- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
-
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
robertel #28122 üzenetére
Itt meg tudod nézni:
notebookcheck cpu(Az első kérdésedre (atom vs. t5900) meg szerintem magad is tudod a választ
)
-
Caesarion
aktív tag
válasz
robertel #28103 üzenetére
(1) rádugod, beteszed a dvd-t és bekapolod a gépet. Ha felpörög a dvd és elkezdi beolvasni az adatokat, majd megjeleniti a particionálós menüt és hogy telepíts: akkor nyert ügyed van, nem kell semmit tenned.
(2) ha az elszúrt windows jön be, és nem néz rá a dvd-re, akkor: Kikapcsolod a gépet, majd újra bekapcsolod és nagyon iparkodsz a legelején az ujjaidat a DEL vagy az F1 gombok fölé helyezni, kettö közül valamelyik visz be a Bios-ba. (tényleg bekapcs után elsö 5mp). A bios-ban meg kell keresned a Boot prioritást, ahol sorrendet tudsz variálni, hogy induláskor a gép mit hanyadiknak nézzed. Ha el kellett jönnöd idáig, akkor valszeg azt látod hogy a HDD az elsö, és utána a többi.... na ezen a sorrenden változtass, hogy USB legyen az elsö. Utána mentés és kilépés, kikapcsolás, usb dvd ráköt, bekapcsolás ... innentöl ugyanaz mint az elsö lépés.
ne felejtsd el a telepítések után egyszer visszamenni a Bios menübe hogy visszaállítsd a HDD-t elsönek, ha megváltoztattad a sorrendet. Nem fontos, de gondolj bele: ha él a rendszer szépen, akkor bekapcsoláskor minek ellenörizze állandóan hogy usb van-e bedugva?
-
Caesarion
aktív tag
válasz
robertel #28101 üzenetére
az hogy van-e lementeni valód: szubjektív. Én felhívtam rá a figyelmed, ennyi
Ha tudsz szerezni külsö dvd meghajtót, az jóha pedig mégse tudnál, akkor alig 10 hsz-el feljebb "sz.zoli25" kollégának próbáltam magyarázni az USB pendrive-ról való telepítés szépségeit. Vagy beszéljetek össze, vagy itt van olvasnivaló ha egyedül is érzel magadban eröt. [magyarul], [angolul]. ps. nem nehéz, ne tojj be
-
Caesarion
aktív tag
válasz
robertel #28099 üzenetére
talán annyira nem kell kapkodni, kivéve ha félsz felnyitni a gép alját. Valóban egy HDDsentinel jelentés sokat mondana. Ha megteheted (magad v. baráti körödböl help) akkor csavarozd ki a gépböl a vinyót, tedd bele egy külsö usb rack-be és egy másik gépen nézz (vagy nézzetek) rá.
Ott kiderül hogy az OS a ludas, vagy bad sector született, vagy mi a szösz. Jah és ha már rá van dugva a másik gépre, akkor akár biztonsági mentést is lehet róla csin, illetve formázni (meg talán reinstall).
-
fullup
csendes tag
válasz
robertel #28018 üzenetére
Nem rossz az ACER technikailag, de már meggyűlt vele a bajom párszor garanciaidő után azonnal.
Igazság szerint én a HP hívője vagyok.
A Renew pedig csak annyit tesz, hogy a gyártó egy program keretén belül újra eladja a ezeket a termékeket olcsóbban, de ugyan annyi garanciát vállalva.Viszont ha netre kell csak, akkor szerintem nem érdemes túl sokat költeni, mert kihasználatlan lesz a notebook, ami mondjuk nem baj, ha nem hiányzik az a 40-50.000 ft!
Ajánlom neked a C2D, I3 procis gépeket kb 3-4gb rammal!
üdv,
dani -
fullup
csendes tag
válasz
robertel #28016 üzenetére
Szia!
nem tudom mennyit tudsz még rááldozni, de szerintem érdemes belefektetni még pénzt és venni mondjuk egy ilyet!
De mondjuk ez attól is függ, hogy mire szeretnéd használni, mert lehet, hogy amit Te találtál az is tökéletes!
Nekem egy P8400-as procival volt notebookom, a tapasztalatom az volt, hogy eléggé melegedett, de ez nem csak a processzor miatt volt, szerintem a hűtő sem volt a helyzet magaslatán.üdv,
dani -
Z86
őstag
válasz
robertel #25686 üzenetére
Elvileg a gépben egy Intel Celeron M ULV 353 proci van, az intel szerint 100°C-ig üzemképes, viszont a 75°C elég sok. Talán csak telement a hűtője porral, érdemes lenne megpróbálni kifújni belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest