- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
JOkE01 #29198 üzenetére
Közbe olvasgattam a témáról és valóban 32biten csak 3,12GB a használható összes memória. Ez valami kompatibilitási problémák elkerülése miatt van.
Végülis nem probléma, mert ameddig 2GB volt csak a gépbe addig is megfelelt a rendszer gyorsasága, így pedig úgy érzem még gördülékenyebb lett. Talán pont kellett az a kicsi plusz.
Játszani meg úgyse játszok.
-
Tyren
aktív tag
válasz
JOkE01 #29118 üzenetére
Nem ítélkezni akarok, teljesen megértelek, csak ha már van eredetim, akkor nem szeretnék a munkára/tanulásra használt gépemnél törttel bajlódni.
Ennek ellenére nagyon szépen köszönöm a tanácsot, jó tudni, hogy ilyen is van és ha úgy alakul, lehet, hogy ki is fogom próbálni. -
Tyren
aktív tag
válasz
JOkE01 #29109 üzenetére
Erről még nem is hallottam. Egyszer majd lehet, hogy kipróbálom, de - habár nem vagyok valami idős - úgy érzem, hogy már kinőttem abból, hogy windows töréssel szórakozzak. Vígan szedi a frissítést, két hét múlva meg lejön az új geniue ellenőrző cucc, aztán rakhatok mindent újra. És ahogy látom ez a vékonykliens verzió csak nagy partnereknek elérhető.
Amúgy levettem a lapozófájlt és nem sokkal később már hisztizett is, hogy kevés a memória, szóval az lesz a gond.
Viszont a gépben csak egy darab memória slot van, szóval a 4GB a maximum.
Ha emellé vennék még egy mondjuk 4GB-os class10-es SD kártyát és beraknám a gépbe, hogy a win használja a rendszer gyorsítására, az jelentene tényleges gyorsulást, vagy csak felesleges pénzkidobás lenne, ha már úgyis lesz 4GB memóriám? -
Tyren
aktív tag
válasz
JOkE01 #29107 üzenetére
Mi az a thin? Ez valami hivatalos cucc, vagy valami összemoddolt, levékonyított win7?
Az a helyzet, hogy 64bites Windows-om van eredetiben és nem szívesen szenvednék tört verziókkal.
Plusz azért egy rendszer telepítés nekem azért fél napomat minimum elviszi, mire mindent újra beállítok úgy, ahogy szeretem. Mondjuk lehet én vagyok amatőr. -
Tyren
aktív tag
válasz
JOkE01 #29103 üzenetére
Lapozfájlt akármikor néztem nem használ, de nincsen letiltva. Megpróbálom majd.
Norton 360 van fent, de az úgy van beállítva, hogy csak holtidőben fusson és jól is teszi. Ha az elindul, akkor egészen más dimenziókba megy a gép. Ha egyedül hagyom és a norton elkezd dolgozni, akkor mikor visszaérek kell neki 2-3 perc míg a norton leáll és egyáltalán bármire használható lesz a gép.
Amúgy win 7 prof 64bit van fent.
Memóriabővítés be van ütemezve 4GB-ra, de nem tudom, hogy érne-e valamit, ha most sem használja ki teljesen a 2GB-t... -
Z86
őstag
válasz
JOkE01 #29095 üzenetére
Amiben ips vagy hasonló jó minőségű kijelző van azok elég drágák és nagyon kevés típus van.
Elsőre a Thinkpadok jutnak eszembe, pl. az x220, aprón szokott lenni, bár filmezésre talán kicsi. Vannak Elitebookok is Dreamcolor kijelzővel de szintén nagyon drágán.
Esetleg használtan valami ilyesmit: [link] -
Z86
őstag
válasz
JOkE01 #28794 üzenetére
A leírásod alapján ez egy nagyon vacak panel. Az, hogy rendes feketét nem látsz rajta nem meglepő, de szemből nézve inverz színeket nem kellene produkálnia.
Itt a samsung szerviz elérhetősége, esetleg kérdezz rá, ez mennyire számít normál működésnek illetve cserélik-e a panelt.Különösen szép képű notebookról a fullHD-s dell XPS jutott eszembe, -=Libria=- fórumtárs egyfolytában dicséri.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest