- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
válasz
Csupingo #82197 üzenetére
Ilyenkor a feladatkezelő se mutat extra terhelést, vagy a gpu, vga memória órajele se magas?
Semmi eget verő, 5-10%.
Én csak azt nem értem mi köze annak hozzá és miért működik ha lejátszóra kattintok, tehát az fut legfelül és miért nem ha pl mellé pl egy böngészőre. Mindegy, akkor kihúzom és jó -
tal-garius
aktív tag
Hello.
Utóbbi időben minden videólejátszás (fullHD, 4K, sima SD) akadozik (hang és kép is) ha ablakban futtatom úgy hogy mellette netezek, tehát nem a videólejátszó alkalmazás van előtérben, csak böngésző ablak mellett fut. Eddig évek óta semmi probléma nem volt ezzel. Szoktam játszani úgy hogy kis keret nélküli ablakban fut a videó (akár Netflix, stream, youtube..) MPC és VLC is ugyanezt csinálja, raktam fel újabb, régebbi drivert is. Proci és VGA használat alapon, szinte semmi. (i5 10600K meg RTX2070s) Egyéb ötlet hogy mi lehet a probléma? -
tal-garius
aktív tag
válasz
#72688384 #81731 üzenetére
full hd, monitoron és tv-n is tesztelve, mindegyik 3d-s app (játékok, benchmark) ahol van animáció, intró, bármi mozgókép.
hőmérséklet max 63 fok. amit nem értek az az miért van 70fps és közben akadozik. ha akad akkor nem 25 alatt kéne lennie? vsync semmit nem javít vagy ront a helyzeten. -
tal-garius
aktív tag
Hello. Az mitől lehet hogy akármelyik tesztet indítom el a kép szaggatottan megy, de fps 50-100 közt ugrál. Vsync okozhatja? Bármelyik 3d-s animáció igy akadozik folyamatosan. 1mp jó makd akad majd megint jó majd megint akad és így megy minden.
(Ismerősöm gépe 7gen i5, rx 480 vkártya, 8gb ram, ssd) -
tal-garius
aktív tag
válasz
Csupingo #77503 üzenetére
Másnak is volt problémája. A megoldást itt találtam. Érdekes, még mindig driver gondokkal kell küzdeni:
Pont mint nálam is:
The main problem is that, in heavy enough games, in scenes where the screen is full of effects, specially scenes like explosions, burning buildings, sparkles, etc where my card is working with fans on high speed, and is under certain high level of processing, suddenly (usually after a big explosion or when I wait for too long in an area that's full of magical/burning effects) my monitor goes black (like in stand by mode) and my card's fans begin to roar like crazy at fullest speed, and I have no other choice but to turn off pc manually. even restarting won't work and my card remains in its miserable situation until I manually press power button.
I switched back my driver to an older version (19.2.1) and now not only my loadings are a bit faster, and my windows works a bit faster in general, and even thought the performance is the same and my gpu is processing the same data and same heavy games and scenes, it NEVER crashes like how I described above. -
tal-garius
aktív tag
Sziasztok. Játék közben elmegy a kép a videokártya venti meg teljes sebességgel el kezd süvíteni. Csak a reset segít. Mi lehet a probléma?
MSI RX480 8G Gaming x, a legfrissebb WHQL-s driver fent.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
OutSider17 #66727 üzenetére
Ez is valamiféle driver booster, keresős, fizess majd telepítős csoda
A gép típusszámát megkérdeztem a tulajtól, ha ír megosztom. dell honlapján arra emlékszem tegnap néztük, viszont ilyen VGA-val szerelt változat nem volt :/Esetleg egy win10 megoldaná a problémát, ugye az több dolgot felismerhet. Kérdés hogy ez a gyenge Celeron-os gép elbírná e. (Bár ha Win7-el működik...)
-
tal-garius
aktív tag
válasz
tal-garius #66725 üzenetére
De lehet SB600-as, nagyon apró betűkkel van ráírva. Win7 a hangot, hálózatot felismerte, a VGA-t nem és ötletem sincs hol szerezzek drivert hozzá. Mindenhol ilyen driver boost vírusos szennyekbe ütközök.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Google nem volt a barátom, egy Ati S8600 driver kapcsán ami egy Dell gépben található. Win7 feltelepítve de szabványos VGA-ként látja csak. Nem találtam semmit. Van valakinek esetleg valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Rack és Tower szerver bazár
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest