- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Itt az a gond, hogy - 2$ kuponra rádobtak +2,48$ szállítást. Magyarán drágább lett végül kupont használva a dolog.
A nagyobb baj, hogy nem lehet velük kommunikálni, nem tudom ezt feléjük jelezni.
De mindegy, elengedtem a dolgot, vettem valamit, amire nincs is szükségem, drágábban, mint amennyit szántam volna rá. Ennyi... -
1stVikman
senior tag
Értem én az álláspontot, de ettől függetlenül nem korrekt.
Illetve maga a kuponhasználat nem jelenti feltétlenül a free shipping fizetősre váltását.
Most direkt próbáltam ismét, cseh raktár, másik kupon, és maradt is a free shipping :
Szóval nekem ugyanígy a kevesebb összeget mutatta fizetés előtt, és fizetéskor (amikor már nem látom mennyi, mert csak a kártyaadatokat adom be) a nagyobb összeget vonta le.
Szimplán etikátlan... -
1stVikman
senior tag
BGCZ728
Ezt a kupont használtam és 700 pontért vettem még vip 3-5 felhasználóknak igényelhető - 2$ kupont.
Azért is ugrottam neki kétszer a rendelésnek, mert először kivettem a biztosítást és akkor ugrott fizetősre a posta. Másodjára nem nyúltam semmihez, és fizetés előtt még az alacsonyabb összeg volt ott, free shipping-el, ez 100%.
Értem én, hogy hülyének nézik az embert, de azért egy ilyen húzás több, mint gusztustalan és etikátlan.
App-ból vettem.
Visszaigazoláson kb.lehetelen megmondani, hogy valaha ingyen posta volt.
[kép] -
pch
senior tag
Most megint azt írják, hogy továbbítja a belső osztályra hogy egyéb megoldást lásson...
Készvagyok már tőlük. Én megértem, hogy ki kell várni a 70 napot. De ha időben érdeklődtek volna a GLS-nél már rég megoldódott volna, sőt lehet ők is megkapták volna a gls-től a csomag elveszett meg a pénzüket. De kb 10 levélváltás volt ennek 99%-as a szokásos bullshit. -
pch
senior tag
Még csak a vitarendezési központba van. 10.-éig lehet a paypal-nál bejelenteni.
Igen pénzt kértem vissza. Hogy miért gondolom?"Ön ezt legkésőbb a következő időpontig minősítheti fel reklamációvá: 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7. Ha ez az eset 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7-ig nincs megoldva, akkor automatikusan lezárt lesz. Nem fogja tudni újból megnyitni az esetet."
Hát ezért.
-
alcapone386
őstag
Köszi a tippet. Jövőhét keddig várom, ha nem jön meg elindulok érte és felkutatom
(persze csak írok bg-nak)
Amúgy pofám leszakad, hogy sok csomag eltűnik, és nem képesek a felelőseket eltessékelni..
@esbii22 remélem megkapjuk, ha nem is pénteken, legalább jövőhét elején
Kíváncsi vagyok nagyon.
-
SoulReaver
veterán
Nem tudtam velük most live chatelni, csak messengeren. Ott ezt a választ kaptam.
We will process your refund request shortly after being informed of your intentions. However, the estimated time for the refund to return to your account is based on the payment method you selected when placing your order. We will inform you by e-mail after your refund request has been approved.
De emailt vagy bármit, nem kaptam. -
petrson
senior tag
Megírtam nekik az esetet (BG-nek), csatoltam 2 képet, itthon lemért súlyról és egy drive megosztást a videóról. Meglátjuk, mire megyek vele...
Ez nem a Banggood hibája, szinte biztos. Ez megint a feucht-i fekete lyuk szerintem, azért ez tényleg felháborító már és látva youtube-on a billentyűzet dobozát, tuti a tabletre utaztak.
Baromi jó dolgok vannak a BG-n, de többet semmit nem rendelek tőlük. Nem tudják a küldeményeket kontrolálni, 4 megrendelésből egyet kaptam meg hiánytalanul az elmúlt 1 évben (az egy kisebb csomag, powerbank volt cseh raktárról szintén). -
x64
aktív tag
Koszi, kb. ezt gondolom en is.
Feheret rendeltem, amikor a rendelest leadtam (szept.1.) mindegyik szinbol volt keszleten a CZ raktarban.
Most csak a pirosat mutatja keszleten.
Csak azt nem ertem, hogy miert kell melle beszelni, miert nem tudjak megirni, hogy “bocs, tevedtunk, elfogyott, 6 het mulva erkezik ujra, fenntartod a rendelest, vagy visszautaljuk a penzt?”
Miert kell bekamuzni, hogy mar feladtuk, meg kerdezzem meg a helyi postat, meg poor weather condition, stb.? -
pch
senior tag
-
scott_free
senior tag
-
tomi6600
tag
Sajnos én is így vagyok vele, mert volt már samsungom de meg fogadtam,hogy többet nem veszek de ez mégis megfogott... Egy nagy gond van még ott, az pedig, hogy egy oneplus sokkal jobban tartja az árát. Nehéz döntés...mondom itt hátha van valakinek mind kettő és tudna mit mondani
-
-
agent_k
őstag
Az első ügyfélszolgálatos egy sima levélre ugye elhajtott. Másodjára már a rendeléseim felületen adtam le reklamációt. Elküldtem ugyanazt a videót amit korábban és most nem ment a 6 hónap blabblabla g*ciskedés. Hanem: "In this case,how about we refund you US$13.99 to your payment account?
Teljesen korrekten. Ennél már csak az lehetett volna jobb, ha elsőre is így ment volna. De elégedett vagyok :) -
agent_k
őstag
-
Surci1
tag
Egyetértek veled. Meggyőződésem, hogy nem Magyaro.-on van a gond. Én is állami cégnél dogozom, úgyhogy van némi rálátásom, hogy milyen nagy a bürokrácia, legalábbis egyes nyugat európai országokhoz képest.
Értem azt is, hogy ha a kereskedő nem lép semmit a dologra, az az ő dolga.
Viszont én úgy érzem kár ér, ha ellopják a cuccot amit rendeltem.
Több okból is:
1. Nem kapom meg amit szeretnék, pedig azért rendeltem mert szükségem van rá. (Ráadásul azért CZ raktárból mert onnan remélhetőleg gyorsabban megjön és tuti áfa mentes, és olcsóbb is mint Mo.-on. Sajna ezzel a feucht-i feketelyukkal nem is biztos, hogy megkapom.)
2. Ha eltűnik a csomag vissza kapom a pénzem, de valszeg bukok a visszaváltásnál is és ráadásul kezdhetem nézegeti honnan és miként rendeljem meg újra. Szóval gondot is okoz nekem a lopás. (Pl. Most kinéztem két elektromos kütyüt CZ raktárból. Mindkettő jó árban van darabja 280 USD. Tehát a kettőért 560USD fizetnék, de ezzel a feucht-i szállítással kockáztatok, hogyha eltűnik a csomag és refund lesz, akkor valszeg bukok rajta.
3. A refundra is várni kell, jó persze nem annyit mintha a Kinából küldött eu priority okos szállításnál tűnne el a csomag.
Félre ne érts, mindezzel csak azt akarom mondani, hogy a vásárlónak is nyűg, probléma a feucht-i lopás. Nagyobb összegű vásárlásnál anyagi kár is érhet. -
Avicularia
veterán
Svéd törvények is tartalmazzák, csak hirtelen ezt találtam ami nem svédül van és meg lehet érteni.
Valóban a Wish-el kötöttek valami megállapodást, ha onnan vásárol az ember akkor olyan mintha unión belüli lenne a vásárlás és nincs extra sarc. De a szállítási költségek olyan magasak, hogy olcsóbb megfizetni a sarcot mint onnan rendelni. Na meg a wishnek nem valami frankó a renoméja. -
Avicularia
veterán
Nálunk eltörölték a 22 eurós határt már legalább 2 éve, első koronától áfaköteles minden unión kívülről jövő cucc, + 75 korona vámkezelési díj.
És ha jól tudom ezt minden uniós országban tervezik bevezetni, szóval annyi lesz mindenhol a kínai vásárlásoknak.
Banggood express szállításnál nincs is tariff insurance négyzet, ebből gondoltam hogy unión belülről küldik, meg a 10-15 napos kiírt szállítási időből. -
sambenez
addikt
Értem amit írsz, de azt gondoltam a "Küldemény átadása nemzetközi szállításra" azt jelenti átadták és úton van ide. Tehát onnan kikerült.
Csak fel kellene tűnnie amikor ideér a kamion, hogy hoppá ez a tétel meg nincs rajta.
De gondolom hiába hívnám fel a postát nem tudnák megmondani mi a helyzet a csomaggal. -
Surci1
tag
A péntekkel kapcsolatban..... Tegnap izgultam, szinte óránként frissitve ellenőriztem a tn-t, de semmi változás nem volt a 2020-08-12 08:00 Consignment departure utolsó bejegyzés óta.. Aztán ma délután 3 körül frissült erre: 2020-08-15 13:30 Országos Logisztikai Központ, Arrival for processing
Hála istennek, nem kellett senkinek a lipo charger. Már azon is elmélkedtem, hogy mi alapján lopják a csomagokat. Ha röntgen nincs akkor gondolom doboz méret, súly alapján (tablet, telefon méret). Mondjuk az is lehet, hogy mára elejét vették a Feucht-i lopkodásnak vagy pusztán nem az a műszak dolgozott akkor amikor a csomagom kezelték.
Kicsit utána olvasva azért nem kis központ ez a feucht-i.
A Nürnberg közelében fekvő Feuchtban található csomagküldő központot a DHL a következő országokba irányuló csomagküldő központként használja: Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Albánia, Macedónia, Magyarország, Románia, Bulgária, Szerbia és Montenegró. A Cseh köztársaságba irányuló Europack szállítmányokat is itt dolgozzák fel.
A fő munkaidő este és éjszaka. A Feucht csomagközpont napi válogatási teljesítménye körülbelül 120 000 - 180 000 csomag a kimenő műszakban, és 130 000 - 180 000 csomag a bejövő műszakban. A maximális válogatási kapacitás 40 000 csomag óránként. Karácsony előtt a szállítások száma napi mintegy 600 000 csomagra növekszik. Sok ideiglenes munkavállaló dolgozik a csomagkezelő központban, hogy megbirkózzon a hatalmas mennyiségű csomaggal. -
bl4ze
veterán
Ahogy látod jött értesítés, indult a refund - pár nap és az MC kártyán lesz a pénz.
Mivel topiktárs is így járt, érdemes lenne beírni az összefoglalóba, hogy amennyiben VÁM+vámkezelési díjat kell fizetni, úgy a BG-nek a megfelelő fotókkal alátámasztva be kell küldeni, jelezn a vámolást és kérni a pénzt. Mindenzt akkor, ha volt rá "Tariff" insurance. -
bl4ze
veterán
Hidd el, mindent úgy és oda beküldtem ahová kell. És mivel tökéletesen tudok angolul és 10+ éve vásárolok internetről, képben is vagyok a dolgokkal.
Kicsi kínai ping-pong megy, azt érzem. Ezek az ügyfélszolgálatos droidok sajnos sokszor
meg sem nézik mit kapnak, sablon szövegeket, template-eket küldenek vissza, amivel megy az idő.
Minden releváns dokumentumot szép, olvasható JPEG formában lassan 3 napja megküldtem. -
cof
veterán
Nekem egy ember még nem referencia. Szóval maradjunk annyiban, hogy ha visszafizetik. Nekik ez mínusz, akárhogy is nézzük, ígérni sokmindent lehet. Lehet, hogy csak 100-ból 10-nek fizetik vissza, és a 100-ból csak 1 ember írja ide be, hogy neki kifizették. De én azzal nem leszek boldogabb, hogy másnak kifizették.
-
bl4ze
veterán
Szabadságom alatt nem a mailbox-ban és Banggood-dal szeretnék foglalkozni
Mindent megküldtem nekik, sőt még többet is - remélem felfogják, tudják értelmezni most már a dokumentumokat.
Jött mail, hogy továbbítva az "international" részlegnek, és nézik, kezelik és 24-48 órán belül jelentkeznek... -
bl4ze
veterán
Igen, automatikusan jelölve volt, EU Prio-t választva. Én extra tételként a "Shipping Insurance" tételt válaszottam még , valami 2,5 USD volt pluszban.
Jelzem, ha megkaptam a pénzt, vagy pozitív válasz jön, most egy kicsit az "értetlenkedős"
státuszba lépett a dolog, remélem nem az "időhúzós" lesz -
bl4ze
veterán
Minek használja a PostNL-t ha hibáznak? Amikor GLS, DPD, DHL volt sosem (!) volt vámolás.
Olcsóskodás és itt az eredménye. Amikor megláttam a PostNL trackinget már a nem létező szőr felállt a hátamon. Sajnos jó volt a megérzés.
Elés sok cuccot vettem már BG, GB, TomTop és vámmentes küldés sosem volt PostNL. -
petrson
senior tag
Ez így elég sz@rul hangzik... Nincs énpostám regem. Ezek szerint várhatok 90 napot, mire kérhetek visszafizetést? Írtam amúgy ma nekik, hogy nézzenek utána, még nem érkezett válasz.
Tök jó, 3 rendelésből 2 akkor "elveszett"... Az első rendelésem egy pár ezres cucc volt, azt visszafizették, de soha nem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest