- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
ScrapUnit #43342 üzenetére
Szerintem igen.Én csak néha használtam ezt a lehetőséget,de akkor is csak filmet néztem.
Még azt akartam kérdezni,hogy laptopot így vetted?
Mert ha igen akkor érdemes első körbe be vizsgáltatni,hogy minden rendben van e.
Utána keresni bele kijelzőt.Ha nálad ment tönkre és engedi a keret akkor úgy szint cserélni.
Ezek szerint úgy szeretnéd használni laptopot mint asztali gépet(gondolom én)jó ötlet,csak sajnos ez az akadály van,így kicsit nehezebb engedélyezni külső monitort,hogy nem látni épp mit csinálsz. -
Gubu0101
veterán
válasz
ScrapUnit #43311 üzenetére
Az előbb rossz helyre címeztem ezt:
Az van amitől tartottam,rendszerből kell engedélyezni a külső monitor használatot (elsődleges,másodlagos monitor).Végül is ezek a lehetőségek nem épp erre vannak ki hegyezve,hogy ha be törik kijelző,vagy épp nem működik akkor így is tudd használni.
-
huntenseN
tag
-
köszörü
tag
válasz
ScrapUnit #36470 üzenetére
helló
ugy látom hogy a bios körül van némi zavar amit nem értesz
a biosnak van egy nemcsak olvashato hanem irhato része is
igy tudod beálitani a dátumot idöt,jelszavat.odd-hdd paraméterek-melyet az adott hardver flashéböl olvas ki és eltárolja
sok olyan progi létezik amelyel könyen manipulálhatok ezek az adatok
példa
Ontrack Disk Manager prg
mely képes a biosban nem detektált winyot felismerni particonálni formázni
ezek után detektáltatja a bisban a paramétereket
a régi p3-p4 laptopok töbségében van hdd limit
ez a progi eddig még mindig megoldotta a problémát -
kendeee
aktív tag
válasz
ScrapUnit #36464 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy egy fórumtársunk így járt pár oldallal előrébb. Ő áttette egy asztaliba, megformázta a vinyót és működött. (bár nekem ez kicsit furcsa)
Próbáld meg köszörü kolléga segítségét is. HBCD csodákra képesNincs jelszóval védve a vinyó?
Most olvasom, hogy a "bios sem látja". Addig hiába próbálkozol OS telepítéssel még ott meg nem jelenik a vinyó.....
-
kendeee
aktív tag
válasz
ScrapUnit #36453 üzenetére
Hali! Itt azt írják, hogy a telepítőbe bele kell integrálni a sata driver-t és úgy működni fog. A részletekbe nem folynék bele, mert még soha nem csináltam ilyet és szerintem nem is fogok. Vannak linkek is melyik drivert kell lekapni windows xp-hez és win7-hez egyaránt megfelelnek. Sok sikert.
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest