- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
invasio
tag
válasz
BénaNyurga #38096 üzenetére
Ha Win7-et használsz, akkor driver probléma lesz.
Sajnos nekem is volt már ilyen.Ne a Windows saját driverét használd, hanem keresd meg a gyártó oldalán a megfelelőt.
-
selenge
tag
válasz
BénaNyurga #38096 üzenetére
Valszeg meg van rottyanva a jack foglalat a lapon, nekem is volt ilyen
En egy ezer ftos usb jackel oldottam meg -
T.Attila
csendes tag
válasz
BénaNyurga #35949 üzenetére
nem csinálja sűrűn.
tegnap volt az első. ma pedig a második. egész nap ment a gép, és most volt 20:54 kor a kék halál. talán mert sok minden futott egyszerre? neten kb 8 oldal megnyitva, ment a torrent letöltés is. közbe telepítettem is. de akkor megnézem majd 1 rammal. köszi.
-
eketomy
senior tag
válasz
BénaNyurga #35945 üzenetére
Hidd el, sokan a noti fölött töltik a cigit és a fölött dohányoznak meg zabálnak meg stb... (én is már jó néhány szervíz során tanuja voltam ennek sajnos)
Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge nem veszi magára és nem is neked szántam, mert szerencsére sokan vannak olyanok is mint pl te is, akik tudják, hogy hol lehet és hol nem lehet cigarettázni!
-
eketomy
senior tag
válasz
BénaNyurga #35943 üzenetére
Hát akkor büdös a laptop ha szinte 0-24be dohányoznak körülötte! Volt már nálam is sajna ilyen noti ami bűzölgött mint atom és sajna a cigifüstnek a bűze nagyon lassan párolog ki belle.
Sztem ott is ez volt a jelenség sőőőt igazából a töltött dohány az ami még nagyon büdös lehet szal lehet hogy ezért ilyen a noti szaga(#35940) T.Attila
Én is mindenképp javaslom a win reinstall-t akkor hátha eltünik a kékhalál, ha nem akkor viszont máshol kell keresgélni a hiba jelenségét. Ráadásul ha memória hibás akkor felse fogod tudni telepíteni a wint. -
eketomy
senior tag
válasz
BénaNyurga #35937 üzenetére
Az lehet a baj, hogy a beépített 3G modem -nek általában saját szoftvere van, ill. az usb-s modemnek (amit általában a kártyához kapsz) annak is van egy saját szoftvere és sajnos sok esetben csak az usb szoftverrel hajlandó elindulni a net!
Vagy kell tudni a hálózat beállításokat ill. jelszavakat a telenor -nak és mindent manuálisan megadni a belső modem progijának akkor lehet hogy szerencséd lesz és tudod majd úgy is használni, én már trükköztem már így és volt mikor bejött!
-
darvak
senior tag
válasz
BénaNyurga #35934 üzenetére
De végtére is vegyél bele még memóriát, mer a 2giga manapság elég karcsú (de láthatod maga a dual channel sokat nem oszt-szoroz).
Ebbe valószínű megtalálod a te notidat. így ki tudod nézni,h milyen procit bír el még az alaplap: tech spec -
darvak
senior tag
válasz
BénaNyurga #35932 üzenetére
Dual Channel sokat nem hoz a konyhára, maximum 10% teljesítmény növekedés várható tőle, egyes esetekben ki se lehet nagyon mérni az előrelépést.
SSD beszerzése sokkal többet dob a latba, mint a procicsere. Esetleg érdeklődj utána itt
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Légies iPhone halvány színei
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest