Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
SX-en miért ilyen pixeles a BF4? Lehet ezzel kezdeni vmit?
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem az a baj, hogy A-D-A-D-zik, hanem mert a hitbox meghülyül tőle. Sokszor csak röhögök a sok idiótán, mikor ezt csinálja, belém nem sebez szinte semmit, mert annyi esze nincs, h az egeret a célon (rajtam) tartsa, én meg egy helyben állva lekapom fejessel!

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Még a Srácokat ébren vannak, addig nem tudok jönni.
-
prokxy
veterán
Hali Urak, ma tervezünk este 8-9körül egy kis BF4-ezést, járművezést, map kb mindegy, csatlakozik vki vagy lehet csatlakozni? 3-an vagyunk egyelőre.
-
prokxy
veterán
Hali népek, ezek az esti IRAM meccsek rendszeresek? Lehet, felrakom ezt a nosztalgiagémet pár karika miatt!
Jó lenne már tankozni egy értelmes járművel. 
-
prokxy
veterán
Húh, Srácok, a BF1 után a 4-ben a tankozás, vmi epic újra, végre haladós és ér vmit a gunner is!

-
prokxy
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
A PIAT csapattal kis kib@szott az SnP, mert addig variáltak, amíg nem tudtunk felállni a megfelelő csapattal.
Van pár büdös paraszt köztük, IRAM-on szoktak okoskodni, baserape-elő majom némelyik, laxaros vagy mi a neve...persze még büszke is rá!
Viszont az vigasztal, h jópárszor nézte a Go respawn Noob emblémámat! 
-
prokxy
veterán
IRAM-ról van most vki itt onlány? Autokicket kapok állandóan, le lehetne venni a KD szűrőt pls?
Pár kört mennék az itteni srácokkal. 
-
prokxy
veterán
Én is visszatérnék a BL-ra, gyorsabb, egyszerűbb, meg praktikusabb. Ez a felület meg csicsa, de ez legalább egységes minden platformon és vhol ez volt a cél, az originé pedig, hogy onnan indítsuk, barilista, invite játékra stb, hajaz a steam-re, csak még nem 100%-os, de sokat javult az utóbbi időben.
Szóval türelem, de a BF4-et sztem le is törlöm sztem, nem kell nekem az a 32GB frissítés vagy mi is az!
szerk: na igen, ez a GPU pörgetés a menüben, nem értem, h miért nem lehet azt gyárilag lekorlátozni 30-60 FPS-re, volt már ez a téma itt...de el kéne juttatni hozzájuk. Pl. a BF4-ben a mapok töltésekor is 30 az FPS limit, ha jól emlékszem...bezzeg egy jó Crysis esetében 1000 körülre lazán felment, sőt még a Crew-nál is ha jól emlékszem!

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem fent van, de megy is a levesbe, elég volt a 4-ből!

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én nem, én még nem jelentkeztem be!

-
prokxy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
101 like 4 dislike...erre nem tudok mit mondani. Ennyit tud ez a játékosközönség, csak akkor lennék kíváncsi a véleményére, ha épp a másik oldalon van és ez a gyerek 200m-ről leszedi pikk-pakk az AEK-kal...na akkor like-olná-e? Sajnos sztem igen, legalábbis némelyik, mert azt hinné, h ez skill. Sok gyökér!

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A BF4-en nem tudom magam már felidegesíteni, gyiku még csodálkozott is. Tény úgy játszom, h egyik körben trollkodok, funkodok, másikban meg odateszem magam, de a kettő kb ugyanaz eredményt szokta hozni!

Tény, múltkor IRAM-on már zavart, hogy egy srácot nem tudok kimbtlaw-ozni, úgyhogy kövi körben előkaptam az AEK-et és toltam egy 27-1-et Lockeren félideig, majd a másik felétől megint jött az mbt low!

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt tudjuk...

-
prokxy
veterán
Nálam GTA5-nél volt olyan utoljára, h szólt haver: nézzek ki az ablakon! Mondom minek? Nézzé' ki most! Redőny felhúz, nézd má' világos van és így már le sem feküdtem.
De már a napi 4-5 óra alvás meg szokott lenni!
Bár a vasárnap szarul is ment, mert előző este 3-kor kerültem ágyba, néztem a Royal Family táncikát.(#96338) Prosector: nekem bejön az 1, csak még nem találtam meg a kedvenc fegyóm benne, egyszerűen vmiért mind szar, bár most a hellriegerrel elvagyok, csak lassú, főleg úgy, h utóbbi időben a gyors fegyók jöttek be. BF3 is mehet tőlem, jó kis Dama rush, hmmm, meg Kharg Island, jól is esne!

-
prokxy
veterán
Ne is mondd, gondold el, épp lopakodtam E-nél, fogócskáztam gyalog mackónak a LAV-jával, majd hirtelen Párom megfogta a vállam, h mindjárt kelnem kell, nem-e mennék már aludni?
Nem ijedtem meg, ááá, cseppet sem! 
#96335) Prosector: ha nem lenne a 4-ben az IRAM szerver és nem lennének rajta magyarok, ismerősök, már rég fent sem lenne a gépemen a BF4...ha lenne 3-ban szerverük, akkor ott játszanék az 1-en kívül, olyan levezetőnek kb.

-
prokxy
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
Ha EMS és Zero jönne, már én is ott lennék, de a hétvégén is BF-eztünk kemény 1 órát, sztem már várták, h a körnek vége legyen...megunták az emberek...
Van hogy én is beugrok a 4-be játszani, mint tegnap is, pl. golmudon végig ökörködtem az egészet, utána Zavodon meg játszottam ahogy szoktam, előző alkalommal Hainanon trolling, Lockeren meg ami a csövön kifér!

A gáz az, h az 1-et is alig játsszák, hétvégén napközben volt időm felmenni, max 1-2 ember lézeng, de inkább senki, este ha összejön, akkor talán megvan egy squadnyi, de kell néha fél óra, hogy be tudjunk menni egy szerverre, főleg, ha a legtöbbje skillesebb az átlagnál.
-
-
prokxy
veterán
Kár, h nincs ilyen lista, h az AEK-emmel hányszor lyukasztottalak ki!
De tény, jól bánsz a késsel. Én 2x próbálkoztam knife only szerveren a bronz acsit megcsinálni, kb 0-10-nél feladtam 
Holnap gyere BF1-be, ma talán késő este tudok jönni immáron 144Hz-en, +300 skillpoints!

-
prokxy
veterán
Nehéz volt lekéselni, amikor épp írok a csetbe a sejhaj map D zászlónál középen, simán leszedtelek volna, h nyald meg!

DE ez a késelés, amit már említettem, akkora egy szar, nekem még a bronz acsi sincs meg, inkább lelövöm az enemyt, mert ez a counterelés egy bugos szar!
folczy! Ez komoly? Gyiku sztem most levedlette a bőrét úgy megörült!

-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Az a nickje, vagy lószaros, nem is tudom!

-
prokxy
veterán
SnP-s van itt vki? Ti mindig úgy játszotok, h baserape, miközben van az enemynek zászlója? Ilyen csicskák vagytok? Vagy csak a laxaros ilyen 5 éves és noskilles kis szaros?

-
-
prokxy
veterán
Üdv, rég jártam erre...lesz mostanság vmi összeröffenés a BF4-ben?
-
prokxy
veterán
válasz
Astroboy
üzenetére
Féltem.

Tank az nagyon lomha itt, a B-től pikk-pakk szétkaptak volna.
Megnéztem a nonlive körben, h tudnak-e srawozni, hát igen...így tudtam, h sok esélyem nincs, főleg úgy, hogy a BTR-ünk A-C közt mozgott, így egyedül maradtam volna egy tank és inf ellen. Nem lenne ez gond, ha az AP nem lenne bugos, de sajnos az, ha meg egy sraw is betalál, akkor pápá, tank pedig lassan spawnolt, szóval emiatt.szerk: tank ne szökjön már, arra ott a quad és a kis szarok, gyorsak, stb.
Másik pedig hogy nem 1x kiszedtem a csapatszállító helit, pontosabban mobility-ztem a tankkal a D-ről, így kevesebbszer tudtak droppolni róla!
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Teljesen megértelek, de ahogy Dave is mondta, mindig lesz vita, de mindig lesz baráti szó is, sőt, sokkal több a játékban a szórakozás, mint a veszekedés, mérgelődés!

Itt ismertem meg sok barátot, köztük Téged is, szóval ez csak jó már!
Volt köztünk is vita már, emlékszel ugye? Na, de ki nem szarja le, megbeszéltük, h ez csak egy játék és szent volt a béke kis hiszti után.
Szóval FoS-d le, vmelyik nap meg majd felhívlak, h mizu van, meg majd én is mesélek minden félét vagy akár leírom priviben!
szerk: BF1-et vedd meg, 12.500 körül van GMG-n, aztán eltankozgatunk a Landship-ben!

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Mit röhögtél azon? Mert meg mertem védeni a csapattársam és egyben barátom a rágalmazásoktól???? Mi a franc van veled, de komolyan? Nem is játszol még BF-fel sem, már 1 éve, mi a francnak kell így reagálni és kötözködni másokkal??? Nem értelek...haver vagy bazzeg, miért csinálod ezt?
(#94251) aram01: most mentem pár karikát, este nem leszek. Holnap meg még BF1 trial és le is telik a 10 óra.

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem izgat, valóban, de itt a hangulat nagyon ott van, ez kárpótol a béna AI-val szemben!

DOOM-nál is amikor meglátok egy olyan portált, amiből ki kell venni azt a dugót és utána jön a szörnysereg, akkor szoktam kilépni. Unom, ez van

szerk: a mondandómból megint sikerült kiragadni a "lényeget", de komolyan, itt mindenki keményítőt vacsorázott vagy mi a faszom?

-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Oda direkt nem iratkoztam fel!

(#94198) players111: azt én is bármikor, ma lesz vmi közös game?

(#94201) Godlike79: ez a kupa arról kellene szóljon, hogy a már végletekig kijátszott BF4-et feldobja, aki még játszik vele, ill. itt lehet szerezni új ismerősöket, mert az nevez elvileg a kupára, aki tud csapatban játszani, szeret vele játszani, stb. összekovácsolja a közösséget, de most jelenleg totál az ellenkezője van.
(Bár én egész jól összehaverkodtam az IRAM-osokkal, annak ellenére, h még anno banolva is voltam náluk!
)Nekem pl. tök jól esett, hogy úgymond volt egy kis tétje a dolognak, amikor múlt héten IRAM-mal mókáztunk egyet a H4CE ellen, tökre élveztem, mert a public-on is vannak jó körök, de ez mégis más. Picit feldobja az egészet...emiatt csinálják a Srácok is sztem.
Megváltást a BF1-től vártam(én is), de a járművek ott nem az igaziak, a bétában jobb volt sokkal, most kb szenvedés. (Oké, lehet itt is érvényesülni vele, de a BF4-hez, a taktikázáshoz, stb köze nincs)
Viszont a hangulata átjön, a SP az nagyon durva, multihoz pedig hozzá kell szokni, nekem az inf nehezebben fog menni, mert közben a BF4-et is tolom, szóval vagy itt vagy ott fogok esni-kelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)