- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
Eddie141 #17125 üzenetére
Nem egy hideg kártya, nekem is ekkora volt anno a hőfok a két gpu között, akkor vettem egy ref hűtőt ami szintén x2-é volt, és kicseréltem hogy mind a 2 réz legyen, ekkor valamelyest csökkent a két gpu közötti hőmérséklet. Nagy melegben voltak fagyások a kártya miatt, ezt a ház szellőzésével tudtam kordában tartani.
-
agressiv
addikt
válasz
Eddie141 #8818 üzenetére
Nem csak NVIDIA-nál és főleg nem a hírtelen megterhelést jelzi. A GPU és minden ilyen mikroprocesszor szaggatottan terheli a tápot és ettől rezegnek a tekercsek, ezt lehet hallani. Rosszabb esetben a kondenzátorok is adhatnak ilyen hangot, de olyankor már egyéb baj is van.
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest