- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
donjohnson #28831 üzenetére
Kensington-zár.
-
aviator
tag
válasz
donjohnson #28254 üzenetére
Eddig én is eljutottam, arra akartam rákérdezni, hogy van e valami speciális módja annak, hogy hogyan érem el, hogy bebootoljon pendrive-ról, vagy csak simán rámásolom a windows cd tartalmát és kész.
-
MAC72
tag
válasz
donjohnson #28202 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos nem jutok vele semmire.
Időközben rájöttem, hogy nem a dvd olvasásával van a probléma, mert a recovery dvd-t beolvassa szépen.
Legyalultam teljesen a winchestert, töröltem minden partíciót, frissítettem biost, mert mint kiderült csak a legújabb támogatja a win7-et.
Egyszerűen nem akar rá valamiért felmenni a win7 el sem indul a telepítő.
Valami trükkje csak van. XP, Vista telepítő indul, a win7 meg nem.Kértem egy másik telepítőt, (pontosabban harmadikat) egy havertól, annál meg ez a hiba
jelentkezett:
"windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removal storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a harddrive or cd-rom that is failing. make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer."És hibakód az alján még.
Tanácstalan vagyok.
Csinálok egy USB telepítőt és megpróbálom azzal. Azért nagyon bosszant, hogy nem tudom miért nem jön össze. -
Stay
tag
válasz
donjohnson #27694 üzenetére
Nem mozgatom állandóan íróasztalon van 1-2x nézek rajta filmet akkor ölbe veszem de ennyi.
Melegedésre tippelnék énis de hűtőpadom is van alatta. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
donjohnson #27694 üzenetére
ha pl visszavitte gariba pl. akkor akár az is előfordulhat. Amúgy a hőmérséklet is valóban nagyban befolyásolhatja.
-
theiron320
aktív tag
válasz
donjohnson #27669 üzenetére
Nem!Megpróbálom ezzel is köszönöm.Igen jó mert ki lett rajta próbálva, újratelepítés után nem megy.
-
válasz
donjohnson #27532 üzenetére
gondolod hogy ezért nem találom ezt a menüt mert a HD 5870 nem támogatja?
-
válasz
donjohnson #27534 üzenetére
ez alapján jóbb az 5870-es
[link]
talán ennél gtx560m egy picit gyengébb de ez Geforce azt meg nem szeretem -
válasz
donjohnson #27532 üzenetére
nagy kár miért milyen VGA-van még benne ezen kivűl milyenekkel jött még ki?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
donjohnson #27388 üzenetére
hát ennyi, nálam is alap lett volna, de nem a HP-nál
-
csusza`
senior tag
válasz
donjohnson #27214 üzenetére
??? Miért, ebből létezik MXM II foglalatú? Ezek alaplapra integrált kártyák. Ebben integrált nincs, csak MXM II foglalat.
-
válasz
donjohnson #26756 üzenetére
Húzd ki
. Elvileg ki lehet pattintani, úgy mint egy fiókot. Bár ez minden típusnál más, van ahol odacsavarozzák. Mást nem nagyon csinálhatsz...
-
válasz
donjohnson #26752 üzenetére
Szerintem nem a kábel, notebookokba úgy tudom csak 44 eres ide kábelt raknak, ez a 40-80 eres dolog inkább az asztali gépeknél szokott gond lenni.
Ha letiltod a CD-t, akkor elvileg fullon kéne menni a vinyónak, szvsz egy próbát megér. -
válasz
donjohnson #26743 üzenetére
Akkor vagy az optikai meghajtó húzza le a DMA controller sebességét, vagy csak 40 eres kábelre vannak kötve. Szerintem az előbbi. Sajnos mindig a leglassabb eszköz adja a max. sebességet a DMA controlleren.
-
válasz
donjohnson #26740 üzenetére
Eszközkezelőben nézted mi van beállítva az IDE vezérlőnél?
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #23242 üzenetére
bár nem nem igazán kaptam választ, de végül sikerült megoldani magamtól a problémát. véletlenül rábukkantam egy ugyanilyen videokártyát tartalmazó fujitsu-simenes modellre a neten, és ennek a driverét szedtem le hozzá. azóta tökéletesen működik. kicsit sajnálatos azért, hogy a compaq (vagy hp) nem volt képes kiadni egy normális videodrivert ezen notebook-jához akkoriban.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest