- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
Savageboy #4542 üzenetére
google...
de TESSÉK google első találata az nhc ra!
ez egy olyan kis progi, amivel csomó dolgot be lehet állítani a notikon!energia sémákat, cpu feszt, szorzót ... szinte mindent! Azt hiszem az nhc intel cpu ra a legjobb, nekem az amd sempronomnál néhány dolgot nem engedett álítani, ezért én RMClock progit használok! Itt mindent be lehet állítani, de tényleg! Jó kis progik!
RMClock -
kisninja
őstag
-
kisninja
őstag
válasz
Savageboy #4536 üzenetére
Szar cummot raktál a gpura !! Minap pasztáztam én is a notimat, amit te raktál a gpura az lassan vezeti a höt ezért van a rammon és a chipseten azok nem melegszenek hirtelen.
cpura és gpura jóminöségü paszta kell (csak azért hogy ne kelljen sürün pasztázni)
Nálam evereszt 10 fokkal mond többet a gyárinál nvida vez panel nem irja ki.
Ventiket nem igazán lehet vezérelni .... mondjuk dell ek alá van prog ahol szépen be lehet löni. 105 fok körül van a gpu maglassulás.Enyámmel az a baj hogy teljesen kilövi a ventiket utánna van egy slow és megy fast beálitás ... slow on is van azért egy kis hangja.... bezzeg a nx8220 asom kurvahalk volt.
-
demars
addikt
válasz
Savageboy #4536 üzenetére
Ventit általában magától szabályoza a gép, abba nem lehet belenyúlni (én legalább is nem tudok, meg nem is kell nekem), a riasztási hőmérsékletet meg BIOS ban kell/lehet beállítani! De a gyári értékek általában jól ki vannak találva. Vagy esetleg NHC ben, ha ismered!
-
parandroid
félisten
válasz
Savageboy #4514 üzenetére
Amit te írsz, az valami hővezető matrica, vagy ráhúzható réteg. Az ilyesmit a gyárban profi módon fel tudják vinni, én otthon nem küzdenék vele. Amire én gondoltam, az paszta. Nem értem, hogy a paszta hogy jelenthet bárkinek bármi mást is, mint valami tégelyből kiszedhető, vagy tubusból kinyomható genyát, kenőcsöt, kencét, krémet, vagyis pasztát, na... Szilikonpaszta, hővezető zsír, hogy mondjam még?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Savageboy #4505 üzenetére
Rézlap és a paszta marhára nem képes helyettesíteni egymást. Pasztát egyébként annyira vékonyan kell felkenni, amennyire csak tudod. emellett lehet az is, hogy az összeszerelés nem sikerült tökéletesen. Ez egy tipikusan olyan kérdés, amire látatlanban nemigen lehet választ adni.
p
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest