- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
dkface
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo Y560 laptopról van szó.
Óriási problémám lenne : Csináltam egy multi bootos Windows7 - Windows 8 rendszert ami remekül is működött egészen addig amíg fel nem raktam az új Windwos8 -ra szánt Catalystet (természetesen windows 8 alatt ) . A képernyő elsötétült mint amikor nem megfelelő drivert rakunk fel. A probléma az , hogy ugye mostmár oprendszert a w8 betöltése után tudunk választani és kép hiányában a Windows7-et se tudom elindítani. Tudnátok valami ötletet adni hogy hogyan oldjam meg? Sürgős lenne ugyanis haladnom kéne a munkával és ez így elég nehéz. -
dkface
aktív tag
Sziasztok!
SSD vásárlását tervezem a laptopomba ,tudnátok egy pár szót írni az előnyeiről és néhány ár/teljesítmény bajnok modellt felsorolni? Továbbá a beszerelésről néhány gondolatot hogy miről kell lemondani érte stb. Előre is köszönettel! -
dkface
aktív tag
Hi
Leformáztam a Lenovo Y560-m és újratelepítettem remekül , csak az a gond hogy azt az egy programot nem találom amivel váltani lehet az intel és az ati kártya között ? Valaki linkelné pls , mert sehol nem találom köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I3-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest