- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
válasz
hackeeeee #36637 üzenetére
Nekem is gyárilag nVidia kártya volt benne, BIOS frissítés után(az sem biztos hogy szükséges volt frissíteni,csak megelőzés képen)nem voltak ilyen gondok, simán felismerte, itt inkább mint írtam beüzemeléssel lehetnek macerák, én is körbejártam a fél várost 7mm vastag 12mm x 12mm-es rézlapkáért, mire megtaláltam amit a kártyához eredetileg is adott az illető akitől vettem..
Erre kellett rakni egy rézlemezt
Valószínű hogy kell alkalmaznia majd őneki is ezt a dolgot..
-
Laszmen
aktív tag
válasz
hackeeeee #36632 üzenetére
Teljesen igazad van! Annyit még hozzátennék, hogy nem árt ha egységesen van fejlesztve a gép, nem érdemes venni nagyon erős vga-t, ha a processzor gyenge, nem tudom hogy az illető gépében milyen proci van, asszem ezekben T-7xxx széria fut, ami már elegendő egy Ati V5700 256mb ddr3-as vga-hoz, esetleg Ati 4650 1024mb ddr2, még ezzel is meg lehet próbálkozni!
-
Muerte
addikt
válasz
hackeeeee #36615 üzenetére
Az jónak tűnik mivel ugyanaz a spec mint amiket linkeltem,esetleg attól lehet tartani hogy mivel több alkatrészből áll a dönthetőség miatt, így ha azok az alkatrészek esetleg kopnak akkor zajosabb lehet ha berezonálnak az illesztéseknél,de ez egyáltalán nem biztos.Kézbe kellene fogni és akkor többet látna az ember lánya hogy mennyire masszív.
-
Muerte
addikt
válasz
hackeeeee #36601 üzenetére
Mind kuka amiket kinéztél
Laptop alá csakis notepal u2 illetve u3 ami ténylegesen hűt is
15,4"alá[link] 17"alá[link] A ventik szabadon elhelyezhetőek így közvetlen a szellőzőnyilásokra irányítható a friss levegő,halk,könnyen tisztítható.
Egy ventisek,zártak komoly gép,komoly terhelésénél 5 ft-ot sem érnek,tisztítani képtelenség őket vagy ha szétszeded kitakarítani aztán zörögni,csörögni fog ezt garantálom.Jónéhányat kipróbáltam már,de csak ez egy fajta ami ér is valamit,a többi kukába való. -
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
hackeeeee #36433 üzenetére
Tudom,hogy nem jelent!
64-bit...Marmint ugy ertem,hogy a win nem ismer fel semmit...de ez a driver volt hozza a CD original akkor csak ez lehet...De ha beinstalalom akkor felismeri de kijon az a kis sarga haromszog hogy valami nem jo es az a hibauzenet van amit elobb mar irtam azzal a digitalis alairassal.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
hackeeeee #36429 üzenetére
Nemtölti....Ha már be van instalálva a wifi és ha rámegyek hogy illesztőprogram frissítése akkor azt irja hogy az illesztőprogram naprakész....ha meg úgy próbálom,hogy nincs beinstalálta akkor meg nem talál a harver-hez drivert!
Akkor jo mert és a wifisbol huztam le...Ezeket már mind próbáltam!!!
Már olyat is csináltam,hogy a digitális aláírást milyen szinten ellenőrizze....azt is kikapcsoltam,de semmi!
-
eketomy
senior tag
válasz
hackeeeee #35111 üzenetére
Elméletileg e-szerint a video szerint lehet úgy cserélni, hogy nem kell szétkapni totál a gépet!
-
kendeee
aktív tag
válasz
hackeeeee #30290 üzenetére
"ha kicserélnek egy cellát, viszont a régebbiek tovább romlanak, akkor ott vagyok, ahol a part szakad"
Ez így igaz, azért ajánlottam a használt piacot...semmi macera.
Volt egy ilyen noti nálam tavaly, a gyári akkuja 3 órás volt még. Ilyet is lehet találni pár ezerért. -
kendeee
aktív tag
válasz
hackeeeee #30284 üzenetére
Egy új cella 2000Ft, ha cserélsz 3-mat már ott vagy mintha szétnézel a használt piacon és veszel egy 1-1,5órás akkut annyiért. De ha van bontott akkud, kicserélgetheted a cellákat amik rosszak, jóra. Esztétikai nyomot fog hagyni az akku szétbontása--pattintva és ragasztva van egyaránt. Nem beszélve arról hogy a cellák pillanat forrasztva vannak gyárilag, és a cellákhoz nem könnyű forrasztani....
-
Z86
őstag
válasz
hackeeeee #25869 üzenetére
Ennek az oldalnak az alján említik az RX881-et, felette csupa AMD prociról van szó. Javaslom érdeklődd meg egy olyan topikban, ahol jobban benne vannak a chipset CPU témában, mert én arra sem mernék fogadni, hogy az AMD készít-e egyáltalán chipseteket az intel újabb CPU-ihoz.
-
-
lacigabi
csendes tag
válasz
hackeeeee #18773 üzenetére
Szia!
Hát azaz igasság, hogy kb. 10 ilyen leírást néztem, és mindenhol mást írnak. Az ACER honlapján benne van. Amúgy a camerát életre keltettem egy draiverrel. Most a Blueval vesződök, de az lehet, hogy tényleg nincs benne, mert a webkamerát látta az eszközlkezelő, de a btooth nem. Hátha...
-
Nic!{
tag
-
válasz
hackeeeee #16832 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni.
Ki kellene próbálnod, és ha nem megy akkor nem rakod bele, ha meg jó, akkor öröm és bódottá..Keress valakit, akinek van notija, és kiimádkozod pár percre belőle a wi-fi modult, de remélhetőleg a tulaj ne legyen a közelben, mikor kibelezed a laptopját..
-
válasz
hackeeeee #16815 üzenetére
Úgy találtam, ezeknek van olyan felszereltségű verziója, amiben benne van, úgyhogy valószínűleg ha lecsavarozod az alját, megtalálod a wi-fi modul helyét (egy üres csatalkozó), mint pl. a so-dimm memóriamoduloké, akkora csati.
Nem találtam a neten kompatibilitási táblázatot, de ránézésre csak meg tudod állapítani, h fizikailag mekkora wi-fi modul fér el a kettő általad linklet közül.Szedd le bátran a noti alját, és nézd meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest