- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Nordik #29254 üzenetére
Nem. Desktop gépet se kell bántani, ez egy uo. megoldás, csak kicsiben és külön választva az AC-DC és DC-DC konvertert. Előző a kis "tégla" külső egység, utóbbi meg a gépbe van építve. Akut szünetmentes jelleggel benn szabad hagyni a gépben, csak akkor ajánlott kivenni ha nagyon melegedős gépről van szó, hogy ne száradjoin ki a zselé. Havi 1-2x-i kisütést se erőltetném, nem tapasztaltam hogy erre szükség lenne. Viszont HP gépeknél főleg ilyen belépő vonalon nem sok jót hallottam aku élettartamról, ajánlatos figyelni, és ha sűrűn merülgetne és mindig újratöltené akkor inkább vedd ki. Ideális esetben kikapcsolt notit 2-3 hétig otthagysz aku ugyanúgy áll ahogy elraktad, nem ideális esetben sokat merülhet akár 1 éjszaka alatt is, és a fokozatos újratöltés tönkreteheti.
-
padra
aktív tag
válasz
Nordik #29248 üzenetére
Az akku élettartamát tekintve teljesen mindegy hogy hálózaton akkuval vagy akku nélkül használod.A lényeg hogy havonta legalább 2x merítsd le 10%-ig,és töltsd fel teljesen.Sem a gépnek,sem a töltőnek nem lesz baja ha hálózatról használod,akár van benne aksi,akár nincs.
-
nightmare13
őstag
válasz
Nordik #29244 üzenetére
Csak akkor tölti icipicit, ha az akksi töltöttséges 9x százalék alá megy, asszem 95% a határ. Én bennhagyott akksival használtam az UL80Vt-m egy évig, semmi baja nem lett az akksinak, mintha gyári patent lett volna még mindig. És egyetlen egyszer se sikerült lemerítenem
-
JOkE01
tag
-
Chaser
legenda
válasz
Nordik #29191 üzenetére
Ne érdekeljen hogy megengedi-e, ha nincs címke cseréld nyugodtan ki.
Csákk: Így elmondottak alapján laphiba, SKSH-nál ez szokott lenni. Vagy behalt teljesen a táp rész. Hogy mitől azt ne kérdezd. Ha ezek állnak fenn bonthatod is a gépet, nincs értelme javítani, meg valszeg lapot se találnál hozzá
Én 1x desktop lapon annyit csináltam, hogy cpu feszt biosban lentebb vettem, amtől semminek nem lehet elvileg baja...soha többet nem kapcsolt be, cmosreset, 2 hetes elemkivét után se. Lehet a 2 dolog nem függ össze és amúgy is behalt volna.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nordik #29120 üzenetére
Ha nincs lematricázva az a fedél, amit felkell nyitni a ram bővítéséhez, akkor egy csavarzúzóval lehetőleg nyom nélkül kicsavarozod, a fedelet, majd belepattintod a memória modult. Everesttel nézd meg a jelenlegi memóriáat, hány mhz-s és milyen márkájú, lehetőleg olyat vegyél!
-
Z86
őstag
válasz
Nordik #29070 üzenetére
Bár a felsoroltak nem igényelnek különösebben sok memóriát, ha egyszerre sok alkalmazás van megnyitva azért ezek is fogyasztanak. Én bővítenék 4 GB-ra, szerintem érdemes lenne.
Az integrált saját maga állítgatja, talán a maximális mennyiségét lehet korlátozni (az eleve meglévő korláton belül) valahol a rendszerben, utóbbiban nem vagyok biztos. -
Z86
őstag
válasz
Nordik #29067 üzenetére
Hagyhatod bedugva, csak ha az akku töltöttsége egy adott szint alá csökken kezdi el tölteni. Ha napokig nem használod akkuról, akkor ki is lehet venni belőle. Ez utóbbi még ajánlott is abban az esetben, ha a gépet terheled és erősen melegszik. Azt nem szeretik.
Ha huzamosabb ideig nem használod telepről a gépet, akkor is érdemes havonta 1-2 alkalommal teljesen lemeríteni és feltölteni, különben tönkremegy. -
Zsolti1987
aktív tag
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nordik #28938 üzenetére
Win7-et amikor telepíted, van egy olyan opció a nyelvválasztás után hogy haladó, ott tudod szépen partícionálni. Készítsd el a partíciód, (ha kettőt csinálsz akkor mind2 megformázhatod, s kijelöltre meg telepíted a rendszert) ha nem formázod meg mind2-t akkor ha feltelepült a win7, akkor az eszközkezelő lemezkezelésnél simán megteheted!
attól függetlenül is ha kevés adatod van, 2 partíciód legyen! Higgy nekem!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest