Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Astroboy
üzenetére
Edu is IRAM-os, csak még nem tud róla

Így utólag jelezték páran, hogy ha tudtak volna róla jönnek Ők is.
Ugye egy zárt csoportban lett megírva, azért így is voltunk sokan, de itt is lehetett volna jelezni szerintem, csak én nem éreztem magamat jogosultnak.
Meg nekem sem volt biztos, hogy ott tudok lenni.
18:00- kor tudtam megnézni, hogy a bf4 elindul-e még a gépemen, aztán végül ott tudtam lenni. -
kisza25
félisten
válasz
Astroboy
üzenetére
Itt vissza lehet nézni a HELLEGO emlékmeccset
R.I.P. -
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
jap én famas-t könyebben megfogom, mint aek-t, csak sajnos az ki lett tiltva kupáról, így elég nagy hátrányba kerültem, mert mindenki aek-el tolta eddig is, gondolom nekik nem tetszett a famas, mert nem bírták megfogni, aki meg igen carrá lőtte őket

Famas titka, hogy supressor kell rá, sokkal kisebb lesz a recoilja, meg a legtöbb fegyvernek, én ezért rakok mindenre supressort, így mondjuk hátrányba kerülök a macros heavy barelesekkel szemben, de akkor sem fogok macrozni
így maradt kupára az ACW-R nekem, bár nem hiszem hogy indulok még, mert már nem volt időnk gyakorolni, csak éles meccsekre mentünk fel, így meg esélytelen -
kisza25
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
azt amúgy már próbáltad, hogy amikor lősz nem csak ráfekszel a bal egér gombra, hanem rövid sorozatokat lősz? na ő pont ezt csinálja, ahogy én is, utálom az összes csalót, sose csalnék, semmi értelme, önátverés, de engem is folyton lecsalóznak, pedig egy közepes játékosnak tartom magam.
guftabi96: az egyik kezedet a seggedbe dugod, fél lábra állsz, akkor is lelövöd és ezt ő nem tudja megemészteni, menjünk inkább PUBG-ot játszani
-
kisza25
félisten
Én azt nem értem, hogy egyfolytában szidjátok az IRAM szervert, akkor mi a fészkes fenéért jártok fel rá

Mintha ez az egy szerver lenne a bf4-ben és kötelező lenne feljönni rá
Amit ti nem értetek meg IRAM az nem pro játékosok gyülekezete, hanem barátoké, akik este, ha van idejük feljönnek játszani+ TS-re és ez kikapcsolódás, szórakozás okán teszik.
Feljönnek ilyen 10 k/d arányú emberkék szétcseszik a játék élményt, pláne, ha 5-6 ilyen jön fel, meg kicsit még okoskodnak, k anyáznak, meg arcoskodnak.
Aztán mikor kirakjuk őket, akkor megy a köpködés, de kérem szépen, van egy csomó másik szerver ahonnan kidobathatjátok magatokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alternatíva:
béreljetek szervert és csináljátok jobban, aztán felmegyünk, valami nem olyat teszünk, kiraktok, ilyen egyszerű
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
ja gondoltam, hogy újra raktad, én sokszor jártam már így

-
kisza25
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
PunkBuster letölt, elindít, frissít, bf4 hozzáad
PunkBuster service letölt, lefuttat, örűl -
kisza25
félisten
válasz
Prosector
üzenetére
Kunshikitty
vagy nem, de ez is vörös
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
tudom ökör iszik magába, de nem lesz ott senki, akkor addig berugok egydül és már mint házigazda fogadlak titeket

Kabóca a házigazda? -
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Na gyerekek 1 hét a taliig, mikor érkezik az első emberke, mert korán mennék (dél), ha már csak 1 napot tudok maradni

-
kisza25
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Guftabi kinyír akkor ezt látod, különös ismertetőjegye szottyadt zacsi

-
kisza25
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
a fotón a bf4 IRAM clan tagjai vannak, akkor mi tartozik jobban ide, ez, vagy a te gépproblémád a épeddel?
-
kisza25
félisten
tudod, ha van egy nagyon pro játékos, az nagyon el tudja venni a kevésbé jó játékosok kedvét, pl 1db jet pro eltudja cseszni az egész játékélményt
A példád azért rossz, mert az a tag akkor volt fent elöször, Muki meg már nagyon sokszor fent volt
Mi azért járunk fel játszani, hogy jókat játszunk, szórakozzunk, de faszerdőben nyitott szájjal rohangálni nekem nem szórakoztató
stoon: az elmúlt 1000 órában kb nem is ültem konzervben
-
kisza25
félisten
válasz
vtomi2
üzenetére
az ok, de akkor hogyhogy csak 1,57 a k/d-ja

nekem meg 1.46 (most hiába mutatom az utolsó reportjaim, mert gtx 745-el és 70-100-as pinggel játszom
) -
kisza25
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
azthiszem én is áttérek erre a 870 mcs-re engem is azzal szoktak idegesíteni

-
kisza25
félisten
válasz
pEtii94!
üzenetére
felbontás?, amúgy sanszos, hogy a CPU kevés, mert nekem simán ment ultrán egy rx 470-el ami gyengébb, de i5-6600 volt mellette, bár ultrán nem kellene CPU limitnek lennie, energiagazdálkodás ki van lőve?
Csak akkor azt nem értem, hogy azonos konfiggal rendelkező személyek, hogy érnek el sokkal nagyobb fps-t?
lehet húzzák a procit? -
kisza25
félisten
válasz
kissadam22
üzenetére
x4 965 simán ezért is lagolhat
-
kisza25
félisten
válasz
Venyera7
üzenetére
innen indítva is?
ja megjavult akkor ok -
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
a mobilnettel 1 bajom volt, hogy eszi a gépet is rendesen
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
24/7 játszol, vagy mi?

5GB 1 napra, akkor 10napra elég, szóval te 17 órát szándékozol játszani naponta?
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
olyan 100-150MB mapptól függően
-
kisza25
félisten
amikor úgy érzitek, hogy célra tartatok, de mégse sérül az enemy lehet csak ez történik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
kisza25
félisten
válasz
warmonger441
üzenetére
gratula ügyesek voltatok

mostanában nem sok idő jut gyakorolni és taktikázni, nem is szereplünk valami jól, mondjuk múltkor jó kis körök voltak, még, ha 100-100 tickett-el vesztettünk is. (nem a legutsó, hanem az az előtti) -
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
tegnap nem volt kedvem járművezni, az első körben is gyalog mentem és zászlókat foglaltam azon a pály ez nem túl kifizetődő

Ja mostanság sokat lockereztem, mert azon kellett játszani az első WAR-on, meg kupára próbálgattam a fegyvereket, de nekem valahogy még mindig az ACW-R adja a legjobban
Mindig szöktem, meg lett az eredménye
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
ja már ilyen WAR mix, mert tele volt tegnap is WAR-os csapatokkal (PIAT, H4CE, mondjuk az lehet ugyanaz IRAM-ból is fent voltunk jópáran), jó körök voltak

Ezt jól megfordították
itt meg bosszútálltam mindenért
-
kisza25
félisten
csak nálam tűnt el egy csomó szerver?

-
kisza25
félisten
válasz
guftabi96
üzenetére
Tudod, hogy rám mindig számíthatsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem videót linkelsz

Nekem is van mostanában napi szinten, pedig alig játszom, elég sok driver is jött a napokban, tegnap felraktam legfrissebbet azóta nem volt, amúgy update óta vannak az exe hibák, pedig teljesen újra is raktam a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)