- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Godimodi #48097 üzenetére
Szia,
Nagyon komoly hűtési problémád van, azon sem csodálkoznék, ha nem volna hőelvezetési közeg (paszta), heatpipe alatt, ugyanis csak akkor tud ilyen hirtelen felforrósodni, úgyhogy nem melegszik át. Amennyiben el lenne már "koszolódva", akkor egy általános használat (böngészés) mellett is az átlagosnál melegebb lenne a gép, amit éreznél.....
-
middleaged
tag
válasz
Godimodi #48097 üzenetére
Szia!
A problémám ugyanez,(HP-Compaq Pavilion g6-1306sh), most épp böngészés közben indult újra, everest szerint GPU 69,CPU 65 °C, játszani gyakorlatilag nem tudok rajta néhány percnél tovább, vszinű a riasztási hőmérséklet 70 °C lehet a Bios-ban, ami nem módosítható, legalább is az én esetemben. Ez a gép új kora óta ilyen, paddal tudok nyerni néhány percet, többen írták, sok esetben s a sűrített levegővel való portalanítás megoldás lehet a problémára, már ha indokolt. Én megpróbálom gariztatni a hiba miatt, ha tudod,neked is azt javaslom. A HP oldalán van egy elég terjedelmes leírás az extrém melegedésről. ill. annak elkerüléséről, de tünetként az újraindulás nem szerepel, úgy, hogy én ezt most már mindenképp hardveres hibaként aposztrofálom. -
Godimodi
tag
válasz
Godimodi #36226 üzenetére
Meg van a megoldás.Leirom egyben röviden,hogy másnak is legyen belőle haszna
Tehát,aki GeForce Go5200as kártyával szeretne laptopon Win7-et futtatni,az szedje le ezt a drivert és ezt az .inf fájlt.
Csomagolja ki a drivert,amikor elkezdené telepiteni azt,akkor zárja be.Alapértelmezetten a C:\nVidia\winvista\96.85 mappában lesz egy .inf fájl.Ennek a helyére rakja be a külön letöltött .inf fájlt.Ezután inditsa el a könyvtárban található setupot és ekkor már elvileg nem fog sirni,hogy nincs a driverhez való hardver a gépben.Fontos hogy ne Aero témával próbálkozzatok,mivel ezzel nekem nem működik(fekete képernyő,néha fel-felvillan),csak klasszikus windows témával.Elvileg azt is meg lehet oldani,engem nem túlzottan érdekel.Remélem fog ez még valakinek segiteni.Köszi mindenkinek aki nekem segitett -
Godimodi
tag
válasz
Godimodi #36179 üzenetére
Felraktam,de az a helyzet hogy a win7 semmilyen drivert nem rakott fel.wifi/internet nincs,hang és videodriver nincs.Ilyenkor mi a teendő?Sajnos a laptop Cdje nincs itt,valahogy varázsoljam rá egyenként a drivereket(teleonrol vagyok =D ) ,vagy hagyjam az egészet és szerezzek egy XP-t?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Godimodi #36175 üzenetére
Utána néztem Sima DDR ramos, 2 slottal, elvileg 2x1GB-ot tudna, de az egy vagyonba kerülne, valóban nem érné meg a bővítés.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest