Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Svéd törvények is tartalmazzák, csak hirtelen ezt találtam ami nem svédül van és meg lehet érteni.
Valóban a Wish-el kötöttek valami megállapodást, ha onnan vásárol az ember akkor olyan mintha unión belüli lenne a vásárlás és nincs extra sarc. De a szállítási költségek olyan magasak, hogy olcsóbb megfizetni a sarcot mint onnan rendelni. Na meg a wishnek nem valami frankó a renoméja. -
Avicularia
veterán
Nálunk eltörölték a 22 eurós határt már legalább 2 éve, első koronától áfaköteles minden unión kívülről jövő cucc, + 75 korona vámkezelési díj.
És ha jól tudom ezt minden uniós országban tervezik bevezetni, szóval annyi lesz mindenhol a kínai vásárlásoknak.
Banggood express szállításnál nincs is tariff insurance négyzet, ebből gondoltam hogy unión belülről küldik, meg a 10-15 napos kiírt szállítási időből. -
Avicularia
veterán
Luxemburgi TN-es csomag lehet unión kívüli? Próbaképp rendeltem Banggood express szállítási móddal és LL*********LU trackinget kaptam hozzá. Remélem nem kell erre is jájemet fizetnem mint a 2 db aliról rendelt 26650 akksira ami 9.42 usd volt és 11 korona áfát és 75 korona vámkezelési díjat fizetek rá, ami annyi mint a csomag értéke.
-
Avicularia
veterán
Ezért aggódtam, mert nálunk mindent megvágnak, ha nem unión belülről jön értékhatártól függetlenül. És ugyanaz a feladó mindkettőnknek.
Pár napja rendeltem pár usb kábelt banggood express szállítással, ott nincs is tariff insurance opció, elvileg rövidebb szállítási idővel mint az EU vagy a direct mail. Ez most a legolcsóbb szállítási mód ide, de magyar címre nem ajánlja fel ahogy elnéztem. -
Avicularia
veterán
Nekem is volt egy EU Priority Line csomagom 53.xx EUR értékben csak én svédbe rendeltem. Eddig nem választottam ezt a formát, mindent Priority Direct Mail-el rendeltem, de ez a lehetőség megszűnt Svédország számára, helyette van a Banggood express.
Nekem is LT*********NL követési szám volt és július 24.én lett feladva. Féltem hogy megvámolják, mert itt mindenre megy az áfa meg a 75 koronás kezelési költség ami unión kívülről érkezik, nincs 22 eurós határ. Tegnap érkezett be az országba és ma már hozta is a postás minden extra nélkül.
Ugyanaz a feladó mint BL4ze fórumtársnak, de nálunk semmi kék meg sárga címke nincs a borítékon.Van egy másik csomagom aliexpresszről két db 26650 akksi aminek ugyanolyan formátumú LT*********NL követési száma van. Ez már 53 napja hánykolódik valahol, augusztus 4.-én kezdte el látni a tracking numbert a svéd posta, akkori az első és eddig egyetlen bejegyzés róla.
-
Avicularia
veterán
De van EU priority line, de az jóval drágább. PDM jellemzően 2.x euró volt az EU priority line pedig 7.xx-8.xx euró, ami nem mindegy. Tariff insurance-t mindig fizettem PDM-re, de egyszer sem fogtak meg csomagot.
Most van úton egy pack, amiben egy zseblámpa és egy Blitzwolf TWS füles van 43.xx euró értékben és PDM-el kértem, ennek ellenére EU prority line-al adták fel. 10.én rendeltem és a svéd posta szerint holnap itt van, német TN-el. De van úton másik csomag luxemburgi TN-el, július 7.i rendelés, semmi hír róla azóta, szintén PDM-el rendelve.
Be fogom próbálni ezt a Banggood express-t, ki kell próbálni milyen. -
Avicularia
veterán
Svédbe rendelek, nem Magyarországra. Eddig mindent Prority Direct Mail-el rendeltem. Ez rendre meg is érkezett mindenféle pluszköltség nélkül. Tudni kell, hogy nálunk már 2 éve minden értékű csomagra 25% áfát kell fizetni legyen az akár 0.5 dollár. Plusz 75 korona (7 euró kb.)díjat a postának csomag értékétől függetlenül. Természetesen unión kívülről érkező csomagnál.
Most eltűnt mindenhonnan a Priority Direct Mail és felváltotta ez a Banggood Express szállítási mód, ami rövidebb szállítási időt ígér mint a PDM.
Ha átállítom a célországot Magyarországra, akkor még mindig megvan a Priority Direct Mail, de Svédországra eltűnt.
Kipróbáltam és a Banggood Express módot választva fizetésnél nem is jelenik meg bepipálható Tariff insurance négyzet, szóval nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Más téma, de ezenkívül semmilyen akksit nem lehet már nagyon régen a BG-ról ide rendelni, nincs rá postázási lehetőség. -
Avicularia
veterán
Sziasztok
Banggood Express szállítási módnál vámolják a cuccot?
-
Avicularia
veterán
Ma jött egy október 28.-án rendelt akksi akciókamerához. 3 rendelésem volt és ez volt az utolsó, de ez jött meg elsőnek. Igaz egyet még nem adtak fel a három közül mert nincs nekik raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest