- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
HollyBoni
veterán
válasz
agressiv #9968 üzenetére
Az újragolyóztatásról nem sok jót hallottam. Egyszer golyóztattam újra,meghalt 1 hónap múlva. Szerintem nem valami tartós megoldás,Xboxoknál is javítanak 3led-et,de általában megint elromlanak. Nem én vetettem fel,hogy süsse meg.
De szvsz ha elindul csökkentettben,ott más baj leesz.
-
MeroM
senior tag
válasz
agressiv #9880 üzenetére
lehet gyengébb de most meghúztam majdnem a GTS450 oc színjére 850/3700 és vantageba 9660 pont a 260 216sp volt 10068 pont (és hibás volt a kártya mint már írtam) Radeon kilőve a physix miatt, 30 fölött nem akartam költeni egy kártyára így maradt ez. Szerintem nem is olyan rossz eredmény!
-
TheJoeker
tag
válasz
agressiv #9756 üzenetére
Értem, akkor hagyom, csak pár helyen olvastam, hogy stabil OChoz érdemes növelni, emberek tapasztalatai alapján.
Akkor csinálja a táp, hogyha BIOSban a CPU fesz 1,26875V felett van, tehaát 1,275Vnál már ezt csinálja, hogyha nem kap terhelést akkor magas hangon ciripel/sípol. Ugyanakkor 1,26875Von vagy alatta nem csinálja, maximum hetente egyszer 1 másodpercre fordul elő, hogy ciripel. De 1,25Valatt egyáltalán nem. Érdekes....
-
kutga
félisten
válasz
agressiv #9457 üzenetére
Túlmelegedés okozhat ilyet?
Mint írtam cseréltem Accelero S2-re a hűtőt, elképzelhető hogy rosszul tettem fel, bár gyárilag volt rajta paszta, felrakni meg nem egy művészet, de először nem emlékszem hogy hibázott volna. Megnézem mit csinál az új VGA-val, mindenesetre az X550-re visszatettem a gyári hűtést.
-
-
lsc
nagyúr
válasz
agressiv #9379 üzenetére
Igen, erre a hülye mérnökök nem gondoltak, hiszen ők fél évre terveznek egy kártyát, hisz nincs is attól jobb hogy garanciában cserélik a kártyákat
. Az aktív hűtésű kártyák is simán üzemelnek 75 80 fokon, ott is van hőingadozás, de érdekes módon a kártyák nem tudnak róla hogy emiatt meg kellene hibásodniuk. Még a mostanában döglődő 8800 szérián is inkább a ramok nem bírják nem a gpu. Ha már ki is találsz "ződségeket" legalább ne terjeszd.
-
BRIKLY
veterán
válasz
agressiv #9324 üzenetére
Te most a
ZOTAC GeForce 8800 GT AMP! kártyáról beszélsz, ami 700MHz-es. vagy a zotacnak a sima is tuningolt? -
spista222
addikt
válasz
agressiv #9225 üzenetére
Nem írtam SLI-t csak PhysX-et. Javítani akartam a hozzászólást helyette küldtem még egyet véletlen abban már benne van hogy PhysX. Volt egy ilyen hozzászólásom is ebben leírtam hogy csak hasonló teljesítményű kártyákat érdemes SLI-be kötni és a 9500GT és a 8800GT ég és föld vagyis nem lehet őket de lehet hogy félreérthető volt és volt akkor ezek szerint aki félre is értette
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
agressiv #9234 üzenetére
ó, 1080p/ultrára még a Cayman topikban is panaszkodnak, hogy 6950CF kell neki. másik nevén a 6990/590. gtx580 talán, de árban az se olcsóbb a CFnél.
másik oldalról persze 1080p/ultrán 6950 2gb tud 31avg 22mint, ez 1080p/manual ultrán AA nélkül 31min 55 avg lesz. szal ennyit erről. valamivel el kell adni a 300usd fölötti kártyákat is
lag meg elvileg 60fps alatt van (de ebben nagyon eltérnek a vélemények, én meg nem játszok vele, origin miatt meg nem is fogok), ami onnantól vicces, hogy 60min 75avgt egy 69502gb mediumon tud.
innentől felmerül a kérdés, hogy hány órás is az a játék, és miért is érdekes, hogy lassú?;Đ
Kalos7: nem ér bele valami kábel? milyen kártya? lehet halálán van a venti.
-
BRIKLY
veterán
válasz
agressiv #9234 üzenetére
1 kártyából kihúztam 13.000 pontot 2 magos pricival, szóval szerintem SLI-vel, 4 magos procival meglenne a 20.000 pont.
fogyasztást lesz*rom amíg a tápom bírja.
és igen... valóban az a legnagyobb gond, hogy a BF3 mediumon is benyeli az 512MB VRAM-ot..
de nem gond, maradna mediumon, csak hát 30 fps-el játszhatatlan..
-
BRIKLY
veterán
-
Toxy
aktív tag
válasz
agressiv #9193 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Most egyelőre csak Vga-t veszek. Sapphire HD5770 1GB vapor-x-et.
Monitorom 1680x1050es, de 1280x720ban elég ha futnak jól a játékok.
Remélem arra elég lesz 5770. Igaz a mostani 9800GT is elég jól bírja még.
Még egy kérdés: az hogy egy kártya 128 vagy 256 bites mit jelent pontosan?
Sokat számít?Köszi
-
-
Lalikiraly
addikt
válasz
agressiv #9142 üzenetére
Amm a kijelzőn hardveresen max brightnesst lehet állítani azt heló... Windowsban tudok csak játszani... Kár hogy nincs program ami felismerné a panelt és hozzá keresne színprofilt. Régen PHn ha teszteltek pl MSI egybegépet ahhoz csináltak ICC profilt...
Most a gammát megemeltem 1 ről 1.4 re a fényerőt meg +7 re. Így szebb lett a fehér és nem színeződnek el a betűk sem annyira. az RGB hez annyira nem akarok nyúlni. -
Lalikiraly
addikt
-
Klemens
őstag
válasz
agressiv #9066 üzenetére
Már vettem ki és raktam vissza a karit, monitorral nem volt jó (Flatron moncsi, DVI -> D-SUB átalakítóval), Vadi az egész gép, kivéve a HDD és a VGA, minden más vadi új, szerintem nem poros annyira, hogy törölgetni kelljen a fogalalt, de megcsinálom, nem tart semeddig.
Lord Vader: Abban az esetben venné vissza (állítása szerint), ha leégett volna vagy nem kapcsolna be vele a gép, de mivel megy és használható így ebben az esetben nem,
Meg milyen az, hogy 5 nap múlva szólok, hogy ilyen baja van... már ilyenbe is belekötött...F@sszopó újonc!
-
Klemens
őstag
-
-
joecontra
addikt
válasz
agressiv #8992 üzenetére
Vagy nem tudnak róla, hogy baj van vele és lehet, hogy ez magyarázná a pici csíkokat a széleken....
Nem értem. Mi az, hogy nem tudnak róla? Vagy működik vagy nem. Lehet azt látni. Sok embernél működik ahogyan kell.spista222
Felraktad a powerstrip nevű progit?
Nem nálam forog fenn az eset, de igen az illetőnél van fent PowerStrip.Az a kábel lehet hogy Nvidia-hoz való és nem ATI-hoz
Ez megtévesztő, ugyanis az nVidia kábel azt jelenti, hogy nem egy éren viszi a szinkronjelet (c sync) hanem 2 éren (h és v sync) és végül a SCART-ban közösíti. Ennek ATI-val is mennie kell és régebbiekkel megy is szépen.én is akármikor írok egy eepromot
Pont ez kell az új AMD kártyáknak, hogy észrevegyék hogyan kéne kitenni a váltottsoros jelet.Üdv,
J -
ro_bert17
őstag
válasz
agressiv #8878 üzenetére
Én mondjuk nem szoktam ilyennel dolgozni, de sejtésem szerint egy 3D-s CAD, vagy hasonló alkalmazás, rendereléskor legfőképp a VGA-t dolgoztatja nem?
A check élőben lesz, majd aztán gyors kipróbálva, mert 3 nap garanciát vállal rá a srác. Ezért szeretném ezt úgy megejteni, hogy akár egy később előjöhető hibát is megpróbáljak kiszúrni.
(#8881) csucsbicep: sajna játékot én nem tudok elindítani. Majd a kölök, de mivel neki lesz ajándékba, ezt most kihagynám.
Ezért gondoltam valami furmark szerű őröletre. -
-
Eddie141
senior tag
válasz
agressiv #8795 üzenetére
Sajnos nem sikerült. Be lehet kapcsolni a két vga-t egyszerre, és telepíti is pl az alaplapi hdmi-t automatán, de amikor megpróbálom felrakni mellé az ATI drivert, akkor kékhalálozik a gép
Ezekszerint mégsem megoldható/megoldott. Pedig milyen jó lett volna!
Azért köszönöm a segítséget! -
cajn
tag
válasz
agressiv #8576 üzenetére
igen támogatja Msi p45 platinum
elméletileg a gaming fülnél kellene lennie a CF-nek is de nekem csak 3d-s beállítások vannak. A Catalyst auto érzékeli hogy 2 gpu van benn vagy azt manuálisan kell belőni?
Vagyis ha nincs benn gpu akkor nincs CF fül ha pedig benn van akkor van CF fül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest