- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Johnzy #36136 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Sztem próbálj meg egy másik gyártó wifi-jét és ha azzal sem működik akkor nem támogatja a noti a G-s szabványú kártyát (vagy csak nem javították a bios-ban).
Ha meg azzal jó akkor megoldódott a probléma.
Legvégső esetben usb wifi kártyát kell venni a notiba azzal működnie kell!
-
kendeee
aktív tag
válasz
Johnzy #35885 üzenetére
Lehet elvesztem a rengetegben...Én is azért kérdeztem a témáról nálam sokkal okosabbat, mert érdekelt a dolog. Bár az elektronikát tanították nekem is, csak nem sakkozni, meg aludni kellett volna
De én igazából úgy veszem észre a gyakorlatban tanult emberkék sokkal jobban értik a dolgukat.
-
kendeee
aktív tag
válasz
Johnzy #35861 üzenetére
Igen, igazad van, megkérdeztem a műszaki szakinkat a munkahelyemen és ő is így vezette le előttem a témát. De mondott olyat is, ami még érdekes lehet, ahol sz@r a földelés, ott másik 220-as -egy a hálózatra kötött -eszköz is okozhatja, hogy ráz a laptop, nem feltétlen a laptop a ludas... csak ugye a laptopot fogdosod, nem pedig a hűtőszekrényt (nem a müanyag fogantyúra gondolok
)
-
NEMO1968
őstag
válasz
Johnzy #35875 üzenetére
Értem.
Mondjuk én egy elég régi noti tápját láttam szétkapva,abban volt trafó,de mint most kiderült,az sem az volt.
De most XDJS kollégától is kaptam egy választ,akkor ezek szerint az sem igaz?
Mert az enyém földeletlen konnektorban van,és mégis csíp.
Szal egy jó földelés megoldja a problémát.
Kösz a türelmeteket.
-
válasz
Johnzy #35856 üzenetére
természetesen nem arra gondolok, adott "előírást" még a gagyibb utángyártott adapterek esetében is kell(ene), hogy alkalmazzák!
arra sem, hogy önmagában az akkumulátor a vétkes!
a kettős szigetelés megint más, de notiknál ~ 20 volt környékéig maximalizálnak a notiba csatlakozó csati, kábel...stb méretezésnél.
amennyire rémlik; az adapterek (kapcsolóüzemű) esetében adottak a kondik (zavarszűrés), a betápról a védőföldre, és ha nincs védőföld, akkor a testet felemelik x volt feszültségig, ami rázhat!
részemről ott a gond a notival, hogy a hozzászóló jack csatit írt, és azt adott szempontból illene leválasztani, mert amikor bedugja/kihúzza a jack dugót, akkor ugye egy pillanatra "összezárja" a pólusokat, ami nem egészséges, ha "csípős" feszülséget kap a jack csati - szerintem itt a gond a notival!
mondjuk elég régen tanultam, esetlegesen frissíteni illene, de attól függetlenül én biztos nem lennék a saját notim ellensége... -
válasz
Johnzy #35853 üzenetére
szerinted...
nézted, hogy milyen típusú notiról van szó, és hogy annak a hálózati csatlakozója földelt - ás az adapterben történik az integráció -, vagy már eleve nem az?!?! bár erre azért lehet következtetni a probléma leírásából...
és azt, hogy adott típusú notinál miként van leválasztva a földelés? mert típusa válogatja, nem minden esetben oldják meg azonos módon, valahol semmi köze a dolognak a házhoz/fedlapi burkolathoz - és itt szokott a noti hibája kibontakozni, tehát földelt a hálózati csatlakozó, és ennek ellenére nem okés a noti "földelése"!?!? ja, és persze ez adott csupasz hálózaton is, ahol más készülék - esetleges hibája - nem kavar be!
Aktív témák
Hirdetés
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest