- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
-
pohár
félisten
válasz akela91 #48897 üzenetére
az igen, szerintem nekem még életemben nem volt olyan alacsony pingem
de egy próbát megér szerintem ez a szeró is pingtől függetlenülde nagy
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spanglee001
addikt
Igen ezért mondtam, 40 felettire én sem szoktam járni
de beraktam kedvencnek, hátha javul valami
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
pohár
félisten
válasz spanglee001 #48895 üzenetére
mé, mennyi?
nekem 90 volt rajta, mindent beadott rendesenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
aki szeretne jókat játszani, találtam egy istenkirálycsászár szervert, megy rajta minden és mindenhogy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Rico45
őstag
válasz kriszpontaz #48885 üzenetére
Háát én ezt az opciót nem találom :-( Jó volt sok évig akkor most miért nem ..?
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
afrojack1
senior tag
Ti miket használtok az aek-971-re? én próbaltam mindenel de ez nem az én fegyóm!
SC: Herczku_Death
-
Rico45
őstag
válasz kriszpontaz #48839 üzenetére
Nem lett jó! 3659 (UDP) is open.
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #48866 üzenetére
Isten őrizz nem kötekedésként mondtam. Csupán én az ilyeneken nem akadok fenn. Elhiszem, hogy bosszantó...de ez még mindig jobb mint amikor egy tank vagy ivf halálra gyalázza a csapatot és senki nem jönne be egy RPG-vel vagy nem tesz semmit azért, hogy felrobbantsa. Vagy az AA amikor a kezdő határán kempel Lancang-on. Ha ki mered lőni akkor ő a kezdőn volt....ha lelő...akkor pedig nem a kezdőn.
Most elkezdtem SQDM-ezni. Szerintem nehéz. Ha ki vannak egyenlítve a csapatok akkor nehéz és izgalmas. De el tudom dobni az agyamat...amikor engineer-eket látok. A support az még oké....a recon is ...ha a pálya olyan...de egy engi...pdw-kkel, meg shotikkal.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Enton
addikt
válasz @rglaaf #48878 üzenetére
Ts ip-t szobakódot/nevet lehetne ehhez kapni?
(#48880) prokxy:
Úgy is jó!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Az még csak hagyján,hogy beül és lövöldöz,de nem javítja a gépet csak ücsörög,ha én kiszállok szerelni meg elcsórja a gépemet.Nem szoktam általában beírni a chatba ,de az ilyeneket elküldöm a halál f@szára.Kár, hogy nincs valódi friendly fire a játékban ,mert ezeket csapattárs ide vagy oda lelőném a picsáb@
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
ennyien be sem fértek az RS-re alapból este 3-4 fős várólisták vannak
bár mire valaki abbahagyja addigra már joinolhat a következő(#48878) VAN der BOSS: vagy már nincs az a túlzsúfoltság?
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Enton
addikt
válasz prokxy #48871 üzenetére
Ahhoz én is szívesen csatlakoznék, ha nem is nyolctól pontosan de utána nemsokkkal tuti, max fél kilenc és ugyis hazajövök.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
@rglaaf
veterán
válasz prokxy #48851 üzenetére
persze ná minden este , tegnap este nem is tudom ki volt ott de végig nézte premier plánba hogy szétaprit a jet 5hp-ra kiugranánk javitani erre belénk b@ssza, mert nagynehezen irányba állitja de felhuzni az orrát az már luxus
a jihádosok meg c4 trollok miatt már igy is olyan vehicle sensin játszok hogy már alig tudom kontrollálniPSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #48864 üzenetére
Dehogynem könnyű, megkerülöd a népet, majd bumm, nagy kaland, nehogy már skilles legyen...az írásoddal nem értek egyet, bocs Mester!
Gunner...ha nem barátokkal játszom, akkor a gunner 90%-ban csak potyautas és arra jó, h felfedje a pozíciómat, meg idegesítsen, h mindenre lő, ami nem saját maga. Meglát egy jetet, lövi, minek????? Spotolja és puszi.Nem linkelek be reportokat most, melóból nem érem el, de barát vagy, megnézheted az utóbbi pár köröm, megosztottam...az a 2-3 halál nem ér meg fegyverváltást, meg van amikor csak azt látom oldalról, h gurul a quad, ott aztán mehetek a guideddel a picsbe, főleg rogue-n igaz ez.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
válasz marilllyo #48864 üzenetére
és mit érsz a guided töltettel, ha oldalról jön? +az ilyenből még azt is kinézem, hogy a 3. halál után lerammel jettel..
ha ennyire nem tud játszani vagy mit csinálni a körben felesleges elindítani, kész..
gunner sem tudja mindig lelőni a quadról.. (másfelé néz, pl. egy rpgző enemyre, vagy simán nem adja be a killt. és már ott is van a halál, vagy pl. Lancangon 1 tank mínusz, mert van 1 gyökér a túloldalon..)
és ezt szerintem ezt nem írhatjuk fel a szép teamplay volt Józsi oszlopba, mert le c4 quadozott valakit../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
marilllyo
veterán
Én nem tudok haragudni a jihadosokra. Nem olyan könnyű az. Silk Roadon tank +guided és 10 av ribbonnal zártam. Szinte csak motoros volt.
A gunner feladata, hogy elkapja. Ha sok a jihados változtass a loadouton guidedre.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #48861 üzenetére
Bagoly mondja...
(#48859) devilinsid3: tegnap is csak azt látom a "szemem sarkából", h odagurul egy C4 jeep, "X"-be, aztán killed by MajomC4LuzerGaylordAssholeLegyel és dobja a vigyori szmájlit a csetbe...írtam, neki, h noskill gay, aztán jött a szájtépés, h ne rage-eljek, mert "i played just for fun" idóta szöveg, mint amit Te is írsz, nyomorékok, mind!
Persze az AP szart sem ér ilyenekre, meg ahogyan a jetek ellen sem...mechanic a specializációm már jó ideje, de még így nincs esélyem megjavítani a tankom, ha egy jetes rámszáll. Mert ugye 1 rárepülés jobb esetben disabled, rosszabban perec. Ha előbbi, akkor javítom, de nem tudok olyan hegeszteni, majd gyorsan elkucorogni egy fal mögé vagy bárhová.
#48860) Liquidator: igen, elgondolkoztam, mert már kezdem unni ezeket, meg néha jó lenne Dawnbreakeren tdm-ezni egyet max 24 fővel(ez addig marad ott kedvenc, míg nem jön a BF4-be a Noshahr remake); meg amikor rusholni akarok alig van üres szerver, amin van csapatjááték, max 24 fő ott is, stb... Persze ehhez játékosok is kellenek, na meg pénz, idő...
(#48858) Dark Archon: kösz a tanácsot, egyelőre csak puhatolózom még él bennem a 2 napja szinte csak jehad miatt halás és ezt qrvára meguntam!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dark Archon #48858 üzenetére
Prokxy ráér, egész nap csak úgy tesz mint aki dolgozik, aztán meg elmegy betegszabira BF4ezni.
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #48854 üzenetére
elvileg ott a kemp is tilos, de az admin gyerek folyamat kempel B mögött tankkal Lancangon majd mikor megemlítem neki, hogy legalább adminként tartanátok be a saját szabályotokat akkor banned: disrespectful
szóval a szabályok addig érvényesek (és ez szinte minden adminra igaz) )amíg nem őt ölik meg úgy.. vagy pedig érvénybe lép a quick rules és random bármire kitesz, mert 0-6ba vered és idegesíti, hogy meghal és semmit nem tud ellened tenni(#48856) prokxy: ez nem trollkodás (szerintük), hanem game style meg "just for fun" meg egyéb szánalom szöveg, hogy miért nem tud normálisan játszani.. menjen c4ezni quaddal leszarom, de ne c4 quaddal.. esélyed nincs lereagálni az oldalról jövő quadot.. bár láttam már olyat is aki m2vel jön és mikor leugrik róla ugye rögtön berobban a kocsi, lesuicidol majd lecheaterez.. szimplán, mert nyomorék azért már csal a másik.. ja..
a TDM nem jó, mert elég sok makrós van már itt is tegnap is volt a gyerek 30 órát sem játszott, de jobb accuracy-je volt carbine meg egyéb fegyverekkel, mint bolt rifle-vel.. azért ezt kicsit nehezen hiszem el
(és itt nem azt értem, hogy carbine: 18%, bolt rifle: 14 / hanem, carbine 38%, bolt rifle 36%..)(#48858) Dark Archon: nyugi kiszának van szabadideje
csodálkozom is rajta, hogy ennyit tud játszani (és nem megbántásból) azok mellett amit "elvileg" még csinál mellette, munka család szórakozás meg tudjamégmi
én egyszerűen egy átlagos hétköznap nem tudok napi 3-5 óránál több időt szakítani PC játékra.. na nem mintha baj lenne csak úgy érdekesen nézek 1-1 profilt amikor látom, hogy van 6-800 órája benne.. hogy a picsába ? és mellette a legtöbbnek tuti van WOW accja meg még millió játékkal tolja..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
addikt
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #48855 üzenetére
igen számít én nem csinálok ilyet ott igaz máshol sem, csak néha, ha rám jön a trolkodás
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #48853 üzenetére
Itt legalább vissza van fogva picit a trollkodás, ami alapesetben nem olyan gáz, csak amikor már 5 halálból 3x halsz miatta, kicsit kezd idegesítő lenni. Trollkodáson a C4/M2/M15-ös jeepeseket értem; ott furikázik vele a nemtom mennyi ideig a kis tizenéves maki és arra veri, h csinált vele egy multikillt.
Nem érdekelne ez, csinálja, csak ne csessze el más játékát, mert ez az.Komolyan elgondolkoztam azon a többi klántárssal együtt, h kéne saját szerver és olyan jól esne ezeket kivágni. Vagy TDM-ezni kell és kész!
Nektek melyik driver van fent ATI-nál? 14.4+dx11 jó, néha van csak exe hiba, elgondolkoztam 14.6 Mantlen. 7970GHz Edition, vélemény?
#48854) kisza25: bizare-t megkérdezheted, h tegnap milyen pipa voltam arra a lengyel makkarcúra, aki ezt csinálta. 33/4-gyel végeztem, 2x így ölt meg, a másik 2 az én hülyeségem volt.
De megbosszultam a halálunkat, kb 5-6x rajta
Ja és írja a kör végén, h EASY... 15/18-as stattal, a mezőny középéről, lúzer#48855) Godlike79: TS-en ma eugabesz-t faggatom ki szerverbérlés ügyében... Jöhetnél ám!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
iMaverick
addikt
Mantle-el jó, de darabos.
Én ezért maradtam a DX-nél... Az megint más kérdés, hogy nem tudom, hogy nálatok miért kezdte el megint ezt az EXE meghalást... Nekem még az elején gyakran volt ilyen, aztán ahogy jöttek a patch-ek és tettem fel javított Catalyst-ot, el is tűntek...
(#48849) Cris99: ezt az ALT+ESC-pes dolog nem ua., mintha pl. ALT+TAB-ot nyomok? Csak azért kérdem, mert nekem az rendre lehalasztotta a gammát! (Mantle Error-r kaptam.)
szerk: kipróbáltam itt a melós gépen... Hát ua. csak nem dobja fel a programok előnézeti képét, hanem rögtön vált. Na majd este kipróbálom!
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
zack
nagyúr
Mantle-el jó, de darabos. Visszaállítva DX11-re leáll az exe...
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Rico45
őstag
válasz kriszpontaz #48839 üzenetére
Köszi a választ!
Este meglesem
-
zack
nagyúr
válasz kriszpontaz #48845 üzenetére
Van. De eddig nem volt, pedig mindig a legújabb driver van fent. Már egy ideje nem néztem, mert eddig nem volt, de most megjelent a játékon belül.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez történik akkor ha az ellen kiugrik az egyetlen attack boat-ból ~80%-os hp-val
BattlereportIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
v!ct0y
veterán
Eddig toltam 11 órát és egyszer se lépett ki. Egy darab port sincs megnyitva és még a pb-t se frissítettem (lehet, hogy ezt magától megcsinálta) Volt már bf4 em akkor szinte minden körbe kifagyott. 2 napos win7 ultimate van fenn.
-
fornettisuti
veterán
válasz Rico45 #48838 üzenetére
En nemcsinaltam port nyitast, mert peccs elott nem volt ilyen error nalam.
Addig valtogatok szervert, mig 3-4-re jo lesz minden, de akkor jol adja a jatek azon a szerveren.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
DjDanee87
addikt
Nekem sem volt régebben exe hibám, de tegnap találkoztam 1el. Szerencsére csak 1el. Lehet nálam a Mantle orvosolta, vagy csak szerencsém volt. Legelső játékomban kb 10 perc után kidobott exe hibával, megvártam a kör végét majd visszamentem ugyanoda. Közben rájöttem hogy a WatchDogs miatt telepítettem új drivert a régi 13.12 helyett és így végre van Matle lehetőségem is. Át is állítottam arra, és utána nem volt exe hiba. Persze ebből nehéz lenne következtetést levonni, mivel 1szer fordult csak elő előtte (igaz nem is játszottam még patch óta).
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Elég ritkán játszok!Szombaton még működött a játék,vasárnap már ezt dobta :
ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.Mi a fene máár?Portot nyissak vagy mi? Hogyan kell azt?
Választ előre is köszi!
-
zack
nagyúr
válasz spanglee001 #48834 üzenetére
Tegnap 1 kurva 300-as TDM kört nem tudtam játszani. 60-70% magasságában mindig leállt az exe.
-
DeadMeat
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
lehet hogy meleg is van de olyat csapattunk gyiku kollégával hogy beleizzadtam jo kemény meccs volt
PSN:BiZzare_0 ️
-
spanglee001
addikt
Na nekem is van már exe leáll
-
strcpy
tag
Nem kell aggódni. Az utolsó patch óta nekem is elkezdett szaggatni.
Logoltam, abból annyi jött le, hogy ha rájön az ötperc a HDD-t és a wifi hálókártyát is egy-egy másodpercig maxon pörgeti.
A grafikonon nem tüskék; hegyek vannak bazz... -
törölt tag
Nekem a legutóbbi patch óta szinte mindig exe hiba van, hál istennek csak akkor amikor kilépek a játékból, így igazából nem foglalkoztat a dolog, de azért érdekes...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lowzor #48827 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak a sebesség számit.Hiába van akár 100 negát oda-vissza, ha a vonal minősége szar. Lehet nem a te neteddel van baj, hanem a szerver amin csücsül. Nekem ilyenek pl a lengyel szerverek. egyszerűen nem adja rajtuk úgy mint pl egy angolon, holott a pingem kb egyforma rajtuk. Fura dolgok ezek
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SipiBcs
őstag
Megfigyeltem: nekem akkor marha jó, amikor sokaknak gáz majd jön a patch és nektek lesz tutti, én meg szívok
Nálam most nagyon smooth minden, olyanokat lövök, néha csak pislogok! Végre elkezdtem CQ-zni, bemerészkedtem...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #48822 üzenetére
nekem is szar a netem és mikor highra tettem szaggatott, de ki sosem fagyott
nekem tegnap este 3/4 8 körül volt folyamatosan disconnect ea online és társai, de azt a hardlinenak tudtam be és mint kiderült nem alaptalanul, mert mára "elmúlt" a folyamatos dc/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
lowzor
veterán
válasz devilinsid3 #48819 üzenetére
tettem én már mindenhova, de ugyanúgy csinálja. Ha high-ra teszem, akkor még előbb crashel.
offon is csinálja, lehet hogy nem veszi a kikapcsolást, vagy nem tudom[ Szerkesztve ]
-
-
lowzor
veterán
válasz spanglee001 #48815 üzenetére
65-70 fokos a VGA. Proci is kb ennyi. 100 fok körül lenne gond...
A patch cseszte el, mert azóta szar, mióta a high frequncy-t on-ra tettem. Pont akkor kezdte el, szóval csak amiatt lehet. -
DeadMeat
nagyúr
-
spanglee001
addikt
válasz lowzor #48813 üzenetére
És azóta lett jóidő is nem?
Akinek melegebb van a szobályában, mint régeben ,az lessen hőfokot is.
Ne csak vga- cpu téren, hanem alaplapi vrm szinten isAki szerint jobb a 3, az emlékezetből mondja, vagy úgy hogy az előbb ment pár kört?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SkyS1gn #48812 üzenetére
Hát azért nem két hónap. Az a röhej hogy CTE-n 3 hét alatt volt 4 patch. Már rég megkellett volna tenniük, hogy bevezetik CTE-t. De jobb későn mint soha és remélhetőleg tanulnak is belőle.
Egyébként jobb. Sőt mondhatni játszható szinten van már.Némely alkalommal lehet élvezni is
De BF3-hoz képest még mindig gyér. A hitbox még mindig nem frankó.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
afrojack1
senior tag
-
lowzor
veterán
A Patch óta játszhatatlan nálam ez a szar, akárhova állítgatom a network smoothing factor-t, meg a high frequency-t.
Exe leállás 5 percen belül, ahogy belépek a játékba.[ Szerkesztve ]
-
Liquidator
tag
válasz devilinsid3 #48805 üzenetére
-
Olympos
aktív tag
Nektek is a BF Hardline demóval indított ma a Battlelog?
Tök jó: kérdezte a születési dátumomat, meg egyéb vackokat a Bétához, de nem láttam sehol sem kiírást, hogy hol adjam meg a számlaszámom a tesztelési időmből fakadó költségkiegyenlítés miatt ....
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #48796 üzenetére
ritkán lépek le (sajnos), próbálom menteni a kört, plusz ilyenkor extra motivációt kapok, hogy az ilyen kis szánalmas férgeket kiszedjem.. volt olyan szitu, hogy 2v1 lav párbajban kikaptak, mert én kiszálltam rpgzni ők meg csak néztek, hogy elfogyott a lőszer.. na az ilyeneknek lett kitalálva az mbt law, staff shell és társai, mert a csepp kis agyával nem fogja fel, hogy mi történik..
(#48797) afrojack1 még mindig nem vagy tisztában a "streak" fogalmával
meg az a 96-40 is sántít mikor nincs 1es kd-d sem/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #48803 üzenetére
Azért, hogy ha olyan mapon játszol, mint hainan, hogy nem a kezdőre rakja és csak egy van belőle akkor vissza lehessen vele szaladni a spawn és a
csicskásokcsapattársak oltalmába. -
Bjørgersson
félisten
válasz lofagi #48801 üzenetére
Pedig az AA azért mobil, hogy a bázison kempeljen vele az ember.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
afrojack1
senior tag
-
lofagi
addikt
válasz DeadMeat #48798 üzenetére
Nyugi, csak nem tudja mi az a killstreak.
(#48796) DeadMeat: de nem lehet mindig másik szerverre menni, illetve ez a jelenség épp elég gyakori ahhoz, hogy bele ne fuss
Mondjuk, múltkor írtam is, volt egy helis aki azért sírt, mert kijöttem a bázisról... O.o
(#48802) afrojack1: ezen a fórumon ez megengedhetetlen ne haragudjál már!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest