- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Vermilion69 #35511 üzenetére
Így van, ha letiltod utána fel is lehet oldani, és akkor ismét tudod használni, gond nélkül!
Broadcom-ot kell letiltani a 802.11n hálózati adaptert!
-
eketomy
senior tag
válasz
Vermilion69 #35494 üzenetére
Sztem az a legegyszerűbb ha másképp nem megy és ha abszolut nem használod, hogy eszközkezelőben letiltod a wifi kártyát mint ahogy már más is ajánlotta, akkor tutira nem fogja bekapcsolni.
-
StephenNO1
tag
válasz
Vermilion69 #35494 üzenetére
-
StephenNO1
tag
válasz
Vermilion69 #35491 üzenetére
Ha kikapcsolod hardveresen vagy FN+ hozzárendelt gombbal, akkor újraindítás után bekapcsolja? Vagy az eszközkezelőben tiltsd le a hálókártyáknál a Wifit, meg bluetooth is. Msconfig-ban is le lehet tiltani, igaz akkor csak, ha van utility a hardverhez annak indulását tiltod, attól a hardver még szívja az aksit. Gondolom, energiatakarékosságból akarod kikapcsolni.
-
válasz
Vermilion69 #35154 üzenetére
Start menü--->Futtatás---->ide beírod hogy "msconfig"---->felül a füleken megkeresed az automatikus inditás opciót és kiveszed a pipát ahonnan kell.
-
kendeee
aktív tag
válasz
Vermilion69 #31951 üzenetére
Nem sok minden tud benne sípolni, ha nem a hangszóróból jön, akkor egy tekercs lesz a ludas, kérdés, hogy melyik....Az inverteré, vagy az alaplapon egy...
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Vermilion69 #31945 üzenetére
Megint sípol ez a sz*r! De szervízben meg azt mondják, hogy a "műszeres teszt" alapján semmi baja.. akkor mi a francért sípol?! 1 nap használatot bírt normálisan? Mi lehet ez?
Már tényleg nem tudom mit csináljak
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30825 üzenetére
no problemo, Muerte75 és én is levágtuk, nincs durci, mind2en help you. Készíts pár nutellás palacsintát és rituális körülmények között edd meg helyettünk. Ennyi.
szép napot.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30821 üzenetére
azt hiszem értelek, de óvatosan a családi dolgokkal itt fórumon
maradjunk a technikai dolgoknál, azon belül is a notebook-oknál ebben a topicban, vagy besz priv., Gyógyszertámasz LOL
akkor már legyen inkább két könyv.
igen, a beteszed a cd-t azt jelenti beteszed a cd-t
de ha ez online game, akkor erröl itt nincs szó, dont worry.
ha a játék hanyagolása mellett is tapasztalalod a 80 fokokat (széles a skála, röviden legyen elég: 60 oké, 80 nemoké), akkor vedd elö a könyvjelzök közé rakott linket, ami alapján Muert75-kolléga ajánlatának utána tudsz nézni ( Notepalu3 ) hogy hol tudsz olyat venni. Részemröl ennyi
logout
-
Muerte
addikt
válasz
Vermilion69 #30819 üzenetére
Azért javaslom mindenkinek a Notepalu3-at mert már 5 fajtát kipróbáltam előtte és ez az egyetlen ami HŰT is.Emellett halk,méghozzá sokkal halkabb még az egy nagy ventillátorostól is,bárhová rakhatod tetszés szerint a három ventit az alján egyszerűen.Bepattintós még csavarozni sem kell.Nagyon könnyű tisztítani.Soroljam még az előnyeit?
Amik zártak:- Két hónap alatt telerakodnak,szét se lehet szedni kitakarítani!
-Ha mégis rászánod magad szétszedni ami rohadt nehéz mert idióta módon össze vissza van még ragasztva is akkor ha bekapcsolod a frász jön rád úgy fog zizegni,csörögni mindenütt.
-Nem pont ott vannak a ventik ahol géped szellőzői.
-Nagy venti usb-ről egy vicc,annyi mintha vki utolsó lehelletével fújná a géped alját.
Remélem meggyőztelek és nem dobsz ki sz@rokra feleslegesen pénzt az ablakon,csak jószándékból írom,mert én mint már írtam beszoptam pár "csodahűtővel". -
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30819 üzenetére
- én 3 pont között ingázom, tudom milyen a távkapcs
viva la skype
- a feldúcolás legyen egyelőre elég, maradjon meg egyelöre a pénztárcádban az a 10es.
- a game-t félreértettem, de mindegy mert Foresaken-t se játszom. (semmit se játszom. Anno koleszban még starcraftoztam ... meg icewind dale. De ennyi.az ötletrohamomban gondoltam olyanra is hogy ne dvd-röl futtasd a játékot hanem készíts .iso-file.-t és mountold "mintha állandóan be lenne rakva", vagy ellenörizd le hogy a játék hivatalosan támogatja-e az op.rendszered ... de végsö megoldásnak akkor is csak azt tudom mondani instant-helpnek, hogy tedd parkolópályára ezt a játékot.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30814 üzenetére
no para, remélem segítelek
- ha most kategórikusan KELL a géped, akkor ne add szervízbe. A problémád nem apokaliptikus, ha féled hogy beüt valami gixer akkor cs annyit tudok javasolni: az elköv két hétben inkább mozizz
aztán ha lecsengett a 'fontos' idöszak akkor beadod szervízbe. Megértem a szervízeseket is, hogy nem akarják azt hallani h mit csináljanak és mikor, hanem majd-ök-jól-eldöntik ... ennyit a negyed óráról amit mondam - bocsi.
- nemtom mennyire indokolt az a 10e forintos hűtő. (
) Én is volt hogy feldúcoltam a gépem öcsém két maradék fadeszkájára, megnéztem a hömérsékletet és fordulatszámot, emberi maradt így jól itthagytam 5 napra folyamatos t0rrentfutásra amíg én vidéken voltam. A nagy ventilátoros lassabb fordulatszámon is nagy levegöt kavar, jól hüt és mivel lassan forog ezért halk, - - - ebböl látható hogy 3 kicsi még ha kisebbek is és mondjuk azt hogy ugyanazon a fordulatszámon pörögnek, akkor is több hangjuk lesz. - Éppen ventilátor-problémára gyanakszol, miért akarnál még 3at? - nem derékszög, én ezt azért nem kapkodnám el.
- ha a mozizási javaslatomon csak mosolyogtál de nem akarod annyiban hagyni, akkor állíts a wow grafikán ( élsimítás, antizotóp, idöjárás, árnyékok ... mittudomén - nem wow-ozok
), vagy kapcsolj le minden háttérben futó alkalmazást - szóval játsz a paraméterekkel hogy könnyíts a gép dolgán
ha csak és kizárólag pont ennél a játéknál adja meg magát a grafika, akkor meg méginkább ennek a beállításaiban keresd a megoldást szerintem
szerk: ... és készíts egy biztonsági mentést az értékes dolgaidról valamire: dvd, usbHDD, pendrive.... (!)
-
Muerte
addikt
válasz
Vermilion69 #30813 üzenetére
Ezt a hűtőt vedd[link]
A többi sz@rt sem ér,nemhogy az árát. -
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30801 üzenetére
oh, akkor egy lépéssel közelebb vagyunk a megoldáshoz
ZSír
(1) tudod hogy kb. hol lehet a baj. Nem baj ha "nem értesz hozzá".
Személy szerint sokkal-sokkal jobban szeretem az okos szőkéket ((lsd-barátnöm)) sem mint a makacs-buti párosításúakat, szóval maga a tény hogy magad próbálsz legalább a hibára rájönni, már dicséretes nálam.(2) van rá garancia és a problémád nem "töled" származik, tán jobb is ha nem magad igyexel meggyógyítani elsö körben.
vidd csak el szervízbe, kérd meg öket hogy elsösorban a ventillátorra koncentráljanak, maga a művelet hogy leszedjék az alját, kicsavarozzák a ventit, matrica fel, müszerolaj csöpp-csöpp, visszazár, visszacsavaroz, megsimogat körülbelül negyed óra, így lehet hogy ott se kell hagynod
remélem csak ennyi a baj. De reális hogy csak ennyi. Bye
-
Kbali
nagyúr
válasz
Igen, ezért is megy el a kép - nem elégséges hűtés, hamarosan megfekszik a kártya...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Lehet a ventillátor a csapágyas.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Vermilion69 #30788 üzenetére
a "sípolás" egy jelzés a szervezettöl: próbálja valami hibára felhívni a figyelmed. Itt egy honlap, keresd meg rajta a saját hangod, én a leírtak alapján vinyó (hdd) hibára gyanakodnék. [hard drive sound.]
Ez magyarázná hogy máshol nem észlesz bajt, csak ha több órán át terheled. Nem ígérem így láthatalanul hogy ez az ultimate megoldás, de már elindulhatsz valamin anélkül hogy szervízbe vinnéd és napokig-hetekig várnál
ha ennél élesebb síipolásra gondolsz, akkor az akár lehet bios is és .. öhm, várnék még valami tünetet hogy a betegség felsimerhetö legyen
-
kendeee
aktív tag
válasz
Vermilion69 #29697 üzenetére
Mielőtt leírtam, ki is próbáltam, nekem ment. Elég gyenge volt a minőség, de működött.
Próbáld meg ezt: freeware -
kendeee
aktív tag
válasz
Vermilion69 #29694 üzenetére
CamSnap 1.0
Gógléba beírod, letöltöd, install és smiley.
Most hirtelen nem jutott eszembe a windowsba integrált felvevő file neve..... -
nightmare13
őstag
válasz
Vermilion69 #29694 üzenetére
Lehetséges, hogy a gyártó nem készített hozzá szimpla progit, néha előfordul.
-
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29453 üzenetére
Szerintem közvetlenül a szervizt kérdezd meg. Lehet, hogy azt mondják mivel megfelelően működik nincs semmi baja, de azért egy 3 mm-es elhajlás már nem kevés.
-
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29447 üzenetére
Biztos ellenőrizted már, de esetleg nem esett ki a gumitalp (már ha egyáltalán ezen a típuson van) az ellenkező oldalról? Ha viszont maga a váz tekeredett meg ennyire, akkor érdemes lenne kikérni a szerviz véleményét, mert az nem egészséges állapot.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest