- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1136 üzenetére
Igen, az volt a Drone Strike...
Ez a China Rising ez olyan lesz mint a B2K, Originen már fel is tüntették mint Pre-order bonus.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
HeZzZ
senior tag
válasz Bjørgersson #1141 üzenetére
jajj a nosztalgia ilyenkor kap el az érzés hogy feltegyem a BF2-őt de ugyis csak 2 percet ha játszanék vele
powered by Tiger Lake & GA10x
-
HeZzZ
senior tag
válasz Bjørgersson #1144 üzenetére
komolyan mondom neked, tavaly nyáron én is toltam még egy kicsit nosztalgiából. minden hájjal megkent AIX moddal
#1143 na látod az is lehet
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #1141 üzenetére
Na egy Dragon Valley-nek én is örülnék. Dalian Plant se volna rossz, meg az Armored Fury-s mapok is bejöttek Nyáron felraktam én is a 2-t, hát elég nehéz volt visszaszokni a 3 után. Van amiben jobb mint a 3, van amiben a 3 a jobb
-
HeZzZ
senior tag
válasz Bjørgersson #1147 üzenetére
ha már itt tartunk, akkor tényleg baromi jó lenne elemeket átrakni a 2 ből a 4 be, amellett amit te is írtál hogy éjjellátó, még ott van a kötél is az épületekhez, meg ami nekem nagyon hiányzott a bf3 ból az a repülők bombái, tényleg mindent beleraktak a bf3 ba amit csak lehet gépek terén de a bombák kimaradtak sajnos
na meg remélem ez a naval warfare is nagy durranás lesz a 4 ben. én nagyon várom.
*BF fanatikus vagyok, úgyhogy képes vagyok elragattatni magam *
-
Chrys_
addikt
válasz Bjørgersson #1149 üzenetére
Bandart Desert pl. nagy pálya, amire büszkék a készítők, de hiába, ha az akció csak 3-4 pontra korlátozódik rajta. Ebből a szempontból egy Gulf of Oman sokkal jobb, nem véletlen emelték át B2K-ban. Dragont én is hiányolom
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1172 üzenetére
Miért ne lehetne? Minden ami a megjelenés elött van előrendelés
(#1173) G4ula84 Hol? A pohár fenekén?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1221 üzenetére
Steelbook + dlc, kezdenek jönni a normális tartalmak, de kivárok nyár végéig mire minden lap ki lesz terítve!
-
aAron_
őstag
válasz Bjørgersson #1223 üzenetére
nem hiszem, hogy bármi akadálya lesz a béta utáni előrendelésnek, bf3 esetében sem volt
What is your ikigai?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1223 üzenetére
Nem? pedig sokkal maradandóbb egy póló- steelbook, dogtag, wc pumpa vagy akármi mint egy masni az Abrams-re
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #1227 üzenetére
Jut eszembe: miért néz oldalra az egyéni képed?
Én azon elmosolyodtam amikor a Revelations-ban le kellett ütni a lantosokat és felvenni a ruhájuk. Yusuf meg megjelent ugyan azzal a kendővel a fején, de a lantos-énekes ruhában és nagyon hülyén nézett ki...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
7600 GS
addikt
válasz Bjørgersson #1247 üzenetére
Hmm, ennek örülök. Remélem elő tudom majd rendelni az 576-ban, egyelőre még csak a sima verziót látom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1299 üzenetére
Demózás lesz, ráadásul a placcon lehet majd tolni is helyben.
Több órát említettek.
Szerintem úgy lesz hogy 10. EA konferencián lesz egy MP reveal trailer, aztán lesz egy Frostbite 3-as trailer (ezt valahol olvastam is), meg lehet hogy hintenek a SP-ből is. Aztán utána meg lehet hogy fejest ugranak a szinpadon a MP-be, vagy ha nem is... rengeteg interjú meg gameplay lesz a játszható verzióból.
Meg mondtam sok youtubeos is kinnt lesz, ők is ontani fogják a videókat!Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #1302 üzenetére
Írtam is nekik az előbb azt mondták kiveszik inkább
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #1403 üzenetére
Ahha csak azt nem említed, hogy a borítós csávó fut
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #1484 üzenetére
Vannak új képek? Vagy olyanok amin textúra is van? Nem hiába DICE, majdnem úgy festenek a képek mint a Mirror's Edge.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #1484 üzenetére
Ááááá
(#1487) gali777 Na igen, ehhez a fizikán valami változtatniuk kéne mert jettel leszállni nem könnyű, megáll a levegőben ahelyett hogy csak lassulna.
Meg a legidegesítőbb ez a folytonos ütközés lagg... közel mész valami járműhöz aztán össze vissza laggol szart sem látni olyankor, hogy ez mitől van...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #1515 üzenetére
Dalian Plant asszem lesz, az kedvenc map volt, meg a Daqing Oilfields is jó volna...de már úgysincsen sok hátra...
remélem azért nem megy el a netem, mert veri a jeget mint az atom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Def26
félisten
válasz Bjørgersson #2142 üzenetére
Jah, tényleg.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #2142 üzenetére
na az sosem árt
kiv vagyok, vajon lesz-é Operation Métro II
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #2184 üzenetére
Hát most jött el az ideje.
De tényleg úgytűnik hogy mostmár magát az új frostbiteot is kiismerték, ebben a pre-alphában alig volt bug, főleg a bf3 bétához képest...azokat a zsiráfnyakúakat sosem felejtem.
A 3-nál debütált a fb2, új volt akkor az egész, most már kiforrottabb.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Bjørgersson #2180 üzenetére
Igen az nem lenne jo. De azert a cod -ra se hajazzon.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #2240 üzenetére
64-es vagy rombolós mapon, de lehet beszorzom kicsit
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #2458 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #2618 üzenetére
E3 alatt vál elérhetővé.
-
Viper26
nagyúr
válasz Bjørgersson #2726 üzenetére
"Azt, hogy a fent elhangzottak közül végül melyik állítás lesz helyénvaló, majd csak akkor tudjuk minden kétséget kizáróan eldönteni, ha megjelenik a játék és saját gépeinken tesztelhetjük le annak teljesítményét. "
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #2924 üzenetére
minek, hogy a kupolában üljön a sok kis fasz bipoddal? mert kemp kenne ott bőven
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #3332 üzenetére
Hahh!
-
fornettisuti
veterán
A BF3-ban -főleg a béna normál módban (a marketing gépezet bla-blájának ellenére) és valós világban megegyező dolgok csak a véletlen műve!
Megj.:
"kedvenceim" a még több giga peccs ellenére sem javított:
*járdaszegélyben/padkában emberünk elakadása
*Bad Luck történetek, főleg kb 1. emelet magasságból való leugrás esés esetében a random halál teljes élettel isiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Gyula84
veterán
Egyáltalán mit kell ott fetrengeni?
(#3334) fornettisuti
Bad Luck történetek, főleg kb 1. emelet magasságból való leugrás esés esetében a random halál teljes élettel isegy emelt magasból is meg lehet halni. Teljes élettel? félig is meg lehet halni?
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Bjørgersson #3348 üzenetére
Nem más a fizika, miért lenne más?
Hardcore szerveren 60% életerő van (a normál 100%-os helyett), ami nem töltődik vissza szerencsére.
Sniperrel a találat azonnali halál; nem szalad tovább az ellenség, eldől mint egy zsák krumpli.
Fejlövés akármilyen fegyverrel = azonnali halál.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #3355 üzenetére
Talán addig megleszek 100-as sasos és meglesz minden buzi medál!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #3363 üzenetére
Igazából a sas 100 a cél, a medálok annyira nem izgatnak, mivel olyan játékódot preferálnak,amit ki nem állhatok vagy egyszerűen béna vagyok benne, mint az AS-ben. Claymore+mortar, pl. csak az öcsik miatt csináltam.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
fornettisuti
veterán
válasz Bjørgersson #3365 üzenetére
ha csak a sas100 a cél, flagrunozzál sokat és gyorsan meglesz
bár én a mai napig nem látom gyakorlati értelmét ennyi rangfokozatnak.
bc2-ben is max. 25. szintre unlockolható volt az összes cucc, 30-as szinttől a skill is kifejleszthető volt mindegyik karakterrel, oda is kár volt 50 szint.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
aAron_
őstag
válasz Bjørgersson #3367 üzenetére
flagrun jobb lenne mint egy cqb? tényleg kíváncsi vagyok, én eddig nem számoltam utána
What is your ikigai?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Bjørgersson #3663 üzenetére
Nem, a dobozon található kép lesz más. Én is beleugrottam ebbe a csapdába
Egyébként:
videót tessék nézniJól látom, hogy HC-ban nem jelöli a csapattársakat sem? Ha így van, jó sok team kill lesz
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
M^xx
aktív tag
válasz Bjørgersson #3663 üzenetére
így születnek a téves infók, ráadásul tudatosan, ejnye-bejnye
[ Szerkesztve ]
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #3686 üzenetére
Nekem úgy rémlik mintha lenne, most mondok egy számot mondjuk 3x14 rocket podod, ahogy eldurrogtattad a 3 tárat akkor van egy hosszabb újratöltési idő és utána megint kapsz 3x14 rocket podot, de javítson ki valaki aki mondjuk játszott az alpha-val és pontosabb információi vannak
(#3687) Cris99: És még mindig ez a rendszer van mint a 3-ban, hogy váltani kell a gépfegyver meg a löveg között? Mármint a 2-ben bal egérgombbal használtad a löveget, jobbal a gépfegyvert. Jó mondjuk egy guided-el nem lehet megcsinálni, de az lmg/hmg páros működhetne úgy mint a 2-ben
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3696 üzenetére
Nagyon sehol, de úgyse adná vissza a 5.1-ben való duruzsolását
A camok vagányul néznek ki a járműveken, hajó/tank... jet-re is lesz az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3751 üzenetére
Azok...
Semmi értelme ennek a "küldjünkfélperceketszétazegészyoutubeonasokemerkénekhogytartsukahypeot" dolog!
-
EczkE
veterán
-
aizen92
addikt
válasz Bjørgersson #3809 üzenetére
ezek tuti botok
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3813 üzenetére
36:40-nél látom a jármű lagot viszont a "public" alphában nemvolt.
Milyen POW gomb?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3821 üzenetére
Jó de semmitse csinál...
-
Prosector
addikt
válasz Bjørgersson #3809 üzenetére
Csodalkozom, h ChaBoyyHD nem tett a tank csovere C4-et
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #3835 üzenetére
...you mad bro?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3835 üzenetére
Sok jelenet már volt használva eddígi videóknál, nem egy kör, hanem sok összevágott, de ha valaki nem szimatol meg minden pici darabot akkor neki érdekes(ebb) lehet.
(#3838) kovy29
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
válasz Bjørgersson #3851 üzenetére
Amiről visszapattan a LAV
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3855 üzenetére
Objektumok voltak csak... textúra csak a fegyveren és a jűrműveken volt.. meg a víz az rendes volt már. De amúgy minden szürke. Se commander, se ledőlő ház, se beszakadó út.. semmi se volt, spectator se, meg egy rakat effekt is hiányzott!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #3865 üzenetére
Aztmondta Patrick Bach hogy a teszjeik szerint túl nehéz a navigálás éjszaka....
Napkeltétől napnyugtáig témára viszont nyitottak, aztán hogy ez most változik vagy 1-1 map lesz ilyen-olyan azt nemtudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest