- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
4sal3
aktív tag
válasz
#16820480 #2705 üzenetére
azt tudom hogy nem darabszám.
és olyan kérdésem is lenne, hogy hol kapok bele vgat?
jaés a notiban ki lehet kapcsolni az integrált vgat? (via chrome 9) - csakmer 1giga ramnál már 256megát zabálés ugyanugy nemjó semmire
mármint játék céljábol nem. tudom, hogy játékra nem ilyet kellett volna venni,de vmilyen szinten vihetné a játékokat. mondjuk a régieket.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #2418 üzenetére
öt hozzászólással lejjebb ezt kérdezted. "és mi a helyzet a teljesen kikapcsolt swap funcióval? ezzel gyorsul a gép, vagy lassul ..." ezek szerint nem marhaság -
akkor kikapcsolom én is -köszimondjuk ezt magamtól nem mertem volna megtenni, de ha már ketten mondjátok..... biztos úgy van
-
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #2411 üzenetére
én fél éve kikapcsoltam a swap-ot, 1 giga ddr2 rammal is felesleges, próbálgattam, használgattam, azóta is hibátlanul megy, csak ugye nem teker feleslegesen a vinyó. múltkor visszakapcsoltam, mondom mostmár érzem, milyen swap nélkül, hátha gyorsabb lesz érzésre is lapozóval, hát semmi, szal ki is kapcsoltam gyorsan. az a baj vele, hogy ha elindítasz valami progit, ami elkezd betölteni vinyóról, akkor az xp meg elkezd írkálni a vinyó lapozófájljai közé, ahelyett, hogy a betöltésre koncentrálna. na ez fogja meg a rendszert piszokul..
-
törölt tag
válasz
#16820480 #2411 üzenetére
2mb swapnak legalább kell lennie, próbáld ki egy alacsonyabb értékkel (min 10 max 500mb), és csak az egyik meghajtón legyen ez a swap -aztán referálj
főleg az érdekel, ha akkor eliditasz egy memóriaigényesebbet, akkor mi lesz (megnöveli auto az xp swap-ot a lemezen, vagy auto jobban használni fogja a 2Gb-ramot?
) -őszinte vagyok, 2Gb rammal még nem próbáltam
-
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #1830 üzenetére
a tévéd LCD tévé? mert az egy dolog, hogy ilyen formájú aljzat van rajta, de a szinekre is figyelj..egy vascsőre sem mondjuk azt, hogy az gázcső, vagy vízcső, az majd úgy válik el, hogy mi van beletöltve....a d-sub-s-video átalakító jó lehet, mert párszáz forintért lehet kapni s-video- Euro-AV átalakítót, és az nagy valószínűséggel van a tévéden..a tunerkártya csak veszi az adást, az nem jó erre. 7K a tescoban a hyundai divixes dvd, minden formátumot, és a feliratokat is kezeli, 9- 10K környékén már komolya dvdlejátszókat adnak...
-
Rick4
félisten
válasz
#16820480 #1819 üzenetére
ez nem d-sub->rca átalakító, hanem egy d-sub->rgb átalakító. marhára nem ugyanaz...ha a notidon van s-video kimenet, akkot rudod, nézni, ha nincs, akkor nem, max veszel egy lcd tévét, amin van d-sub bemenet, de a legjobb lenne egy 6K-s divixes dvdlejátszó, nem?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
#16820480 #1002 üzenetére
Nem, az IBM szoftvere kilövi a Win wlan-kezelőjét, együtt értelemszerűen nem működhetnek. De így van ez minden más gyártónál is. Abban a kis fekete ablakban kell megkeresned az elérhető wlan-hálókat, és csatlakozni a megfelelőhöz. Ha a Win-es módszert ismered, akkor ez sem bonyolult.
p -
parandroid
félisten
válasz
#16820480 #999 üzenetére
Aktiválva van a wlan vezérlő? Energiatakrékossági okokból ki szokták kapcsolni, van egy visszajelző ledje is a monitor alatt. Ha az nem ég, akkor hardveresen rendben van, de nem sugároz. Be kell kapcsolni az fn + mittudoménmost, hogy melyik funkcióbillentyűvel (ey kis antenna-szerű ábra van rajta). Ezzel rögtön kiderül az is, hogy IBM driver kezeli a wlan-t, vagy a WIN saját szoftvere. Ha megjelenik egy fekete alapú IBM.es ablak, akkor abban kell megkeresned és csatlakoztatnod a hálót, ha nem, akkor hagyományos módon a jobb alsó sarokban található Windows-os wlan ikonról kiindulva.
p -
-
hdman
őstag
válasz
#16820480 #799 üzenetére
igen túlterHelésre gondoltam
köszi, közben már megoldottam a problémát. Az acer gyári energiagazdálkodásos progija akadt össze valamivel, és 100% -on járatta a procit. miután kilőttem, utána már tökéletesen ment. (Ez viszont érdekes, mert semmit nem tettem fel, és eddig nem akadt össze semmivel)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest