Aktív témák
-
darvak
senior tag
válasz
Stalker-2572 #36687 üzenetére
Muerte75
-
darvak
senior tag
válasz
Laszmen #36681 üzenetére
Elmúlt 2-3 hónapban a legjobb ár Y570-re 197K volt, amit én láttam újban.
Nemrég ment 170K körül használtként el 1 példány.
209K szokott az ára lenni még, mint a másik linkben is. Emellett kifutó modell, szóval egyre nehezebb találni is.Ezért lenne jó tudni, h tényleg 2 év gari, magyar gép-e, és tényleg Gt555M+i3.
Nyilván rá kell kérdezni
-
darvak
senior tag
válasz
Stalker-2572 #36679 üzenetére
Az ára
Ha ez Gt555M+i3 Y570, és tényleg 2 év gari van rá, akkor bestbuy a köbön.... -
darvak
senior tag
válasz
Stalker-2572 #36658 üzenetére
B@sszus, a 2. linket hogy találtad??????
Rákérdeztél már, hogy tényelg ezt adják, tényleg 2 év garival??? -
darvak
senior tag
válasz
BénaNyurga #35934 üzenetére
De végtére is vegyél bele még memóriát, mer a 2giga manapság elég karcsú (de láthatod maga a dual channel sokat nem oszt-szoroz).
Ebbe valószínű megtalálod a te notidat. így ki tudod nézni,h milyen procit bír el még az alaplap: tech spec -
darvak
senior tag
válasz
BénaNyurga #35932 üzenetére
Dual Channel sokat nem hoz a konyhára, maximum 10% teljesítmény növekedés várható tőle, egyes esetekben ki se lehet nagyon mérni az előrelépést.
SSD beszerzése sokkal többet dob a latba, mint a procicsere. Esetleg érdeklődj utána itt
üdv
-
darvak
senior tag
Hello!
Notebook memória bővítésnél mire kell figyelni? Pl.DDR3 és valamennyi MHZ, vagy ugyanolyan hertzes , vagy gyorsabb legyen, és kész???
Mennyiségnél meg lehet bármi, pl 1X1Gb+1X4Gb=5Gb (vagy akármilyen leosztás)? Max nem megy dualba, ami minimális veszteség.
-
darvak
senior tag
Cső!
Bevallom most nem olvastam vissza, memória kérdés érdekelne.
Én még a dual channel-nél ragadtam le, nem tom ma mi a technológia.
Laptopba van 2 giga ram, bővítve lett havernak 6-ra , 2+4 egységekből.
Ez jó így? NEm inkább azonos modulokból kell állnia? Akkorm ár inkább 2X4, mer tudtommal nincs 3giga modul.
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest