Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Aventador91 #92948 üzenetére
"gyalogos harc bf2ben karkandon volt. nagy map, nem ilyen zsúfolt kis ratyi pályák "
A karkand is kedvenc map volt, már BF2 ben is, 3ban is nagyon jó voltAki infranty-zni szeret azoknak bejön...sztem az a 3 legismertebb és legaktívabb pálya...
-
Dtomka
veterán
válasz
Laraxior #92892 üzenetére
Ismét ingyenes az összes nagyobb Battlefield 4 DLC
(#92894) Imilenni
Igen. (Én már korábban mindegyiket letöltöttem. ) -
Dtomka
veterán
válasz
Don't Panic #92855 üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
Don't Panic #92849 üzenetére
nálam is.. csatlakozásnál: Reserving a slot
utána ezt dobja:
Error
An error was reported from EA OnlineMi a ....van? Már gépet újraindítottam, ki majd bejelentkeztem originből, battlelogból is...és ugyanaz.
-
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #92723 üzenetére
Én a másik oldalról fedeztem fel. Jól átalakították ezt a mapot is a BF3-hoz képest
. A metro is nagyon tetszik...
-
Dtomka
veterán
válasz
SkyS1gn #92652 üzenetére
Az enyém is BETA, nézd a képet. Ha nincs BF1 BETA akkor lett origin BETA...még szokatlan. Most léptem ki egy mecsről, és mikor megláttam megint meglepődtem. Kell még egy kis idő míg megszokom. Szerintem, annyira nem gáz a kinézete, de gondolom vannak itt olyan tagok akik jobbat összedobnak.
Jó játék ez a BF4, pikk-pakk eltelt 3 óra
-
Dtomka
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #92644 üzenetére
Jah...
Amúgy kicsit hasonlít a Crimson felületére. Nem? Remélem később belekerül, bár angolul sem jelent problémát. 1x majd talán eljutunk oda, hogy minden játék megjelenik magyarul, talán.
Elméletileg van ilyen törvény is, hogy magyar nyelven fel kell tüntetni, pl: használati utasítás. Játékok esetében miért nem így van? -
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #91641 üzenetére
Nah, jah . Azokon a mapokon zajlik az élet
Mostanában visszatértem metro-ra, unlockoltam amiket kellet, és most azon vagyok , hogy azokhoz a fegyverekhez is feloldjak mindent. A lényeg, hogy a füsttől és a flare-től volt, hogy semmit nem lehetett látni.
Akkor kell berohanni és aki gyorsabb az "arat" -
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #91635 üzenetére
"régen még féltek a c4től ma már inkább belehalnak a tankba nehogy elvigyem "
Ha valaki játszott már klánba akkor ez 1 alap dolog....inkább belehalni minthogy az ellen megkaparintsa...2005 óta ezt betartom
-
Dtomka
veterán
válasz
regener #91614 üzenetére
~ 1,5 hónapja beállítottam low-ra. 200 fps szinte állandóan, aztán valami történik és alig megy 100 fölé.
De pl így ugrál, éppen ma figyeltem meg jobba, 8x-11x azaz ~30 -at.És ilyenkor már várom mikor dobja be az ablakot
Amúgy rettentően idegesítő...
A játék javítását is nyomtam már, még a probléma kezdetekor, nem hiszem, hogy segítene, de meg fogom próbálni.
(#91615) Popes válasza
A Witcher 3 miatt legalább 5 drivert tettem fel, régebbeiket. A probléma azokkal is eljöttMár tényleg nem tudom mit tegyek, az alábbi videók közül tényleg sok mindent próbáltam, de eredményre egyik sem vezetett.
bf4 directx errorJah, igen
64 bites rendszer és 64 biten indul a játék:futtatás rendszergazdaként is be van pipálva...
Akinek mégis támad még 5lete szívesen fogadom és tényleg köszönöm.
-
Dtomka
veterán
Tud valaki megoldást az alábbi problémára? Már elég sok mindent megpróbáltam...órajelek csökkentése GPU-n...stb.stb, de továbbra is random kapom a hibaüzenetet.
Amúgy ez a jelenség mindkét vga gyártónál fennáll
Jah, és köszönöm! -
Dtomka
veterán
.
-
Dtomka
veterán
A china Rising pályákon játszom és az előbb fejeződött be egy nagyon jó kör.
A lényeg, hogy...vezettünk
~1300: 1000, majd azt vettem szre, hogy megfordult a menet 800:1000 jó pár perc után 300:600
elég hosszúnak éreztem a kört ezért ránéztem az statra és ~120:100 ....itt kérdeztem a többieket... we win?
Írták yes....Kis idő elteltével ~30:60 nál, mondom magamban vesztettünk....és egyre jobban "pörögtünk lefelé"
3:19...már vártam a végét...és akkor láttam, hogy 3:3...nah mit lett a vége?Az ilyen dolgokért jó játszani a BF-fel...gondolom volt már részetek ilyenben
-
Dtomka
veterán
válasz
Csaber #91175 üzenetére
Ahogy nézem nálatok is problémás a T. Pár napja kezdődött nálam is. Az egyik kedvenc serveremre csatlakoztam mikor látom, hogy nem halnak az enemyk. Mondom megnézem mi a ...van. Akkor láttam, hogy 30-40 -es ping helyett 180+ .
Leginkább a német szerókat érinti, pedig azok talán a legjobbak.
Remélem mielőbb megoldódig... -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
tikiriki #89683 üzenetére
Az alábbi video nekem segített....eléggé ugrált az FPS-em még low grafikán is.....lehet a géppen van vmi.
battlefield 4 HOW TO SOLVE GRAPHIC ERROR 100% WORKING
Remélem segít annak akinek szükséges.Leszedtem a dxcpl.exe -t erőltettem, hogy dx 11 -en menjen a játék és most minidg 200fps-t mutat. Eddig nem fagyott ki, ~ 15 perce játszom. Korábban volt, hogy 3-5 perc után crashelt a gém.
-
Dtomka
veterán
válasz
kriszpontaz #89211 üzenetére
Köszönjük!
A trailer jól néz ki, de majd az OPEN BETA után fogom eldönteni, hogy megveszem avagy sem.
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #89196 üzenetére
te hozod a formád...
(#89194) gyiku
Kicsit csalódott vok....de lehet h jó lesz. (A vietnam és a BF2 volt számomra eddig a "Best!") -
Dtomka
veterán
Nézitek?
BF event (live) -
Dtomka
veterán
válasz
Redcaster #87450 üzenetére
Nem írom le...inkább linkelem
IP Release & Renew(#87451) Zolar
Én sem tudtam, de megoldottam -
Dtomka
veterán
válasz
Don't Panic #87446 üzenetére
Nálam még a weboldal sem töltődik be...köszi T.
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #86537 üzenetére
De szerettem a BF2-t és a S. Karkand mapot. Jó érzés volt nézni
-
Dtomka
veterán
válasz
jacint78 #86495 üzenetére
Pedig létezik sajnos a másik oldalon is dx hiba. És az egyik legerősebb kártyánál mely a piacon van.
Battlefield Direct X Function Error FIXRemélem a BF5 nem lesznek ilyen gondok
(csak már lenne valamiféle hír...)
-
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #86485 üzenetére
Neked tényleg jó géped van
. De valami akkor sem stimmel ott.
(#86486) stoon
Ennek örülök, bár sajnálom akinek problémákat okoz a w10.(#86488) kisza25
Pár hónapja használom és elég jók a tapasztalataim. Bár ma dx hibával leállt a BF4, de ez nem a w10 hibája.
A frosbite3 motor hibája...kaptam válaszként Abu85 -től. -
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #86482 üzenetére
"de azért on mert win10en nemjó a bf és nehogy frissítse magát véletlen, mert megmarom magam."
Ez a duma lol.
Ki mondta neked, hogy nem jó w10-en a Bf4? Én azt mondom, hogy nincs vele gond. -
Dtomka
veterán
Semmi gond, jogos.
Őszintén korábban láttam, de nem kapcsoltam. 4:10 kor keltem, lehet már nem vagyok a toppon. Kollegám tervez venni 970 -et és neki mondtam, hogy amd kártyával lehet jobban járna mert ha végre már megjelenne (legalább) 1 dx12 játék akkor kiderülne valami abból a sok jóslásból.
Remélem a BF5 már tényleg dx12 -t fogja támogatni.
-
Dtomka
veterán
válasz
kisza25 #86447 üzenetére
A lényeg, hogy stabilan a min 60 fps meglegyen
Régebben láttam olyat, hogy vannak akik direkt lebutítják a grafikát, ezáltal az ellenfelet könnyeben észreveszik.
Van benne valami, mert pl a op locker pályán a hófúvástól néha semmit nem lehet látni :S. (hc-ban)
Én még lowon soha nem néztem, de ki fogom próbálni."Zolar: ja erre már nem is akartam reagálni, olyan okos itt mindenki, mint a csuda
"
Bocs csak segíteni próbáltam. Többé nem teszem.(#86448) Zolar
Jah, akkor nem kérdeztem semmit. -
Dtomka
veterán
válasz
daveoff #86441 üzenetére
Mostanában inf ben játszom tm és conauest large-t, op lockeren. Én is megyek előre, ha úgy adódik, de védekezek is ha kell. Ha k/d -d kisebb mint az enyém akkor nem
.
(#86442) G4ula84
Ha ez a véleményed(#86443) techpor
Igen sokat számít a csapat. Ma is ismét egy olyan fordult elő, hogy vesztésre álltunk, majd bejött 1-2 jobb játékos és megfordítottuk a játékot. Nagyon sok múlhat 1-2 jó játékoson, illetve a taktikán.És ebből azt szűrted le, hogy feszült lennék?
(#86444) guftabi96
Nincs itthon, mindjárt a szunyát dobom be, az is felér 1 snickers-szel(#86445) kisza25
Az a min 33 eléggé csúnya látvány, legalábbis ha az én monitoromon jelenne meg, tuti így véném a dolgot. Nagy differencia. Mire van állítva?Dx vagy mantle? Nekem dx módban nagyobb fps-ek vannak. A .cfg fájlban beállítottam 125-re és többé kevésbé tartja. -
Dtomka
veterán
válasz
daveoff #86435 üzenetére
Okés, de ha igazi lett volna jártam volna korepetálásra
!
Amúgy mennyi az a k/d amit cheat nélkül lehet teljesíteni inf-ban? 3-4? Lehet cinkes, de bannolva vok 1-2 szerverről mert párszor leszedtem az adminokat....nevetséges szerintem. Az "ilyenek ne menjenek el" adminnak.(#86436) S.Richard
Elhiszem neked, ha dobsz 1 linket.(#86437) G4ula84
Nem az, csak szeret más tollával ékeskedni.(#86439) techpor
Úgy érzed feszült vagyok?Nem témába vág de igaz hogy idén jön a BF5?
-
Dtomka
veterán
válasz
daveoff #86426 üzenetére
Erősen cheat gyanús, vagy photoshop. A 2 közül valamelyik.
Jah, még 1 lehetőség van, akkora kemper, melyet még nem hordott hátán a föld.
Ha egyik sem akkor nagyon ügyes, de ez kizárt. Ilyen statot nem lehet összehozni, csak valamiféle "segédeszközzel".(#86431) HollyBoni
Nem a 970 -nél volt az a botrány, hogy ha 3,5 gb memnál többet fogyaszt akkor kritikusan esik vissza a teljesítmény? -
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #86405 üzenetére
Hát akkor minek van?
(#86406) csa33ee
Igyekszem úgy tenni.(#86408) techpor
Nem ettől leszek jobb játékos, csak láthattad, hogy nem igazságos...Tartom magam értelmes embernek, és eddig nem is zavart de amikor már 3x látom, hogy -xx skill a semmiért, hát az kicsit zavar. A k/d vel játszanák ezt el akkor na arra már tényleg háklis lennék. Igyekszem a 2.43 -at tartani, de 1re nehezebbMind1. Köszi aki érdemlegesen hozzászolt a témához.
-
-
Dtomka
veterán
válasz
Edem05 #86400 üzenetére
Lehet, hogy az de kicsit igazságtalan. Ha ez a játék megjelenését követően történne, még nem zavarna (annyira) a dolog. De így, hogy már pár éve (2013.10.31 jelent meg) kész játékkal játszunk kicsit elfogadhatatlan, legalábbis számomra.
(#86401) HollyBoni
Itt megtalálod a kérdésedre a válasz(oka)t:
How Skill is
calculated -
Dtomka
veterán
Kicsit kezd számomra idegesítő lenni a Battlelog "számítása". Linkelek 2 képet és egyből látható lesz miről beszélek.
Ez 1 korábbi eredményem, amely egész jóra sikerült. +36 skill pontEzen viszont nem öltem és nem haltam mégis -41 skill pont!
Map váltás volt és alt+f4 -et nyomtam. Ti találkoztatok már ilyennel?
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85142 üzenetére
Úgy is próbáltam hogy origin-en belül indítottam a játékot de a battlelog hibát ír ki. Majd készítek képet.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85140 üzenetére
Próbáltam azt, hogy originbe belép a régi email címével de ott már nem tudja beváltani a játékot, mert úgyé az origin azonosítóhoz aktiválta. De nem értem akkor ha belép battlelog-ba akkor miért nem látszódig a join gomb.
(igen kb ugyanazt írtam le mint előbb, csak idegesít a dolog.)
Köszönöm türelmes és segítőkészséged Próbálkozok. -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #85138 üzenetére
Nem originen és sima alapjáték. Egy új azonosított adott meg, de nem tartozik hozzá e-mail cím. Nem tudom, ezt hogy hozta össze, vagyis bénázta el. Ha originbe belép akkor ott a játék, de mikor a battlelogba akkor oda ugye kell e-mail cím is.
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megvette a BF4-et. De valamit elrontott. A lényeg, hogy beaktiválta a kódot, de nem tud játszani. Az email címére jött megerősítő e-mail, viszont ha belép battlelogba akkro a szervereknél nincs join felirat.
Mit tud tenni? A segítséget előre is köszönöm! -
Dtomka
veterán
sziasztok!
Gondoltam kicsit játszom. Elinditottam az origint és leszedte a Dragon valey mapot. Utána letöltöttem és feltelepítettem a legacy packot...de még mindig nem tudok rajta játszani.
Mi lehet a gondMegvan a bőngészőből ki majd bejelentkezés után már ok
(#82232) gabor7th
Igen, nem érzékelte.(#82233) kisza25
Igen a logout/login megoldotta. Csak az originből léptem ki azt hittem, hogy az elég de nem...Köszönöm a gyors válaszokat!
-
Dtomka
veterán
válasz
kriszpontaz #80229 üzenetére
Igazad van...
A csapat szállítót lőttem volna a helyében az szinte mindig fullos frag -
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #80117 üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
pulyka jocó #80109 üzenetére
Én nem vagyok "premiumos" és mégis fel tudtam venni
. Más pályán igaz még nem próbáltam ki, na de ami késik...
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #80076 üzenetére
Lehet, nem tudom. Pár hónapja van csak meg. Igyekszem, bár sokat nem tehetek. Ha nem "hozza" ezt a sávszélességet, akkor reklamálok
-
Dtomka
veterán
válasz
ScomComputer #80039 üzenetére
Nah, örülők, hogy ok lett, szívesen!
-
Dtomka
veterán
válasz
ScomComputer #79989 üzenetére
Hoppá, nekem is ezt csinálta az elmúlt napokban.
De az alábbi videoban látottakat elvégeztem és azóta minden ok.
Battlefield 4 "Invalid License" Startup Error Fix Tutorial (PC) -
Dtomka
veterán
válasz
sixpak #79804 üzenetére
Itt nézted?
Battlefield 4 Purchasing ERROR -
Dtomka
veterán
válasz
eladohardver #79754 üzenetére
-
Dtomka
veterán
Lehet, hogy nem függ össze a patch -csel, de mintha normalon könnyebb lenne lelőni az ellent...
-
Dtomka
veterán
Miért lehet az, hogy dx11 -gyel több FPS-sem van mint Mantle-val...BF4-ben? Dx11 -gyel 125-85 között, mantleval alig megy fel 100-75-re. (win 8.1 x64)
Az új driverek ilyen jó hatással vannak a régebbi vga-kra? Akkor dx12 sem lesz olyan jó mint vártam :S
Más is tapasztalt hasonlót?(#76094) Zolar
"Napi szinten találkozom a mocskos csalókkal" Én isDe a report megy...
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Van köztetek aki átállt Windows 10 -re?Hogy "muzsikál vele" a BF4? Azt hallottam, hogy lehet nyerni pár FPS-t. Köszönöm a választ!
-
Dtomka
veterán
válasz
Dtomka #67895 üzenetére
"csak azok az emberek aktívak akiknél a játék be van töltődve..." Javítanám magam, csak azok aki éppen
"élnek" (spawnolva vannak)
+2 perc játék után tapasztaltam:
stabilabb FPS
a kobra célzó is vékonyabb...
a scar -h gyengébb lett(#67898) kovy29
Igen? Nekem csak a 2 említett mapon okozott sokszor gondot, ezért emlékszem azokra leginkább. És még mindig fennáll ez a "hiba"? -
Dtomka
veterán
Látom jött egy patch. 2 dolognak örülnék ha javították volna:
1 - A lépcsőn a beakadást - A Paracel Storm mapon
az ajtóbejáratnál lévő beakadást pl a Siege of Shanghai mapon2 - Zavod 311 a tetőről való sniperkedésnél vettem észre, hogy a ház tetejének az "éle" fölött láthatatlan fal van.
+ha a netcode is javulna mert néha még mindig van olyan beszaladok fedezékbe és utána esik össze az ember.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI #67454 üzenetére
Ez azért elszomorító...
(#67455) bunfi
Gondolom valami tizenéves menőgyerek... -
Dtomka
veterán
Nem igaz egyre több a csaló...
ELEXiTRiXHD -
Dtomka
veterán
Nem tartom magam lámának, de 0:2 nél gyanus volt...majd a statját nézve:[link]
rákerestem a srácra:
SlampaTillMordin (K/D:8.2) -
Dtomka
veterán
válasz
spanglee001 #65268 üzenetére
Nekem nincs + a premium, de a 3 ban +volt. A BF4 ben is elég jók az alap mapok, szerintem. De sokak szerint a 3 jobb. Én nem azt mondom, h jobb, hanem h más, de nekem a 4 jobban bejön, már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest