- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
tigerscorpio #4046 üzenetére
Oké. Megértem. Akkor ezt kell megcsinálnod:
-
utánvétel
aktív tag
válasz
tigerscorpio #4072 üzenetére
Természetesen az Asus honlapján csak vista driverek vannak hozzá.Az xp-t is csak "kis" trükkel lehet telepíteni az n-lite program segítségével[link]
és állítólag az asusnál alkalmazott turbo cache memory funkció is csak vista alatt működik.Directx 10 is csak vistához van,
Ezért kerestem volna olyan valakit akinek konkrét tapasztalata van ilyan laptoppal,illetve tudomásom szerint szinte minden 965-ös chipset-el szerelt notinál gond ez. -
fwgoze
aktív tag
válasz
tigerscorpio #4096 üzenetére
Meggyőző akartam lenni
...
-
Roland35
tag
válasz
tigerscorpio #4076 üzenetére
Igen én se Vistát fogok rá tenni
-
utánvétel
aktív tag
válasz
tigerscorpio #4067 üzenetére
Csak az a gond,hogy ez egy asus G1S noti lenne,még nincs megvéve,de közel fél milláért azért előtte tájékozódnék.
-
BluEyes
őstag
válasz
tigerscorpio #4060 üzenetére
Master jelszóval próbálkoztál? Nekem pl. több p1 lapnál működött az első az Award listából, aminek sok kettes a vége. [link]
-
sksporky
tag
válasz
tigerscorpio #4058 üzenetére
Eggyáltalán ezekbe az elemekbe tárolódik a pass?Lehet nagy hülyeséget írtam,de pc-be egész más fajta elem van ezek nemhinném hogy kisülnének ha kiveszed,és miért van 2???
-
parandroid
félisten
válasz
tigerscorpio #4051 üzenetére
A 220-ban még asszem nem MMX-es a proci, a 400-asokban már igen, amúgy valamennyien csak kiépítésben különböznek, a felépítés ugyanaz.
Küldtem privátot.
p
-
parandroid
félisten
válasz
tigerscorpio #4049 üzenetére
Melyik típus pontosan? 220CDS, vagy 440CDT?
460CDT-m volt egy darabig, ennek a sorozatnak a service manualját el tudom küldeni pdf-ben, ha gondolod, bár én nem lettem tőle ebben a témában okosabb.
p
-
parandroid
félisten
válasz
tigerscorpio #4046 üzenetére
Pff, gondolom valami cégtől leselejtezett cucc lesz, amit anno a cégnél lekódoltak. Mondjuk ezt azért talán kikódolják neked egy sörért, tekintve a jelenlegi reálértékét...
p
-
válasz
tigerscorpio #4042 üzenetére
Ezt a gépet hardveresen kell kikódolni. A printer portjára kell rádugni egy szerkentyűt.
Ha beviszed a Technotrade-be ott 1 perc alatt ingyen megcsinálják. Ha elküldöd a gyári számát a gépnek utána tudok nézni, hogy nem lopott, nehogy kellemetlenség érjen.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest