- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zozo668 #10328 üzenetére
ezért kérdeztem rá 2x, hogy passzív kártyáról van szó, vagy sem. akkor nem ide irányítalak.
ezen infók tükrében az alaplapos topikba kellene folytatni, bár szerintem megoldás az északi hűtés cseréje vagy újrapasztázása, és valami ventit ráapplikálni, ha még mindig melegszik, vagy pár házventilátor beszerelése.szerk.: csinálj egy képet aidával a hőmérékletekről, abból már csak kiderül, hogy mi melegszik.
-
törölt tag
válasz
zozo668 #10324 üzenetére
benéztem dolgot. említetted, hogy a temp 1-re írja a 100 fokot, gyorsan rákerestem youtube-on az általad írt speedfun nevű programra, és kidobott 2 videót, és egy keresési javaslatot, miszerint speedfan a program neve. itt az első videón a gpu hőfokot írta legfelül, így azt hittem, hogy az általad írt temp 1 a videókártya lesz, és ezért irányítottalak ide.
viszont most rákerestem a speedfan-ra, és rájöttem, hogy az az alaplap hőmérséklete ami szintén problémás, valószínűleg az északi hídnak kellene még egy kis levegőáramlat és/vagy újrapasztázás.úgyhogy a többi kollégát megkérném, hogy irányítsák jó helyre, mert nekem nem jött be.
-
Spet
addikt
válasz
zozo668 #10321 üzenetére
Ahogy feljebb ajánlották, érdemesebb lenne megbontani a házat, hogy jobban szellőzzön, és/vagy 1 plusz ventilátort berakni ami elvezeti a hőt a kártyától. Az 50-70 °C az még jó hőmérsékletnek számít leterhelve. Milyen házban van benne a rendszer (rendes nagy ház vagy valami divatos mini)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest