- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
bpx
őstag
Halihó,
lassan 2 éves a (munkahelyi) notebookom (Lenovo G560).
Pár napja vettem észre, hogy 87%-nál nem töltődik tovább, és az üzemidő is jelentősen csökkent, erről a szintről 30-40 perc alatt lemerül 0%-ig. Ha itt visszakapcsolom még megy kb. 10 percet.Szinte mindig hálózatról megy, kivéve amikor reggel és délután vonaton utazok.
Az egyébként pont egy ~40 perc, tehát mire haza/beérek, le is merül.Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy az akku megadta magát?
-
bpx
őstag
válasz
Bigbarni #21481 üzenetére
ebben az esetben a gép magától átvált az nvidia vga-ra működés közben (Optimus), ha valami olyan alkalmazást indítasz, ami igényli, szóval ha minden működik rendesen, akkor szerintem ne nyúlj hozzá, energiatakarékosság miatt jobb, ha az intelt használja, amikor elég az is
az mit jelent, hogy az nvidia drivere nem indul? valami hibát ír?
egyébként az nvidia control panelben lehet elvileg alkalmazásokhoz választani (profilokkal), hogy melyik vgat használja, azért elvileg, mert én képen ezt láttam, de nálam nincs ilyen
-
bpx
őstag
valaki, akinek Optimus-os (Core i + nvidia gt3xx vagy újabb + win7) notebookja van, meg tudná nézni, hogy ő tud-e ilyet?
(mert én nem, pedig ma szükség lett volna rá) -
bpx
őstag
gyors kérdés
abszolút ugyanaz a problémám, mint a #20319-ben, még a gép is ugyanolyan
röviden: a háttérvilágítás folyamatosan maximális fényerővel ég akármit csinálok vele (még a gép kikapcsolása után is!), és a képernyőt így nem lehet kikapcsolnijött az eredeti kérdésre egy olyan válasz, hogy valami alaplapi vezérlővel van a gond
na most ez egy vadiúj notebook, ma kaptam a munkahelyen, létezik ilyen?egyébként meg kivettem az akksit, majd visszatettem, és most működik megint ahogy kell
marhára örülök ám neki, itt szenvedtem vele, mert azt hittem vmi sw probléma....
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest