Vagy update.
Én mondjuk hétvégén amúgy sem szoktam nagyon gamelni. Ha suli szezon van akkor inkább délelőtt játszom mert így el lehet kerülni az ovisokat meg az iskolásokat.Mindegy...legalább kiporszívóztam...meg megnéztem egy trónok részt. De most már lehetne valami...
(#51565) afrojack1: Dolgoztam anno IT-s cégnél. Igen, ilyen és ehhez hasonló dumákkal szokták a kölyköket lerázni, és hányan bevették.
-
afrojack1
senior tag
Lol most hívtak garibol hogy azért kevés az fps, mert az nv kari nem támogatja az amd-s játékot!! Ennek semmi értelme..
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Nekem nem talál egy szervert sem, a kedvenceim is odavannak. Történt valami, vagy csak nálam van gikszer?
-
feka007
veterán
Olyankor mi van, mikor joinolnék egy szerverre, és kiírja, hogy "No contact with EA online..."? Ilyenkor mindenkinek tré, vagy csak épp nekem?
-
marilllyo
veterán
Változott valami az új peccs óta? Azóta egyszerűen képtelen vagyok érvényesülni....olyan ultrafos statjaim vannak, hogy hihetetlen.
Egyébként most kikúrt a játékból és nem talál szervert sem. Nálatok jó?!
-
MerLinh
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ez az egész sebzes baromság, sok mindenre mondom jó mind1 ez ilyen majd javítják
de néztem mikor transmissionon az egyik dombon fekve 2 méterről seggbe lővőm a csakot úgyhogy nem is foghatjuk arra hogy kevlart talált, korbeszalad és lelo pár golyoval meg ugyanannyi hpval.... -
Csabroncka
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Sok minden nagyon zavaró dolog van benne, itt van a szárazföldi járművek fizikája ami valami közröhej.
Tegnap este az egyik szerveren kilőttem a 4/24-et, majd idegbeteg módon visszamenekültem olyan szerverre amin van értelme játszani a tapasztalat alapján, 42/15 után hacker voltam (nem mintha óriási teljesítmény lenne)!
Szóval semmi köze ennek a játéktudáshoz, nem ittam sem felest és nem szívtam gyorsítót a két kör között.Idegesítő, én nem tudok rá magyarázatot adni, de szerintem az EA-sem, mert már rég kijavították volna, ez van....
-
devilinsid3
addikt
válasz
MerLinh
üzenetére
nyugi azért a bf4ben sincs ez annyira elkapkodva (mármint a recoil)
kétlem, hogy lvl5ös gyerekek olyan recoil controllal játszanak, mint 2 Isten együtt 60-120 méterről állva LMG-vel..
én pötyögtetve sem tudok néha olyan pontosan lőni, mint ők tunkolva és hamarabb leszednek pedig nem mondom, hogy szar játékos vagyok, de az infantry rész a 4ben egy rakat szar és felesleges is komolyan venni.. a sniper nevetséges egy bizonyos távolság után, sebzés röhej, az esés szintén.. neki a pdw töltény nem esik annyit, mint neked a bolt rifle.. mert végül is nem arra való egy sniper fegyver, hogy 2-3-400 méter után is lazán belődd vele a fejest.. -
MerLinh
senior tag
válasz
korcsi
üzenetére
igazad van, én inkább operation flashpoint/arma/(esetleg par hardcore bf szerver) szintű sebzést nézném igazán ahol max 2 találat és meghalsz =) mert hogy állandóan visszalőnek és meghalok nekik meg 1-10 hpjuk marad az hallatlan =)
én mondjuk sosem codoztam még multiban nem tudom milyen, pár videot láttam (az újakból) és azért csak tippelek, de hogy rátenyerel az ember a bal egérgombra (mint én időnként lmgvel =P) és nem sok recoilt látni az furcsa szerintem.... -
SkyS1gn
félisten
-
korcsi
veterán
Tényleg ekkora fos ez a játék, hogy öröm, boldogság nyomni utána egy kis cod2-t? Hetente játszok néhány órát, ennyi időm van, jön a 120-as csóka, és kis pisztollyal lelő világ végéről, ennek így mi értelme van? TDM-ben minek van deploy késleltetés, kibaszottul lelombozó és megtöri az ember ritmusát. Csak dühöngök, de nem mostanában fogok játékért pénzt adni...
-
Gyula84
veterán
szerintem legyen 1v1

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az előbb veszekedtetek .mind1...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Vagy csak megjáCCa hogy mégtöbb nézettsége legyen.
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó mind egy, hibáztam mint te de ezt itt nem szabad te is tudod.
ati: Mondat kezdő nagybetű, mondat végén pont. -
Bjørgersson
félisten
válasz
afrojack1
üzenetére
A kettőnek nulla köze van egymáshoz, városban is ugyanazt a magyart beszélik, mint a legutolsó tanyán. Az meg érdekes, hogy atísra meg kovsra javítja ki a tableted. De mindegy, engem nem érdekel különösebben, mindjárt jön pohár aztán nyelvtannáciskodik is egy kicsit.
-
devilinsid3
addikt
-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem javított, azért vagy atís meg kovs mert kijavítja a neveteket, nem vagyok én városi gyerek!! Hogy helyesen írjak..
bombibmw:
ja nem! 
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hallom kovs vakerold mi a stájsz havercsótány
(#51530) afrojack1 én elhiszem, hogy szar telóról írni, de nincs az a buta telefon amelyik úgy írja, hogy "folytsd" vagy pedig kijavítja erre..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hallod atís?
-
bombibmw
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ez jó volt!

Ja nem!!!

-
devilinsid3
addikt
válasz
bombibmw
üzenetére
mekkora poén már!

ja nem

(#51530) afrojack1 : "folytsd" ilyenkor nem szakad ki a szemed a helyéről? vagy ha már víz akkor folyik és azért kell bele folytani?
-
Bjørgersson
félisten
Vagy mint amikor arról is elkezdtél szakérteni, hogy márpedig minden járműbe be lehet spawnolni, akárhol is legyen vagy akárki üljön benne? De persze értem én, minden baromság, amivel nem ért egyet az ember, teljesen logikus. Nyilván akkor az is baromság, amit gali irt a hozzászólása végén.
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
mert jó olvasni, amikor baromságokat olvas az ember, mint például amit válaszoltál galinak
Honzi... a másik 2 követelmény is megvan?
-
Honzi
senior tag
Battlefield Friends - Stuck LAV
A második phantom assigmenthez azt írja 2 shotgun ribbon 1 körben.
Ezt még is hogy kéne megcsinálni dlc-hez kötött vagy mi?
[link] [link]
Csak nem akarja megadni... -
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
akkor mire értetted? mert nem sok olyat látok, amire joggal írhattad volna

-
bombibmw
veterán
Áááá,ez kész!!!
[link]
A rajongója lettem.
Kifogy a tár,jöhet a LAW.
-
SkyS1gn
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hát igen, mert a szokásos játék közben kurva nehéz egy screenshotot csinálni a fenti témák egyikére

-
gali777
őstag
Most nézem, hogy mik a témák ezen a battlefest screenshot contesten:
- Saturday, July 12 – EXPLOSIONS
- Sunday, July 13 – HELICOPTERS
- Monday, July 14 – VISTAS
- Tuesday, July 15 – INFANTRY
- Wednesday, July 16 – TEAM PLAY
- Thursday, July 17 – NAVAL
- Friday, July 18 – PARACHUTESSzegények szerdán meglesznek lőve
nehéz arról képet készíteni, amiről nem is tudják mi az 
-
bombibmw
veterán
Kíváncsi leszek az új DLC-kre.
Még nem is tudom az eddigieket,de már várom.
-
SkyS1gn
félisten
Na afro xfucktor holnap este 10felé posztol DT futidzst.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
yt celebek megin beugrottak eahez gangbangre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pompás.

Én mondjuk hétvégén amúgy sem szoktam nagyon gamelni. Ha suli szezon van akkor inkább délelőtt játszom mert így el lehet kerülni az ovisokat meg az iskolásokat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja nem!